Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 17.2.2009 7:34:28
|
|
|
|
caillou
|
Kje pa maš ti to? No, sicer pa tolk al tolk jaz samo tale čvek forum najdem. Pa mi čist zadošča.
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 17.2.2009 8:38:38
|
|
|
|
muška
|
http://www.ringaraja.net/katalog tukaj. jaz sem načeloma tudi na forumu, ampak včeraj mi je bil dolgčas in sem malo klikala, pa naletela na tole.
|
|
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 17.2.2009 10:01:28
|
|
|
|
malecka
|
Ja tud jaz sem včeraj mal firbcala in odprla RR katalog....pa mi nekak ne sede
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 17.2.2009 13:58:13
|
|
|
|
Lenck
|
Pri nas da Radovljico, ki je več kot 100 km stran, med prve zadetke z oddaljenostjo 12 km. Ni ravno uporabna zadeva torej
|
|
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 17.2.2009 19:28:34
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Pozdravljene Hvala za vaše komentarje. RR Katalog je zelo uporaben, ker pa je ravno dobro ugledal luč sveta, se vpisi še nabirajo. Že sedaj jih je sicer skoraj 4000, kar je ogromno. Vsekakor bi bil dober podatek, katero občino ste vnesle. Lahko preverimo ali vpisov iz vašega področja resnično ni ali je problem kje drugje. Hvala
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 18.2.2009 9:01:44
|
|
|
|
muška
|
Saj vpis za našo občino je , sicer je to edino osnovna šola, ampak tudi to šteje, če imate tako nastavljeno. No zmotilo me je to, da ko sem vnesla našo poštno številko, je bila ta naša osnovna šola šele na 24 strani, po logiki bi morala biti vsaj na prvi strani, če že ne prva. Ni tako? Ali pa zdaj recimo sem šla iskat vodne športe (športnik sem) , v našem kraju imamo plavalni klub, vaterpolo, rojstne dneve recimo v vodi, .... in mi ven vrže na prvem mestu Veliko planino, ki je 72 km oddaljena od nas, našega kraja oz. izvajalca pa ploh ni
< Sporočilo je popravil muška -- 18.2.2009 9:06:05 >
|
|
|
|
RE: V čem je fora RR kataloga? 18.2.2009 9:06:49
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Kot sem rekla, potrebujem točen podatek, lahko na ZS.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?