|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija
16.2.2009 20:36:52   
tofsi
Pozna katera holel Norida Beach na Kosu? Kateri hotel na Kosu sicer priporočate? Otroka sta stara 12 in 16 let. Kakšne so plaže in cene na Kosu? Hvala za koristne informacije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija
16.2.2009 21:43:13   
ZvezdicaZaspanka
Tega hotela sicer ne poznam, smo pa bili pred 3 leti na Kosu v hotelu Dimitra Beach  http://www.dimitrabeachotel.gr/. Meni je bilo zelo všeč, ni bilo neke gužve, sploh na plaži je bilo super, ker si bil bolj zase. Imeli smo sobo v mali hiški zelo blizu plaže...je pa nekakšen hotelski kompleks in je kot 'malo mesto'... Zvečer greš pa v mesto Kos in tam se več dogaja. 

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 8:10:24   
Lari
Tudi mi gledamo za naš dopust Grčijo, otok Kos, in tudi mene zanima kateri hotel priporočate za družino, dva otroka 2 leti in 4 leta.

Hvala.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 8:51:48   
kokoska007
Glede na starost otrok najbrž ni slaba izbira, ker najbrž hočeta, da se kaj dogaja. Hotel je v 5 km od Kardamene, ki je "leglo" angleške mladine, pabi so polni, angležem je edini cilj biti vsak dan pijan.  
V tem koncu je kar nekaj plaž, ne piha tako, kot na severu. Iz tega kraja vozijo trajekti na vulkanski otok Nisiros.
Če te Kardamena ne zanima izberi hotel v centru mesta. Tam bolj piha, se pa zvečer najdejo lokali z muzko, ker 16-letnike/ce zanima ravno to. V tem delu se da tudi kolesarit (imajo za sposodit), ker je veliko ravnine.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 9:14:55   
greece
Nekaj zanimivih informacij je na tem forumu;

http://www.putovanja.info/forum/index.php?s=683844dd4af770ffecdea2fdc03aaf56&showforum=41

Sicer pa gremo mi letos na Kos in sicer v hotel Atlantis, je blizu mesta cca 20-25 min hoje, plaža je lepa, hotel tudi OK, zmerna cena, ni pa neka špica od hotela, ampak mi tega niti ne potrebujemo. Skratka po dolgem iskanju in ko smo primerjali cene, lokacije in naštudirali plaže smo se odločili za ta hotel. Sploh nam je všeč lokacija, ker bomo lahko šli vsak večer v mesto kar peš, plaža pa je povsem zraven hotela, pa še naravna senčka je. Problem na tem delu je lahko kakšen dan malo močnejši veter (ni pa nujno), vsekakor pa piha manj kot v Tigaki in Mastichari, vendar smo to vzeli v zakup. Najmanj piha v Kardameni, vendar kot so že povedali drugi je ta kraj v znamenju angleške mladine in precej daleč od glavnega mesta.

Tudi pri nas je bil hotel Norida Beach v ožjem izboru, nato pa kot sem že dejal je bila odločilna bližina mesta Kos in njegov nočni utrip, ki nam bo dosegljiv vsak dan. Mi imamo še malega otročka, star je 3 leta, pri vas pa je zadeva drugačna in verjetno gledate druge stvari, skratka dobrodošli na otoku Kos.user posted image

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?