Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 18:36:12
|
|
|
|
malika
|
Jaz mislim da ne.
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 18:37:24
|
|
|
|
malika
|
Joj :ups:, hotela sem napisat, da bo dovolj in da mislim, da ne bo premehka :ups: Lp
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 21:09:47
|
|
|
|
Pika?
|
Mi smo v Avstriji kupili za 25EUR kokosovo podlogo z bombažno prevleko za v košarico. Imajo pa različne trdote in sestave, pa tudi različne velikosti košaric, vse po 20-25 EUR. Za pozimi smo pa sami naredili še volnen vložek. No najbrž bo tudi pena OK.
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 21:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je tudi čisto dovolj za tiste 3 kile;).
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 22:12:40
|
|
|
|
špelin@
|
Že pri prvi piki sem imela v košku 10 cm debelo peno, ki je zdaj že dotrajana - hčerka je imela, ko je zrasla, košek za igranje ;) Ravno nekaj dni nazaj sem kupila nov kos 10 cm debele pene :bravo: Super se obnese :bravo: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 21.4.2005 22:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm,jaz sem pa v Odejci naročila blazino in posteljnino,pa je blazina samo kakšne 3 cm debela.Se mi zdi,da bo malček premalo,kaj? Razmišljam,da bi dala še en kos kar spodaj...Koliko mora biti trdo ležišče?Najbrž ne premehko.
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 22.4.2005 8:28:16
|
|
|
|
Vekica
|
Ojla! Tudi jaz se ubadam z istim vprašanjem - jogija za košaro ne moreš dobiti, ker ima vsaka ene svoje mere, koruzno ličkanje odpade, razmišljam pa o 5cm debeli peni. Malo me je strah, da ne bi bila premehka - ko daš otroka noter se pogrezne... A ima še katera kakšno izkušnjo? LP :)
|
|
|
|
kakšna blazina za košarico 28.4.2005 21:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
V Meblu ti naredijo jogi po meri iz kokosa ali lateksa. Jaz sem ji poklicala,jim poslala mere in zdej čakam,da dobimo to zadevico.Pošljejo po hitri pošti in cena je okoli 10.000 sit. Jaz mislim,da si naši otročki,ki zdej 9 mesecev živijo v takem toplem in mehkem gnezdecu9nebesa,zaslužijo kaj boljšega kot samo spužvo... Čau!:morje:
|
|
|
| Stran: [1] |
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!