|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tisoč kapilar
22.4.2005 8:53:54   
Čiračara
Dobro jutro:rozica:
Ima še katera težave s temi drobnimi žilicami oz.kapilarami. Imela sem jih po nogah že prej, vendar se mi je zdaj med nosečnostjo stanje zelo poslabšalo:(..Kako se ve borite z njimi?

LP:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tisoč kapilar
22.4.2005 8:57:13   
Mina1
Za tolažbo: tudi jaz sem dobila prve tini-mini kapilare po prvi nosečnosti in sedaj po drugi tudi in nič lepo ne izgleda:(

Sej na morju, ko si rjav, še nekako gre, pozimi pa:zmeden:

Se da pa to "kirurgško" odpraviti oz. se dobijo tudi neke žabe prav za to, samo jaz tega pač nisem prakticirala.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tisoč kapilar
22.4.2005 9:17:43   
Annny
Ojla,

ja, te kapilare se lahko odpravijo tako, da ti jih strokovnjak (kozmetičarka ipd.) z laserjem 'izžge'...saj se grozno sliši, ampak v resnici ni.
Prijateljica si jih je dala odstraniti.
lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tisoč kapilar
22.4.2005 9:47:02   
Lenči
Sončen pozdravček!

Ja te drobne žilice, ki kar sekajo iz bele kože :hudicek:. Pa kaj čmo. Pri meni so se pojavile v prvi nosečnosti - malo, sedaj v drugi pa veliko in pa še krčne žile. Tako grem danes po predpisane nogavice in bomo videli, če se bo kaj popravilo.

Drugače si pa mažem noge (oz. žile) z ognjičevim mazilom - po priporočilu zdravnika, a zaenkrat (v 14. dneh) vidnega napredka še ni. A upanje ostaja :)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tisoč kapilar
22.4.2005 9:54:08   
darjatimci
Drage sotrpinke trajne rešitve žal ni,vse že naštete metode res zadevo ublažijo ampak vseeno se pojavljajo vedno nove tudi po injekcijah.:zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?