|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poporodna depresija
15.2.2009 18:26:56   
tamy31
Pozdravljene!
Zanima me ali je katera imela poporodno depresijo in kako to izgleda.
Jaz sem namreč tri mesece po porodu že nekaj časa me mučijo nespečnost , strah pred ne vem čem , sem čist vredu ko pa se dan prevesi v večir pa me začne kr neki po zgornejm delu hrbta ščmet kot nekirahli mravljinci , tko med lopaticami na desni strani mal močnejša bolečina , tišči me v prsenem košu pol pa kr jokam ne vem zakaj , pa ne morem zaspat pa skos hočem met nekoga ob seb strah me je da bi ostala sama.
Res ne vem kaj mi je čist sem že obupana! Prosim za kak nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poporodna depresija
15.2.2009 18:45:10   
hubi
Pojdi do osebnega zdravnika in mu zaupaj te težave. Bo najbolje vedel za rešitev.

< Sporočilo je popravil hubi -- 15.2.2009 18:55:43 >

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2009 19:15:47   
AnciM
Tiste, ki nismo osebno doživele depresije, ti težko svetujemo, saj jo jemljemo preveč lahkotno. Namreč ne razumemo je. Če gre pri tebi za resno depresijo, ti bo lahko pomagal samo strokovnjak. Za začetek pa bi jaz na tvojem mestu poiskala osebo, ki ji resnično zaupam in se pogovorila z njo. Osebo, ki bi me poslušala in ne pametovala. Mogoče bi pomagalo, sicer pa ne drži tega v sebi, ker se lahko le poslabša. Poišči pomoč in daj to iz sebe.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 10:36:10   
špelin@
Pokliči semle KLIK

Toplo priporočam. Sama imam z njimi enkratne izkušnje, ga. Radmila mi je resnično zelo pomagala.

Vso srečo, drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?