|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   duhovi?
12.2.2009 11:46:47   
posh
To naj bi bil najboljši posnetek duha v hiši v zadnjih 3 letih.
http://www.youtube.com/watch?v=FPGoPgZfH1o
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: duhovi?
12.2.2009 12:11:03   
Volga
Kaj, to da je nekdo snemal lastno senco?

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 12:15:04   
Freycha
ma kr neki no.... enim res manjka malo idej in fantazijeuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 12:17:50   
posh
To naj bi posnel deček iz Anglije. Primer so preiskali parapsihologi in potrdili avtentičnost. No ja , saj če bi nam rekli, da obstajajo, itak ne bi noben verjel več.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 12:32:30   
muška
jaz verjamem vanje in verjamem, da imam enega tudi doma user posted image  - me vsake toliko spomni, da je še pri nas user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 12:57:24   
Mešamdrek
Jaz tudi verjamem v duhove...v nekatere posnetke pa malo manj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2009 16:55:24   
Anonimen
Da se meni med snemanjem tole prikaze,me na mestu kapcuser posted image .
Vduhove verjamem,ampak raje vidim,da se pri drugih zadrzujejouser posted image .

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2009 17:37:26   
TomTaylor
Pismo, jz pa sama u bajti, comp. imamo pa trenutno v kleti, pa še tema okol mene, pa grem zdej tole odpirat. Mater! Zdej me je pa strah kt enga otroka...Pismo mater...zakaj sem šla tole odpirat .... Drugač se pa podpišem pod Kleopatro28.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 19:43:17   
mika

A gledate kdaj oddaje o duhovih na reality tv? Jaz jih gledam samo ko je zunaj svetlouser posted image .

Enkrat sem že mislila temo tu gor odpret, ko se je men računalnik vklapljal sam od sebe.

En računalnik imamo za net, drugega za delo in sta vsak na svojem koncu v sobi. Ko sem bila na tem, ki je za net, je bil drugi v mirovanju, pol pa se je naenkrat vklopil od začetka z melodijo, tiste črke so šibale po ekranu itd...
In to vsakič ko sem prišla v sobo, ampak nisem šla mimo njega, ker je čist v drugem kotu, niti sapica ni zapihala do miške, da bi se vklopil...nič.

Povem možu in greva gor v sobo pa se ni zgodilo  ničuser posted image . Ko je mož šel na trening, sva šle s pupo gor in sva gledali knjigice in se je spet vklopil. še tamala me je čudno gledala in vprašala kaj je to.

baje bi naj bili to neki duhci, ki nagajajo in jih je treba pregnat.
Sej vem, to se zdi čist butasto, ampak sem rekla naj mi dajo že enkrat mir in grejo drugam...in je bil mir do pred kratkimuser posted image .

Ni me pa bilo strah.

Sem spraševala računalničarje če vejo kaj bi to bilo( duhcev nisem omenjalauser posted image ), pa mi nobeden ni znal povedat.

A mogoče katera od vas pozna zemeljsko razlagouser posted image ?

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2009 21:11:14   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Enkrat sem že mislila temo tu gor odpret, ko se je men računalnik vklapljal sam od sebe.
...................................
A mogoče katera od vas pozna zemeljsko razlagouser posted image ?

Znancu se je avto sam odlepal in zaklepal, kot bi se nekdo z daljincem igral. Pa je ugotovil, da so duhovi - vlaga v sistemu za zaklepanje in odklepanje. Ko se po dezju ali snegu avto posusi, se neha tudi nenadzorovano odklepanje pa zaklepanje.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2009 21:23:09   
muška
zemeljsko razlago bi tudi jaz rabila za mojga duhca, ki mi pojstlo maje. No moram ga pohvalit, da mi že kar nekaj časa da mir - mi pusti spat user posted image  , drugače pa imam skoz občutek, da nisem sama. Ni me strah, samo tak spuki filing je user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2009 6:48:09   
Ronči
Midva sva ponoči slišala trkanje po oknu. Ne kot razbijane, al pa da nekaj udarja ampak trkanje. Naju vrže v luft, čakava, pa spet trkanje, močno trkanje. Odpreva zunanjuo luč, in zunaj ni nikogar razen psa, ki je v ograji, s katero imamo ograjeno vso dvorišče, ampak mimo tega psa ne more nihče.

Čez dan pa je imela hči napad, ni zadihala. Po pregledih v bolnici so ugotovili, da ni nič bolezenskega, menda je šlo za hrano, ki je prišla do sapnika (refluks) in ni mogla zadihat, dobro, da sem bila zraven nje, ko se je to zgodilo.

Trkanje se ni več nikoli ponovilo, upam, da se ne bo, saj očitno opozarja na kaj hudega....

You can't fix stupid.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2009 8:09:01   
mala zirafa
Jaz verjamem vanje, tudi mene je blo strah ko sem jih gledala na reality.Moj pravi da ne obstajajo, po mojem pa.Kam gre potem ta energija ko umreš?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2009 8:15:22   
alička
Ja pajade obstajajo.
Za vse te pojave, ki jih opisujete obstaja razlaga - tako kot za tisto zaklepanje in odklepanje avtomobila.

Npr. računalnik ki je bil v mirovanju in se je kar naenkrat zagnal - ven ga je vrglo in se je resetiral sam od sebe - na našemu (je že malo "znucan") se to dogaja zelo pogosto.
Jaz ne verjamem pa fertik!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2009 9:02:57   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Npr. računalnik ki je bil v mirovanju in se je kar naenkrat zagnal - ven ga je vrglo in se je resetiral sam od sebe - na našemu (je že malo "znucan") se to dogaja zelo pogosto.
Jaz ne verjamem pa fertik!

Naš računalnik je bil nov in ne 'znucan', sem mislila, da je to zaradi Viste, da ima pač drugačen način vklaplanja iz mirovanja. Men se je pač čudno zdelo zato, ker se je to vsakič zgodilo, ko sem prišla v sobo. Bi pa slišala dol, če bi se to tudi drugače dogajalo.
Sej ziher obstaja zemeljska razlaga, sam je še nisem ugotovila.

Čudne stvari se pa dogajajo v hiši mojih staršev...
enkrat je sestra priletela iz svoje sobe in rekla, da je že trikrat pokrivala posteljo, ampak vsakič nastane ob robu udrtina kot da nekdo sedi. sem šla gledat in res....ampak sem jo potolažila, da je verjetno očetova pokojna teta prišla pogledat muco, katero smo podedovali od nje. bila je zelo navezana nanjo. Zadela jo je možganska kap in ko sva z mamo bili pri njej na obisku je želela nekaj reč, pa reva ni mogla. pol pa sem ji rekla, da je muca dobro in se je pomirila.
muce žal več ni in tudi udrtine na postelji ne.

Uh kar nekaj je takšnih čudnih dogodivščin. Je pa tako, da dokler ne doživiš ne verjameš.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2009 11:33:27   
Rožica I
Mene pa je nekoč ponoči skoraj kap zadela. Ko tako sedim s knjigo v roki, zaslišim nekak niz zvokov, kot kakšna pesmica, zelo počasna. Crknem od straha skoraj user posted image ....
Zgodilo se je še parkrat in sicer tako dolgo, dokler nisem skužla, da je sinov plastični telefon zablokiral in občasno spuščal zvoke, kot da bi kdo nanj pritiskal.
Kako sem ugotovila? Enkrat se spet ta magnetizem sproži čez dan, ko smo bili vsi doma. In jaz sem si tako zelo oddahnila user posted image !

Če verjamem v duhove? Ne ravno v duhove, verjamem pa, da obstaja še kakšna druga, nam neznana/nepredstavljiva dimenzija.

ROŽICA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2009 12:35:55   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Mene pa je nekoč ponoči skoraj kap zadela. Ko tako sedim s knjigo v roki, zaslišim nekak niz zvokov, kot kakšna pesmica, zelo počasna. Crknem od straha skoraj user posted image ....
Zgodilo se je še parkrat in sicer tako dolgo, dokler nisem skužla, da je sinov plastični telefon zablokiral in občasno spuščal zvoke, kot da bi kdo nanj pritiskal.
Kako sem ugotovila? Enkrat se spet ta magnetizem sproži čez dan, ko smo bili vsi doma. In jaz sem si tako zelo oddahnila user posted image !

Če verjamem v duhove? Ne ravno v duhove, verjamem pa, da obstaja še kakšna druga, nam neznana/nepredstavljiva dimenzija.

user posted image user posted image

Meni se je isto zgodilo; en večer gledam TV, pa itak ga imam na mute, ker sem nekoliko naglušna, da bi morala imeti do fula naglas...pa se od nekod sliši nekako zadušno:"rad te imam!"...kap me je skoraj...poslušam če se bo še enkrat oglasilo..nič. Pol sem si pa rekla, "ma dej, itak sem napol gluha, bogsivedi kaj sem v resnici slišala"...pa sem pozabila na to. Pol pa pride mož ponoči iz službe, leže v posteljo, kar naenkrat pa godrnjajoč vstane in gre brskat po igračah..Jz ga debelo gledam, ko iz igrač potegne "Pametnega kužka" in mu reče: "Jebe** ti, jz pa tebe sredi noči NE!" in ga vrže nazaj med igrače.user posted image

No, tole je zemeljska razlaga: kužek je bil na "on" in je ležal med igračami, s tačko ali nečim se je pritiskal ob druge igrače in je vsake toliko časa rekel "Rad te imam!"...čeprav pa nimam razlage, zakaj ni pel ali rekel "to je roka, noga, ali objemi me"...le "rad te imam"...No, to mi je pa čudno user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2009 12:37:27   
TomTaylor
Hmm...sem se pa ob tem pisanju spomnila, da ga že nekaj časa ne najdemo. Nekam je izginil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2009 12:52:26   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

user posted image user posted image

Meni se je isto zgodilo; en večer gledam TV, pa itak ga imam na mute, ker sem nekoliko naglušna, da bi morala imeti do fula naglas...pa se od nekod sliši nekako zadušno:"rad te imam!"...kap me je skoraj...poslušam če se bo še enkrat oglasilo..nič. Pol sem si pa rekla, "ma dej, itak sem napol gluha, bogsivedi kaj sem v resnici slišala"...pa sem pozabila na to. Pol pa pride mož ponoči iz službe, leže v posteljo, kar naenkrat pa godrnjajoč vstane in gre brskat po igračah..Jz ga debelo gledam, ko iz igrač potegne "Pametnega kužka" in mu reče: "Jebe** ti, jz pa tebe sredi noči NE!" in ga vrže nazaj med igrače.user posted image

No, tole je zemeljska razlaga: kužek je bil na "on" in je ležal med igračami, s tačko ali nečim se je pritiskal ob druge igrače in je vsake toliko časa rekel "Rad te imam!"...čeprav pa nimam razlage, zakaj ni pel ali rekel "to je roka, noga, ali objemi me"...le "rad te imam"...No, to mi je pa čudno user posted image

tale pametni kuža bo enkrat pri nas krivec da bo mene ali moža kap. Zadnjič jemo in nakar sredi koslila, "kuku vidim te" bi se mož kmal zadaviluser posted image user posted image  Kuža je bil pa v kotu pod stolom in ga noben ni videl.user posted image
Da ne gvorimm kolikorat se je sprožil ponoči v spalniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.2.2009 13:09:26   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

tale pametni kuža bo enkrat pri nas krivec da bo mene ali moža kap. Zadnjič jemo in nakar sredi koslila, "kuku vidim te" bi se mož kmal zadaviluser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.2.2009 13:13:38   
smigli
Ojoj, sem se tudi jaz spomnla enga pripetljaja s tem pametnim psom, matr me je vrglo po konci, ko se je iz škatle oglašal.
postal je strašni pes

Neposredna povezava do sporočila: 21
13.2.2009 13:13:51   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

tale pametni kuža bo enkrat pri nas krivec da bo mene ali moža kap. Zadnjič jemo in nakar sredi koslila, "kuku vidim te" bi se mož kmal zadaviluser posted image user posted image   

-------------------------
Fak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.2.2009 13:55:32   
BUŠICA
se mi je zgodilo, da sem videla ob postelji ponoči stat osebo,ki je takrat bila nekje 40 dni mrtva. bila sem prestrašena do amena. še danes mi ni bistro, ali sem sanjala ali je bilo res (ker meni se je zdelo prekleto res).

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.2.2009 16:22:59   
urbancek
Jaz sem tudi v spalnici videla stati teto od moje mami, katero je ob smrti njene mamice vzela s sebi za svojo - ji je bila kot mama in smo jo tako tudi klicali. No, da ne bom nakladala.
Neko noč me nekaj zbudi in v kotu stoji ona. Sem se ene parkrat vščipnila v roko, da sem dojela, da res stoji ona tam. Zjutraj pa je zazvonil telefon, da je mama umrla. Vsi so bili čisto paf, ko sem jim povedala, da je bila ponoči pri meni. Si je pa ta gospa vedno želela, da bi prišla k meni na obisk. Ker pa ji v času življenja to ni uspelo, se je očitno prišla poslovit takrat, ko je umrla. Pa me sploh ni bilo nič strah, ker je bilo vse tako umirjeno. Samo stala je tam, me gledala, potem pa izginila. Od takrat 100% verjamem v duhove. Sicer sem že prej imela razne dogodivščine, samo sem se vedno prepričevala, da se mi je le dozdelo. Se mi pa večkrat zdi, da skozi stanovanje smukne kakšna senca. Kdo bi to lahko bil ne vem, ker smo se preselili v novo hišo, v kateri prej ni nihče živel. Edino, če so prišli iz stare hiše za nami. V staro hišo pa me je samo groza iti, pa ne vem zakaj.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.2.2009 16:56:04   
kepa*
Uh, me je kar strah, ko berem vaše dogodivščine.

Letos pa bo!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?