|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   isofix
13.2.2009 8:24:40   
lencka1
Zanima me vaše mnenje ... v kolikšni meri vpliva na nakup avtosedeža, če ima le ta isofix ali ne, glede na to, da se pri ceni še kar pozna. Ali mislite, da je zaradi tega otrok res bolj varen? Ali se bi običajni avtosedeži, torej brez isofixa, lahko odprli oz odpasali?
Sama se še odločujem, a bom mogla kaj hitro sprejet odločitev ...
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: isofix
13.2.2009 8:33:00   
Pikapolonica_
Ja, jaz sem se raje odločila za sistem isofix, ker je prvič bolj varen in drugič mi ga je lažje montirat v avto ali iz avta v drug avto (seveda je pa tukaj pogoj, da ima avto vgrajen isofix, ki paše na določen sedež).

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu lencka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: isofix
13.2.2009 11:52:57   
tajtaja
Mi smo odkar vozimo Renaulte vedno meli Isofix, čeprav so bili kaaaar dražji od ostalih sedežev.
Je enostavno za zmontirat, samo pritisneš in je, pa še pri Maju smo meli tak super sedež (original Renaultov), ki se je dal obrniti v nasprotno smer vožnje, ko je otrok še majčken, potem pa kontra, ko malo zrase. Ga je pa mel tam do enih skoraj pet let. Tako se tudi pozna, ko kupiš samo enkrat.
No, tamala dva sta dobila nove-enaka, ker me je zelo motilo, ko sta bila različna sedeža v avtu(evo tako je zgledal moj mož, ko sem mu utemeljila potreben nakup dveh sedeževuser posted image ) hahaha
IN tako se nam ta eden še vedno valja po hiši, pa bi ga dala za mali dnar, samo da se ga znebimuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?