|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kajenje
21.4.2005 21:15:38   
lenika
Kadila sem 5 let, nato sem prenehala in 5 let nisem kadila. Nato sem začela spet priložnostno kadit, a je pripeljalo do tega, da sedaj pokadim spet po 10 cigaret na dan. Začela sem pred približno 5. meseci. Avgusta meseca nameravava z možem začet delat na :duda: in zato bom zoprt prenehala, a odločitev prenašam iz tedna v teden. Upam, da mi ne bo spet tako težko kot mi je bilo prvič. Zanima me, če ste bivše kadilke imele veliko težav s prenehanjem te grde razvade?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kajenje
21.4.2005 21:20:18   
Vera*
HOJ!Jaz sem kadila pred nosečnostjo približno škatlo na dan.Ko sem zanosila,so mi cigareti tako zasmrdeli,da ga nisem smela videt,kaj šele zavohat.In sem nehala.ko pa sem prenehala dojit,pa sem (sploh ne vem zakaj)si ga spet prižgala.No ampak je to sedaj bistveno manj.Poskušaj se že sedaj malce odvajati,da ne bo potem pretežko.Držim :miska::miska:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kajenje
21.4.2005 21:22:26   
Pia73
Jaz sem, ko sem zanosila postopoma nehala kaditi. V roku 14 dni sem popolnoma prenehala. Mi je pa še vedno zelo dišalo ampak je bila slaba vest prevelika. Po porodu in ko si nisem več stiskala mleka sem skoraj ponovno začela, sem prišla na 5 cigaret na dan in bi se samo še stopnjevalo pa sem spet popolnoma prenehala. Potem sem pa priložnostno kadila; ob kakem kozarčku rujnega in na feštah ter ob zelo zelo stresnih situacijah; pa po cca 2 letih mi je prišlo v navado, da sem vsak večer enega skadila. Škatlo cigaret sem imela zelo dolgo. Ko sem drugič zanosila pa sem nehala tudi s tistim cigaretom na večer. Pa sem mi še vedno zelo lušta,........ pa v bistvu že 5 let ne kadim, vsaj polno ne,........ Težka je ta,......

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kajenje
21.4.2005 21:25:54   
Moyca_
bivša kadilka- sedaj me moti dim sto na uro, vendar ko greva s kolegico ven, pa kaj spijeva skoraj vedno pokadim kakega- mi je finta
me pa več nič ne vleče-trkam:)-
upam da se mi kdaj spet ne začnejo luštat

samo se mi pa včasih lušta v glavi- ne me sedaj narobe razumet, ampak ko vidim koga ko kadi si mislim o mater jaz sem včasih tudi, pa kako fajn je bilo- ja debilsko razmišljanje, ki pa verjetno izhaja iz tega, da sem nehala zaradi nosečnosti in ne zaradi tega ker sem si to želela (če ne bi še kar rauhala , potem pa ko sem si tu pa tam katerega prižgala (npr, po 14 dnevih) pa mi je bilo takoooo slabo (pa še sedaj ne morem verjet- vročina mi je po celem telesu nastala in sem bila kar cela mokra):zmeden2::zmeden2:

no in vedno ko sem katerega prižgala mi je bilo slabo- zato sem nehala;););)
ko pa kaj spijem pa tak ne vem od česa mi je slabo :)-:)-:)-:)-:)-:)-

ti kar nehaj- pa si pripali čez 14 dni- upam da ti bo tako slabo kot meno;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kajenje
21.4.2005 21:26:35   
kr1a
tudi jaz sem kadila približno 5 let. In tisti trnutek, ko sem zvedela da sem :nosecka: brez probleme prenehala. Cigarete nisem prižgala leto in pol, ko pa sem prenehala dojit pa spet. Mislim da je potrbno samo v glavi "pošlihtat" pa ni nobenega problema, kajti niti malo me ni zamikalo, da bi se pregrešila, čeprav so vsi(doma in v službi) kadili kot turki.

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kajenje
21.4.2005 21:28:57   
zoya_
Lenika, vse je v glavi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kajenje
21.4.2005 21:34:03   
Jančika_
Kadila sem 10 let, nehala čez noč brez težav. Letos bo pet let:bravo:. Poskušala sem že prej, a sem nekje globoko v sebi vedela, da odločitev ni bila dokončna. Potem pa je enkrat naredilo klik - in to je to. Včasih se mi zlušta, a vem, da ne bom prižgala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kajenje
21.4.2005 21:42:36   
CatJa
Jaz sem kadila več kot 10 let in sem si vedno govorila, da če ne prej, bom nehala, ko bom zanosila. In sem nehala. Ko sem nehala dojit, sem si čez kakšen mesec prižgala čist za foro, pa sem skor skup padla in sem si rekla a mi je treba. Nimam popolnom nobene želje več po cigaretih.

Za otroka je vredno nehati (če že zaradi sebe ne).

Drži se!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kajenje
21.4.2005 21:43:26   
babylove
Volja!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kajenje
21.4.2005 21:45:30   
Anonimen
Tudi jaz sem kadila 10 let in to veliko. Enkrat sem že vmes nehala za dve leti, z lahkoto, pa sem potem mimogrede spet začela. Kar tako, ker mi je bilo dolgčas. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem v trenutku spet nehala in mi ni bilo niti najmanj težko. Klik, kot je rekla Jančika. Sedaj ne bom več nikoli kadila, ker moram biti zdrava za mojega otroka. Pa tudi ne paše mi več nekako k imidžu mame.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kajenje
21.4.2005 22:39:32   
Magi*
jaz sem tudi prej kadila. pa ne dolgo (4 leta) in ne ravno strastno in velik. je bila bolj afnarija, ki je prerasla v navado. in to navado sem lepega dne prekinila čez noč. in zakaj? izvid brisa je prišel lepega dne III. in sem se malo zamislila nad svojim nezdravim načinom življenja. pa sem ga radikalno spremenila. nisem pa imela nikakršnih problemov s prenehanjem kajenja.

zdaj mi dim zelooo smrdi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kajenje
21.4.2005 23:52:23   
Gina
Jaz sem tudi kakšnega včasih prižgala. Pa sem vedno hotela nehat, ampak nekako ni bilo prave motivacije za to. Po vsakem porodu sem pristala na 1 ali 3 cigaretih na dan z občasnimi pavzami. En dan po tistem, ko smo pa malega naredili, sem pa zvečer po kakšnem tednu pavze enega prižgala. Pa ker je bila ravno kadilska družba, na morju zvečer, prec še enega. Sem dobila tako migreno, da glave ene 24 ur sploh premaknit nisem mogla, ena prijateljica je vzela oba otroka za ves dan, ker sem prav bruhat hodila od hudega. Takrat sem rekla, matr, pa sem včeraj zihr zanosila, ta mal mi hoče nekaj povedat. In od takrat pa do danes, nisem prižgala nobenega, pa tudi ne mislim več. Je tako luštno, ko nič ne smrdiš, pa ne čakaš, kdaj bo čas za kadit. Jeees!:bravo:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kajenje
21.4.2005 23:54:35   
Divja vijolica
Ja jaz sem tudi kadila 10 let. Ko sem zanosila sem takoj nehala, sploh nisem razmišljal, brez problemov. Me pa sedaj matra že kak mesec, da bi spet kakšnega :zmeden:. Ampak še dojim, tako da ne bom. Pa ne gre mi skupaj cigareti in otrok, skrivat se pa tudi ne mislim. Včasih se že kar vidim : poletje ... na balkonu...večer...vsi spijo...samo jaz in cigareta - :zmeden:
:)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kajenje
22.4.2005 0:02:40   
Gina
Ja, ja tisa, dokler tako razmišljaš, ne boš nehala:)-:)- Poznam to. Nisi se še odločila. Moraš najti slabe plati cigareta (smrad, odvisnost, neobvladanje hrepenenja..., še enkrat smrad, smrad..:)-), šele tedaj se lahko prepričaš, da je kajenje tvoj sovražnik in da si ti močnejši, ko si nehaš želet. Ampak je res fajn občutek, ko nisi več odvisen, pa četudi od enega samega cigareta na dan, ti to ne zaposljuje možganov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kajenje
22.4.2005 0:12:49   
polona2
Kadila sem osem let, nehala pa praktično čez noč, brez težav,recepta za to nimam, ker se mi je kajenje zagabilo spontano :zmeden:,
včasih mi zadiši, pa naredim en dim, potem pa vedno znova ugotovim, kako nagnusen okus ima cigareta in jo ugasnem :zmeden:.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kajenje
22.4.2005 5:56:17   
Nogavička
Jaz sem nekadilka že ene osem let. Sem pa imela srečo, da se mi je telo samo uprlo.

:rozica::rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kajenje
22.4.2005 7:22:55   
Blink1
Kadila 10 let, se odločila nehat le nekaj dni, preden sva naredila:duda::duda:.

nehala pa zato, ker so vsi v družbi nehali. Ni bilo problema, zdaj ne kadim že 2 leti.:bravo::bravo:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kajenje
22.4.2005 8:28:10   
tesa
Jaz sem kar redno kadila, ko pa sem zanosila so mi cigareti na srečo smrdeli in sem vedno v nosečnosti prenehala s kajenjem. Na žalost pa sem potem vsakič spet začela.:(
Zdaj pa upam, da me ta grda navada ne bo spet premamila. Zaenkrat mi full smrdijo in delam na tem, da ne bom več posegla po njih:)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kajenje
22.4.2005 8:44:39   
baguSka
Jst 'mam' pa že neki let navado kadit v družbi kadilcev, kar pomeni da v družbi nekadilcev preprosto ne prižgem. Tko je blo moje kajenje zelo mešano, kar pomeni en dan tud po 20 cigaretov, kšnkrat pa tud po dva dni nč :zmeden: Enostavno so mi glih zarad unih 20-ih zasmrdel in nism pržgala. Pol pa spet. Odkar sva z mojim skupi (on je pač strastn kadilec) 'kadim' tko, da med tednom k sm na šihtu ne prižgem nobenga, razen zvečer ko pridm domov, soboto in nedelje pa redno. No zdej pa že en tedn prižgem le po enga zvečer k pridm domou oz. predn grem spat.;) Upam da bom tud te kmau ukinla.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kajenje
22.4.2005 8:52:10   
Tjula
Jaz na žalost kadim že 15 let in nič ne kaže, da bi nehala. Pa nisem strastna kadilka, tam 3-5 na dan, no, če je žurka, gre seveda več. Ne vem, nekako mi ne rata nehat in občudujem vse vas, ki pravite, da ste nehale čez noč in povrh vsega še brez problema. Kako je to mogoče? Jaz sem sicer nekajkrat nehala za teden, dva, pa je bila cela drama: živci, kile so šle gor itd. Tko da sem si rekla, da nima smisla, da sekiram sebe in okolico in sem raje nazaj začela.

Kar pa se tiče nosečnosti itd.: celo nosečnost nisem kadila, ker mi ni pasalo (na srečo!), in tudi zdaj doma nikoli ne kadim - samo če gremo ven. Tako da hčera ni izpostavljena cigaretnemu dimu.

Nimam pojma, kako vam je uspelo nehat kar tako :zmeden:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kajenje
22.4.2005 9:39:21   
Anonimen
Evo - enak primer! Dokler nisem šla v službo (prve 3 mesece) nisem kadila. Sedaj pa si v službi kakšnega prižgem. Sem pa pred tem bila 16 let STRASTNA kadilka. Je pa res, da odkar imamo dojenčka, v hiši NE DOVOLIM kaditi. Ja, pa cigarete sem zamenjala! Namesto rdečih Malboro (prej tudi do 2 škatlici na dan) sedaj kadim one z 0,1 mg nikotina.
Me je prav sram, ampak očitno sem karakterno preveč šibka.:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Edina rešitev: PUSTITI SLUŽBO:zmeden:
Punce, ki ste nehale kaditi: VSE POHVALE! Pomagajte še meni!!! Ker je to res:grrr:

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......