|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se vam je kdaj zgodilo,
22.4.2005 12:07:33   
mujcek
da bi trepetale kot stare babice? Jaz sem danes popila belo kavo in en kapučino (prašek)- sedaj 2 tedna sploh nisem pila kave, prej pa 1-2 šalici na dan. In danes sem se tako tresla, posebno roke, pa ne vem ali je to od kave ali pa od tega, da sem bila precej lačna!

A se vam je zgodilo kdaj kaj podobnega, ali mislite da to dela lakota? :zmeden2:

Saj ne drugo, samo če bi bila kdaj v družbi lačna in bi tako trepetala zaradi lakote pa bi bila nerodna zadeva :ups: (da nebi mislili da je od pijače):)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.4.2005 12:12:14   
Čiračara
Hmmm a veš, da imam tud jaz včasih občutek da se mi tresejo roke. Še posebej sedaj med nosečnostjo...:ups:..Pa ne vem zakaj...

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2005 12:14:46   
Rozalija
Ja v prvi nosečnosti, tako kake 8tednov pa še nisem povedala prijateljem, sem čakala pregled. Pa gremo k enim na vikend in sedimo, pa pride žena pa pravi pridte na kosilo, pa vsi sedijo. Jaz lačna ko hudič, pa nobenih piškotov al pa kaj na mizi (vedno da, takrat pozabila). V torbici sem mela piškote, sam ne gre to.... ojoj sem se pol ure tresla, preden so se končno zmigal k mizi, pol sem pa tko navalila na hrano ko zmešana. Sem pa komi do mize prlezla, sem se tko tresla.

Pol ji je blo pa tko hudo (ko sem čez 14 dni povedala) pa se je tko opravičvala da mi ni kaj ponudla. Pa kaj čmo, nisem še hotla povedat, silt jih k kosilu pa tud ni šlo.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2005 12:16:31   
bunkica
Ja ja ,verjetno od lakote,vsaj prepričana sem.Tudi meni se je kar pogosto dogajalo v nosečnosti.Ker prej nisem bla vajena jesti zajtrka,sem se mogla na to v tem obdobju privadit,saj je blo drgač uf lačno.Baje,da naj bi tamala dva tako jedla ponoč,da sem jaz brez zaloge ostala.:)-:)-:)-

Smešno kaj?

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2005 12:27:27   
CIPRESA
Sigurno od lakote. Tudi jaz sem zadnjič pred računalnikom občutila ta filing, ko me je kar oblil hladen pot, pa trest sem se začela, pa sem šla takoj do hladilnika, in pogoltnila en kos kruha, pol pa kokr da ni blo nič.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2005 12:33:54   
rosa
Ja, ziher od lakote. Meni se to pogosto zgodi (moram jest dosti bolj pogosto, kot pred nosečnostjo, pa pozabim). Se mi zdi, da imam pospešeno prebavo.
Po hrani pa je takoj mir.
Tak, da kar veselo na jelo :)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2005 15:57:56   
Lana_s
Meni se je to še pred nosečnostjo, ko sem pila kavo velikokrat zgodilo, sploh, če sem spila več kot eno na dan. Tak da po moje je to bolj od kave kot od lakote. Vsaj v mojih primerih je blo od kave, če pa sem že fejst lačna pa mi slabo postane, tresem pa se ne. Preveč kofeina (tudi v kapučinu v prahu je), verjetno telo ni več navajeno.

Lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2005 21:58:05   
mujcek
Hvala za odgovore, sem mislila, da sem jaz malo čudna. Res pa je, da se po jedi to ponehalo; verjetno je bila res lakota, kava pa je mogoče tudi pripomogla :)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?