|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aeorbika oz. pilates
15.2.2009 8:02:06   
a982
Zdravo,
zanima me če mogoče katera ve, kje bi lahko kupila kašen dvd, ki vsebuje vaje za nosečnice (aerobika ali pilates). Kdaj, tiste, ki hodite oziroma te vaje delate, ste začele, v katerme mesecu pa do kdaj pred porodom je priporočljivo?
Hvala za odgovor.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aeorbika oz. pilates
15.2.2009 9:23:58   
mojgal
 tudi mene zanima kje bi se dalo dobiti kaj takega

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2009 10:04:28   
Anonimen
youtube

(odgovor članu mojgal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2009 10:44:20   
vanomis
Jaz sem na Amazonu naročila 10 Minute Solution: Prenatal Solution (2007).
Še link http://www.amazon.com/10-Minute-Solution-Prenatal-Pilates/dp/B000RIWARG.

Izbiraš lahko vadbe za različne dele telesa, pa tudi izgovor, "nimam cajta telovadit" je neupravičen, saj najmanj 10 minut pa že ima človek časa zase.
DVD je priporočila ena ringarajevka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2009 10:46:16   
vanomis
Aja, še to.

Vadba od tretjega meseca naprej in to po občutku.

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2009 18:52:50   
žakoberin
vanomis,

kako pa gre to naročanje preko interneta? Jaz sem namreč malo skeptična, pa še malo blond. Ta 10 minute solution pa bi imela tudi jaz, sem pred nosečnostjo telovadila kar preko youtube-tudi ta 10 minute solution, bi pa rada imela tudi tega za nosečnice. Koliko časa pa si čakala da si ga dobila in koliko te pride skupaj s poštnino vred v eur?

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2009 20:21:24   
vanomis
Včlaniš se na Amazon, naročiš, plačaš (s kartico) in čakaš. user posted image Vse skupaj s poštnino vred je prišlo 13 € (naročala sem na ameriškem Amazonu).

Naročilo sem oddala na začetku februarja in bi paket moral priti ta teden. Običajno kar traja toliko časa.

(odgovor članu žakoberin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?