|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štajerke marec II
26.2.2009 11:47:47   
baby1978
Helo bejbe...

Pri meni še nič novega. Špikanje v trebuščku, rahla slabost ob večerih- mogoče je to zaradi krofov user posted image user posted image . KOŽA SE MI MASTI- groza, sploh je ne folgam "matirat". mislim čisti PMS znaki. Vam javim, če kaj novega, sicer pa se mi pred user posted image vedno nekaj novega dogaja, naprimer zdaj me štiha na desni strani trebuščka. hehehehheuser posted image .
Upam da bo kaj, počasi.... Kaj je že bila katera pri Miglarju?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2009 12:08:13   
baby1978
Halllo kaj vsi spite.....

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2009 19:01:22   
eva Ana
baby1978, midva z pikico navijava za te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
Poročaj!!!!!!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2009 20:13:41   
D0aisy
Sumljiva si mi baby 1978, da nisi mogoče user posted image !
Kdaj nameravaš delati test? Ful držim pesti, ker zdaj bi se pa res tudi tebi lahko že nasmehnila sreča.
Poročaj nam,...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.2.2009 8:28:45   
baby1978
Dobro jutro...

Sumljiva, ja nataknjena sem, tecna, trebuscek buba- tako da mislim, da bo vsak cas pritekla teckauser posted image . Hja test bom delala sele ko mi bo user posted image zamujala par dni
al pa kak teden. Kako pa kaj ostalim?

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.2.2009 8:29:20   
baby1978
Hvala, upam da mi prineseta sreco, velikoooooooooooooooo.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2009 7:13:23   
polho3006
oj!

Danes bi morala priti mojauser posted image , za katero sem upala da je ne bo, sedaj pa...mislim da se bo vsak čas vlilo. Joški so me zadnje dni boleli tako da groza, nocoj ponoči pa se je bolečina ublažila, kar pri meni  pomeni da prihaja tečka. Samo dokler se ne vlije upanje še ostaja, mar ne!?!
Punce tiste ki ste že zagledale + uživajte v svoji user posted image , za tiste ki pa upamo na + pa držim pesti da ga čimprej zagledamo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2009 8:35:22   
toba
baby1978&polho3006 močno user posted image user posted image user posted image user posted image  da zagledata +!!!!!
So pa znaki user posted image kot znakiuser posted image  čisto enaki, tko da ne obupat. Mene prsi niso nič bolele, me je pa malo špikalo sem ter tja....rezultat user posted image !
Držita se in javita rezultate.
kako pa kaj naša Nattasha?

Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2009 9:25:53   
polho3006
če se danes do večera ne vlije, potem bova jutri delala test. Full čudno se počutim, utrujena tako, da komaj gledam...že včeraj me je začel boleti križ, sedaj me pa boli vedno bolj. Tako me je bolel ko sem kot pubrtetnica dobila user posted image , sadaj pa...me križ zaradi tečke ni bolel že več let, tako da....v roku 24 ur bomo videli kaj se dogaja v mojem telesu.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2009 11:49:24   
baby1978
Ola, za mano en mucen vikend. Imela sem prebavne motnje, tako da je moj dan potekal Wc+postelja. Danes sem vstala zelo pozno, brez kakršnegakoli znaka, da pride user posted image , in grem na wc in evo user posted image je prišla, tako da, .......ja nč , še bomo čakali.

user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2009 13:24:09   
polho3006
Oh škoda...sem držala pesti da bo +. Pri meni še ni user posted image  prišla na obisk. Mi je malo čudno ker je ponavadi točna kot ura sedaj pa zamuja že nekaj ur in tako zoprno me boli križ.
Baby držim pesti da je sedaj tvoja na poslovilnem obisku in je potem dalj časa ne bo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.3.2009 14:03:03   
toba
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Baby držim pesti da je sedaj tvoja na poslovilnem obisku in je potem dalj časa ne bo.

Enako!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 37
3.3.2009 7:11:26   
polho3006
Moja user posted image  je tudi prišla na obisk včeraj zvečer, upam da na poslovilnega. Se beremo čez približno en mesec...držimo pesti da tiste ki še nismo zagledale +, da se nam to čimprej zgodi.
Čao!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.3.2009 8:11:34   
toba
ja tale mesec pa ni bil najbolj ploden...user posted image . Počasi prihaja pomlad in z njo tudi nova življenja. marec bo vaš mesec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
4.3.2009 10:16:56   
baby1978
Hello, da se vam malo javim...
Moja user posted image je zelo zelo obupna, kr nonstop me boli trebušček, apitetia nimam, prebavne motnje se nadaljujejo, ponoči se 20x zbudim, iz mene tečejo litri k., ........

Hvalabogu da imam dopust, da se lahko spočijem.l.p. B

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.3.2009 7:01:39   
toba
Hoj
baby1978 kaj to pomeni, da te je user posted image  ta mesec že obiskala? user posted image
Kako pa kaj ostale? Pridno user posted image ?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.3.2009 12:02:07   
baby1978
Hello ...

toba- ja moja user posted image me je že obiskala in me tudi že danes zapušča- je naredila nekaj dobrega-izgubila sdem 2 kg, hehehe. Zdaj pa gremo dalje z polno paro user posted image . Upam da vam kmalu javim, svoje user posted image . Držim pesti, za vse....tudi za naše user posted image , da bo vse o.k.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.3.2009 20:32:52   
D0aisy
Baby1978user posted image
Sem komaj sedaj videla, da si v bistvu že v novem krogu. Veliko sreče tebi in vsem ostalim štajerkam.
Tudi jaz naj bi bila blizu O, vendar mojega spet ni, je na službenem potovanju, tako da ta mesec najbrž spet ne bo nič. To ne moreš verjet...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.3.2009 23:01:28   
Nattasha
Meni se ne dogaja nič, in ker se mi prejšnji mesec ni dogajalo nič, in potem ni bilo nič, mislim,da ne bo nič...kolkokrat sem napisala nič?

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.3.2009 10:47:27   
baby1978
Hallo babike...

DOasiy- ojla, ja ta krog mi ni bil naklonjen- šmenta. Tvoj pa na službenem potovanju-ojej, sicer pa , ko bo čas za naju bo se zgodilo a ne? Jaz že komaj čakam, da se nama zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nattascha- hja, mogoče pa zato, ker se ti nič ne dogaja, zdaj pa bo...... Držim pesti, da jeuser posted image . Lep preostanek vikenda, vsem puncam, jaz pa zdaj pot pot noge- grem laufat z svojim psom.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2009 18:09:01   
Nattasha
Jaz imam občutek, da jo v kratkem lahko pričakujem, res me vse boli, tako da čakam rdečo barvo.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.3.2009 7:18:33   
polho3006
V soboto je spet prišla nepričakovana  user posted image , tako da...mogoče je pa drugi mesec ne bo. Upam!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?