Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 21:55:26
|
|
|
|
Špela
|
Strah me je za mojo babi, našo zlato babi, ki crklja Aleksa, in nas razvaja, in ima neskončno rada. KEr se je že cel dan slabo počutila, je šla k zdravniku. Začtek angine pektoris, lahko bi imela infarkt. Zdaj je v bolnici, in čakamo na izvide. Tko se nervozna da ne vem kaj naj, in sam jokam. Sploh ne vem kako nevarno je,... Saj vem da je grozno da sem na forumu, sam ne vem kako naj se zamotim. Ker drugače pa nonstop v bolnico telefonarim. Bog ne vzemi nam je.Tako mlada in vitalna je še in tako rada jo imam.
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 21:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Špela, boš videla še vse bo dobro. Naša babi je lansko pomlad dobila angino pektoris, takoj nato je sledil infarkt, vendar se je vse uredilo. In danes po enem letu je čila in zdrava, razen da mora jemati tablete za svoj dobri srček. Tako da kar optimistično!
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 21:58:29
|
|
|
|
Urška*
|
Držim pesti da bo vse vredu. Glavo pokonci.:angel: lp:)
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:01:17
|
|
|
|
Špela
|
Kaj sploh je to? Mislim saj vem, ampak zakaj? Je to napor, preveč aktivnosti in utrujenosti?
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:01:24
|
|
|
|
Špela
|
Kaj sploh je to? Mislim saj vem, ampak zakaj? Je to napor, preveč aktivnosti in utrujenosti?
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:01:35
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Držim pesti :rozica::angel::rozica:
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:11:09
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
boš vidla bo babi kmal spet dobra,do takrat pa držim pesti,da se čimprej vrne domov:angel::rozica:
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:26:20
|
|
|
|
cmokec
|
Špela, pozanimati sem se šla k mojem očitu, ki je srčni bolnik in zelo dejaven v društvu srčnih bolnikov. Dejal je takole: Angina pektoris je bolezen. Praviloma pomeni popuščanje delovanja srca, bodisi zaradi šibkega srca ali zamašenih obsrčnik žil. Seveda so še drugi vzroki. Praviloma pri težjih oblikah vgradijo srčni spodbujevalnik ali naredijo baypass, da obhodijo zamašene žive. Dejal je še, da so v LJ na tem področju res svetovni strokovnjaki in je na edinem pravem mestu, kjer bodo definitivno dobro poskrbeli zanjo. Tudi infarkt v bolnici ne moreš kar tako doživeti, ker ga je možno tik pred tem preprečiti. Saj je na opazovanju in bodo sigurno poskrbeli, da do tega ne pride. Napisala sem ti, kar ve, me je pa opozoril, da to velja za hude oblike angine pektoris. Za opozorila na to bolezen pa ne ve, kako zdravniki postopajo. Če te zanima še kaj, kar napiši. Vse bo v redu. :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 21.4.2005 22:52:10
|
|
|
|
Maxica
|
Držimo pesti, da bo vse v redu!:rozica:
|
|
|
|
Mene pa tko pr srcu stiska in strah me je 22.4.2005 6:39:58
|
|
|
|
Mojca20
|
Vse bo še OK :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?