|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 11:36:43   
KMALU
Kupila sem dva majhni nogavicki, jih zavila in ko sem prisla k mojim, sem rekla, da imam eno majhno presenecenje. Ko je foter odprl mu ni bilo nic jasno, mami me je pa samo pogledala in rekal: Si noseca? Jaz pa v jok, haha... :ups:
Bili so tako veseli, da ne znam povedat in zdaj sem se bolj happy. Komaj cakam, da grem na 1.pregled, da slisim kako mu srecek bije.:duda:
Naj grem ze v 6.tednu ali je se prezgodaj.
...
P.S. Nekaj casa me ni bilo, tako da ce je kaksna nova nosecka tukaj: CESTITAM IN TI ZELIM VSE NAJBOLJSE!!!!:bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 11:57:49   
Nasy
Si že povedala? Jaz pa ne bom še...Rekla sva si, da bova še malo počakala...pa v bistvu je že bilo veliko smeha na ta račun, kako povedati...na srečo imam precej mlajšo sestrico doma ( 19 let sva razlike), ki bo po vsej verjetnosti izvedela prva in posredovala naprej informacije mami..haha, bo smeha
Kmalu, tudi tebi čestitke!
:bravo::bravo::bravo: :rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:00:54   
KMALU
Hvala Nasy.
Ja, povedala sva mojim, njegovim bova po pregledu, me pa ze mika povedat prijateljicam. Komaj se zadrzujem. Ko grem z njimi na kavo, bi kar zblebetala... One me pa tudi malo cudno gledajo, saj se vedno vsedem stran od tiste, ki kadi:)-, ne pijem kave ( ponavadi sem jo ):), ... in ne jem sladoleda z ulice - z mojo najboljso frendico nama je bil to vedno uzitek - it po Ljubljani in lizat sladoled. Zdaj pa sem ji rekla, da mi ni.. Me je cudno gledala pa em rekla, da sem se ful najedla doma.. :)-:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:08:00   
kofetek2010
jaz sem pa mojim poslala SMS in jih obvestila, da konec leta pričakujemo novega člana:) so bili kar malo šokirani :ups: ker ni ravno v navadi imeti otroke s takšno razliko :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:16:40   
KMALU
SMS, hihi, faca si Jana73...
No pa saj ni vazno kako poves - novica je v vsakem primeru VESELA! :)
...
Kdaj ste pa prijateljem povedale?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:22:06   
kofetek2010
prijateljem pa še ne vsem :ups: moj možek je čisto out, kot da bi prvega pričakoval :)- on vsakemu pove :)-

sem malo razočarana:(, ker sem kolegici povedala in mi je rekla, kaj pa ti je tega treba? :ups: a ti sploh veš koliko je dela z otrokom? :ups: jaz pojam nimam, ker sem stara 16 let :zmeden2:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:38:40   
Nasy
Jaz sem kolegici povedala po drugem testu..pa nenavadno veliko sva se o tem pogovarjali, da je slutila..pa počasi je začela razvozlavat moje simptome lulanja in utrujenosti. Ni me pa upala direkt vprašat.
Povedala pa sem ji tako, da sem ji mejl poslala in napisala, da *smo* fajn..in da jo moram spomnit, naj skoči kaj do cvetličarne..ker je prejšnji dan rekla, da če bi izvedela, da pričakujemo, bi šla po šopek..in tako imamo zdaj hišo polno vrtnic...od kolegice in mojega lubija :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 12:41:22   
teta beta
:bravo::bravo::bravo:
Ful posrečen način si izbrala :)-. Glavno, da so veseli.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 13:36:29   
LARIKA
jana73, a ti si stara 16 let ali tvoja prijateljica. tole mi ni ravno jasno?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 15:27:06   
kofetek2010
ne, moja prijateljica je 38 let stara in je pred kratkim postala prvič mamica, jaz sem pa 16x2 :)- in že imam enega otroka :)- it was just a joke :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POVEDALA sem.....
23.4.2005 19:47:09   
Yasminka
Tud jst sem bolj med zgodnjimi. Ceprav sva dojencka ze nekaj casa nacrtovala, je test pokazal dve crtici sele v ponedeljek. Glede na zadnjo menstruacijo sem mislila, da sem noseca vsaj 9 tednov...pa je ginekologinja ugotovila, da smo stari sele 6 tednov. Ocitno sem eno ovulacijo zaradi stresa kar izpustila!!!! Sedaj sem na bolniski (glih tolk, da mal pocivam).
Drugac sem pa tud jaz ze vsem povedala. Si pac ne morem pomagat.... tako se veselim in prav uzitek je gledati, kako se veselijo moji najblizji.
:bravo:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
23.4.2005 21:38:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?