Janci F
|
Teii, najprej iskrene čestitke za , prepričana sem da boš imela prečudovito . V kolikor je meni znano, profesorica ne more nič doseči s tem, da te prijavi na center za socialno delo. Vedi, da nisi edina punca, ki bo pri 18 letih postala mamica, tudi jaz poznam še kakšno. Ena moja zelo dobra prijateljica je imela prvega pri 18 letih, drugega pa pri 21 letih. S fantom sta si uredila stanovanje, se poročila in živijo čudovito družinsko življenje. Jaz sem stara 27 let, 2 leti nazaj sva si s fantom uredila dom, lansko leto poročila. V istem podjetju sem zaposlena že 6 let in popolnoma logično je, da si z možem želiva . Najprej sem v službi povedala, da sem noseča direktorju in je bil kao vesel. Čez čas sem pa imela grozne težave s slabostmi, nekaj časa sem še hodila v službo in tudi tam bruhala, potem pa sem ostala doma, saj sem 1 mesec in pol vsak dan bruhala od 2-7x na dan. In potem, ko se je to umirilo in sem šla nazaj v službo se je odnos direktorja do mene popolnoma spremenil, sedaj delam po 4 ure, ker imam vsak dan hude migrene in mi je prav zoprno hodit v službo. Z direktorjem sva imela zadnjih 5 let čudovit odnos, sedaj pa je po mojem mnenju že skoraj porazen. Tako, da vedi da nikoli ne boš uspela vsem ustreči. Poskrbeti moraš zase, za in v vsem tem uživat skupaj s fantom. Hvaležna bodi, da imaš okrog sebe ljudi, ki ti bodo z veseljem pomagali in uživali v prečudovitih trenutkih z novim družinskim članom. Vedi, da bo vedno okrog tebe veliko zlobnih jezikov, ki pač morajo opletati, ker drugače mogoče ne bodo dovolj pomembni. Res pa je, da bo tvoja koža vsako leto debelejša in da počasi se ti bodo ljudje, ki opravljajo smilili, ker je pač njihovo življenje tako prazno, da morajo govoriti naokrog zgodbe drugih, ker svojih nimajo. Glede na tvoj opis zgodbe, je pa razvidno da si že zelo zrela in da boš po svojih najboljših močeh poskrbela za . Svetujem ti pa še, da se pozanimaš glede štipendije, mislim, da bi ti tudi morala pripadati in tako boš še lažje skrbela za . Želim ti mirno nosečnost in čim manj nesramnih jezikov.
|