Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 14.2.2009 22:17:13
|
|
|
|
Freycha
|
mi imamo tako, samo je motiv Tweety.... a to je ista?
|
|
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 14.2.2009 22:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala Tole sem našla danes: http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/svetilka-disney-mgic.html?Itemid=399. Jo kdo ima doma? Mi jo imamo, celo 3! Kupili smo jih pred dvemi leti in eno lani. Kupili smo jih v Baumaxu, računa seveda nimam več. Zanima pa me ali ima kdo kakšno bolj natančno informacijo ali to velja za vse lučke ali le za lučke izdelane v določeni seriji? Odpri še enkrat to stran in preberi spodaj, ko piše, da lahko kupnino zahtevaš brez računa.
|
|
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 14.2.2009 22:26:53
|
|
|
|
RoZala
|
Ne vem! Mi imamo z motivom Medija Puja kot je na sliki ampak je malo drugačna slikica. Pa imamo še dve z drugačnimi motivi. Ali imaš mogoče še embalažo v kateri je bila lučka? Na spletni strani EU, kjer so objavljeni nevarni izdelki, sem našla še naslednje podatke: Brand: Dr. Light Type/number of model: JY003-01, E14, on sticker: Art. Nr. 4872, EAN code: 5998250348728, on pack: 31706007612000 Malo me skrbi, ker sem danes prav načrtno bila v Baumaxu, kjer smo te lučke kupili in jih še vedno prodajajo.
|
|
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 8:56:56
|
|
|
|
Akil
|
Pr !!!! Mi jo tudi imamo. Pa tamali si jo celo sam prižge in ugasne!!! Je*** ti, a ne morejo teh stvari predelat preden gre stvar v prodajo??? Ka sem jezna!! A obstaja kaj podobnega??? Naš ne more zaspat v čisti temi, bi rabili eno tako lučko!
< Sporočilo je popravil Akil -- 15.2.2009 8:57:29 >
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 9:13:39
|
|
|
|
abi
|
tudi jaz jo redno uporabljam stara je že 3 leta -iz Bauhausa. Prav je prišla pri prvem , zdaj pri drugem pa tudi. Jp, jo bom kar zamenjala.
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 9:26:23
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Hvala za opozorilo, jutri jo nesem nazaj in zahtevam denar. Pa da ne boste na kakšne bone pristajale, ker morajo vrnit kupnino.
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 9:46:53
|
|
|
|
RoZala
|
Jaz si bom sprintala kar piše na strani ZPS in jim pokazala.
|
|
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 12:31:12
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mi imamo tako, samo je motiv Tweety.... a to je ista? tudi mi imamo tweetyja ampak se zeeeeeelo malo, skoraj nič ne uporablja in ni v otroški sobi, ker tam smo zavarovali vtičnice in se je ne da noter vtaknit .
|
|
RE: Nevarna nočna lučka Disney 15.2.2009 12:51:19
|
|
|
|
Freycha
|
no, naša je itak že malo polomljena, pa še uporablja se jo samo za nahranit tamalo, potem jo takoj ugasnemo..... nazaj je ne bom nesla, bom še malo počakala, potem jo bom pa enostavno stran fliknila in novo kupila.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?