Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 20:00:19
|
|
|
|
HuAnita
|
Še en teden, pa bo naša prinčipesa stara 7m, pa še nima enega celega obroka goste hrane:(( :(( :(( Edino, kar ima rada, je banana, ostalega poje le nekaj žličk. Vedno pa, ko je, me ful gleda v dojke in me prijema za majico-vedno se še hoče dojiti. Zvečer ponavadi pomljaska riževo kašico, potem pa valda spet dojiti:zmeden2:. A je malo narobe razumela tole uvajanje?! Ji ponujam vodo, pa popije bore malo, doji pa se na max. 3 ure, tako čez dan kot ponoči:((. Kaj svetujete? Rada bi počasi čez dan ukinila kakšno dojenje, ker me res že bolijo dojke.
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 20:19:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Saj ji bo zlaufalo, boš videla. Enim gre pač bolj počasi. Naš najprej ni hotel, potem sem mu prepočasi not metala, nakar spet nič....pa spet ful....in jovo na novo. Še zdaj skoraj po vsakem obroku zmaže še vsaj deci mleka. Včasih poje samo par žličk, potem pa pri naslednjem obroku celo skodelico:zmeden2:. Edini recept je, da se ne sekiraš in je ne siliš, ker se ji bo zafržmagalo (uuu, taka lepa beseda:)-).
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 22:02:27
|
|
|
|
lorelei
|
Pri nas je bilo isto, potem pa sem mu zamenjala žličko in zdaj je. In to s kakšnim apetitom!Prej sem mu dajala kar s čajno žličko, mislila sem si, da pač ne bom komplicirala. No, zdaj pa mu dajem z žlički iz gume in plastike, pa mu je očitno bolj všeč. Malo manjša je od čajne, pa še na otip je bolj prijetna. Vredno je poskusiti... Vso srečo.
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 22:17:02
|
|
|
|
Gina
|
Huanita, pri nas je bilo identično. Samo banano, pa še to ne prav zelo rad. Pa futral bi se na dve uri, ker mu mleko ni več zadoščalo. Potem sem pa najprej zamenjala žličko, kot je že lorelai pisala, pa je bilo malo boljše. Najbolj je pa pomagalo, ker ga je enkrat oči začel futrat. Je kar jedel in jedel. Pa sem mu drugič rekla, naj mu spet on da. In je spet jedel. No, očitno je imel pogojni refleks, da se mene povezuje s hrano iz joške, ne pa z žličko:)-:)-
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 22:35:20
|
|
|
|
taca
|
Tud naš včasih težko požira, pol mu dam pa mal čaja vmes za spit in lahko naprej lepo nadaljujeva.
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 23:02:10
|
|
|
|
Maxica
|
Ma, ne govori. Jaz bom zdej en dan naredila križ čez to gosto hrano:(. Je že lepo jedel 3-4 goste obroke, zadnje dni pa se skoraj samo še dojiva:(. Jaz ne vem, a je to normalno, no. A bo luna, al bodo zobki, al se mi bo pa zmešalo:(...Saj vem, Jančika, da se ne smemo sekirati, pa da se jih ne sme siliti, ampak kako :hudicek: to narediti???:zmeden:Eh, ja...
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 22.4.2005 23:48:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Maxica, sej vem...mene tudi včasih ima, da bi tisto skledo skozi okno zabrisala. Zadnje čase namreč pljuva ven in me zraven gleda direkt v oči. No, pa sem mu vzela skledo in je bil kaki dve uri do naslednjega obroka malo lačen, potem je pa zelo pohlevno jedel. Ko imam res poln kufer, vstanem in grem stran. Ni druge.:zmeden2:
|
|
|
|
Gosta hrana ne gre po grlu... 23.4.2005 8:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tudi ni hotel, sem bila že skoraj obupana..čez par tednov pa OPA!!!! Od takrat pa je vse, čisto čisto vse. Kar odpere se jim. Hecni so. Saj bo!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.