Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ostrina slike - Adober Photoshop 17.2.2009 10:51:09
Aja32
Ali mi zna kdo povedati, če se da popraviti ostrino na digitalni fotografiji - recimo s photoshopom ali pa s katerim drugim programom... Imam eno ful lepo fotko, samo kaj, ko je bolj zamegljena kot ne...
RE: Ostrina slike - Adober Photoshop 17.2.2009 12:18:29
gojska
Čao, to boš težko izvedla. če je original zamegljen. v photoshopu greš na FILTER - UNSHARP MASK - naštimaš sliko na 100% in z tremi drsniki rihtaš ostrino ki ti paše. Povem ti vrednosti za maksimalno ostrino samo za orijentacijo. amaunt 65 radius 4 threshold 3 pa ne pretiravaj, ker bo še slabše. lp g
RE: Ostrina slike - Adober Photoshop 17.2.2009 14:42:52
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: gojska
Čao, to boš težko izvedla. če je original zamegljen. v photoshopu greš na FILTER - UNSHARP MASK - naštimaš sliko na 100% in z tremi drsniki rihtaš ostrino ki ti paše. Povem ti vrednosti za maksimalno ostrino samo za orijentacijo. amaunt 65 radius 4 threshold 3 pa ne pretiravaj, ker bo še slabše. lp g
Sem naredila tako, kot si napisala... Ostrina je boljša, samo zdaj se pa bele pikice vidijo na sliki...
RE: Ostrina slike - Adober Photoshop 17.2.2009 15:48:10
gojska
če si naredila tako kot sem jaz rekla si pretiravala, to sem pa rekla da ne smeš
upam da imaš še vedno original-prvo sliko ponovi vajo, pa daj vrednosti A 85, R 1, T 4 PA SHRANI POD DRUGIM IMENOM- PA PRIMERJAJ. Morš vedet, da za prinat sliko ne rabiš tolk ostrine, kot za gledat na računalnik. o.k. gojska