Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 23.4.2005 8:13:29
|
|
|
|
buča
|
Oj,romed test je men pokazal neg. čeprav sem bila noseča.Pa kupovala sem tud romed teste za ovulacijo in vedno niso ničesar pokazal,kao,da sploh nimam ovulacije...nkol???:zmeden:Priporočam ti,da kupiš dražjega INTIM;je vreden zaupanja.Upam,da si nosečka,res:rozica:
|
|
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 23.4.2005 9:29:52
|
|
|
|
girly
|
zdej mam še en romed doma in bom zjutri ponovila. potem bom pa vidla, kako bo. če ne bom pa potem nekje v torek al pa sredo nardila še kakšen dražji test, da bo ziher al je al pa ni.seveda če slučajno :hudicek: ne pride vmes (upam da ne bo in gre tud ona na počitnice :)- ). meni je samo čudno,da se je obarvalo celo področje desno od C cone in je bla rahla T črtica....:zmeden: hvala,tud jst upam, da sem srečka :nosecka:
|
|
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 23.4.2005 13:12:28
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem mela cist tanko crtico, milimeter, pol pa kaka dva nic, pol pa vse roza do testne. pa je prisla m. upam, da je pri tebi ne bo. no, pol sem naredla se en test, pa ni blo niti tiste milimetrske crte... lp
|
|
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 24.4.2005 15:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! očitno še ena z istim problemom kot jaz. Tudi jaz sem včeraj delala test, sicer bolj za hec ( po diagnozi PCO - bolj težko verjamem, da bi kaj ratalo) kot zares in ravno tako kot tebi se je na testu skoraj celotna testna cona pobarvala roza. Najprej sem pomislila, da že narobe vidim ampak ker sem prav tako kot vse ostale že kar "zmešana" od pričakovanja teh črtic, kljub temu, da se poskušam odkopit, se mi je ravno tako dozdevalo, da je en čist rahla črtica. No ja, bomo videli. Popoldne sem naredila se drug test (mini baby check) pa ni bilo dveh črtic ampak ena sama. :(( Držim pesti, da bo pri tebi kaj bolj veselo. Sicer pa se kot rečeno poskušam mal odklopit, sploh po tem, ko so mi diagnosticirali PCO :grrr:in sem bila dva tedna čist adijo. In tako se zdaj pač zabavava z :sloncek::sloncek::sloncek: v upanju, da kaj rata. Naj nas :angel: uslišijo. Prijetno nedeljo vsem.;)
|
|
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 25.4.2005 8:46:59
|
|
|
|
girly
|
joj tamara :(( .ampak mi se ne damo,a ne? :)- bom držala pesti, da boš kljub taki "neobetavni" diagnozi kmalu :nosecka: in to z :sloncek::sloncek::sloncek: in ne po umetni poti. valda, če ne gre drugače, bo pa tud to fajn, važno da je :)- . jst sm pa test ponovila,ampak je bla podobna situacija (kontrolna črta ok, potem pa okoli testne spet zmazek :zmeden: )tko da sm si zdej obljubila,da najmanj do petka ne bom delala nobenega testa. če :hudicek: ne bo prišla, bom enkrat v soboto reskirala tistih 1600 SIT in nardila CB pa bomo vidli. pa lep dan in veliko :):):):):)
|
|
|
|
R.o.m.e.d. test ponovno 26.4.2005 7:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako, ne damo se! Sicer je včasih kriza in "depresija" ampak tudi to gre mimo. Imam srečo,da imam ob sebi :angel:, ki prenaša vse moje izpade. Tudi jaz držim pesti zate in da nam čimprej uspe,pa da bomo vse, ki čakamo kmalu :nosecka:. Lep dan vsem skuaj, pa veselo v službo. No ja, jaz se nad svojo ne pritočujem, ker imama srečo, da delam nekaj kar me navdaja z energijo. Girly, pa srčno upam, da test pokaže :roza: ali + ! Sporoči!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?