|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj krvomočnice
12.2.2009 8:46:22   
bučka.
hej! ker sem spet dobila M, sem šla včeraj kupit čaj krvomočnice. sem pa brala na forumih in po netu, pa so ful različni podatki koliko ga je treba popiti na dan. nekje je pisalo tudi, da ga mora piti tudi partner. je to res?
če ga je katera pila, pa ji je pomagal, bi bila fuuul hvaležna, če mi svetuje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj krvomočnice
12.2.2009 8:56:23   
tejka**
Oj...jaz jo pijem prvi mesec, pred spanje in sicer malo čajno žličko v 2.5 dcl vode (narediš poparek). Tako mi je svetovala ga. Terezija iz Vrhnike (zeliščarka). Je pa domača krvomočnica, pijeva jo oba s partnerjem.

Zdaj sem 5 dni pred user posted image  in sem razmišljala, da bi naredila malo pavzo.
Potem kakšen 3 dan user posted image  bi pa nadaljevala (seveda pa upam na najboljše).

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 9:19:35   
bučka.
jaz sem jo začela piti včeraj - to je 3 dan po M. ti je kaj rekla kako dolgo jo je treba piti? je treba kaj pavz vmes delat?
hvala ti za odgovor!user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 9:27:38   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: bučka.

jaz sem jo začela piti včeraj - to je 3 dan po M. ti je kaj rekla kako dolgo jo je treba piti? je treba kaj pavz vmes delat?
hvala ti za odgovor!user posted image

Ta čaj piješ od M pa do ovulacije. Ker v primeru, da pride do zanositve, lahko povzroči splav.
Najprej ga piješ 3 mesece, pol malo prenehaš vmes in potem lahko spet 3 mesece.

Jaz sem ga pila, samo meni ni pomagal.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 9:35:19   
tejka**
Tudi meni je rekla kakšne 3 mesece. Pijem jo za odebelitev sluznice. Glede pitja do ovulacije mi ni rekla nič. Do vgnezditve pride tako nekje teden pred user posted image ...tako da ne vem.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 11:36:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ta čaj piješ od M pa do ovulacije. Ker v primeru, da pride do zanositve, lahko povzroči splav.
Najprej ga piješ 3 mesece, pol malo prenehaš vmes in potem lahko spet 3 mesece.

Jaz sem ga pila, samo meni ni pomagal.

A mi lahko prosim poveš, kje si dobila vir te informacije? Seveda me zanima samo znanstveno podkrepljen vir prosim.

Vsem srečno, s krvomočnico ali brez user posted image user posted image Tudi jaz jo zdaj pijem prvi mesec.

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.2.2009 11:37:08 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2009 14:38:40   
sarar
se opravičujem vsem za mojo ''nevednost'', ampak zakaj se uporablja krvomočnica?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2009 13:49:46   
sisi77
oj!
Midva sva se trudila 8 m potem sem pa pila krvomočnico 1 m in takoj naslednji user posted image . Žal se je končalo s SS saj je bila prazna GV. Sedaj bom jo spet začela piti. Imam 2 user posted image po abraziji in me zanima ali lahko pijem čaj že med user posted image . Jaz prvič nisem  delala nobene pavze. Res pa je da se z nikomer nisem posvetovala o dalanju pavze edino kar je sem prebrala na RR user posted image . No če ima katera še kakšno izkušnjo ter pozna potek pitja čaja naj prosim kaj napiše. Za vse nas nevedne in želne user posted image . Lepo se imejte pa veliko se cartajte.user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2009 14:27:17   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

se opravičujem vsem za mojo ''nevednost'', ampak zakaj se uporablja krvomočnica?

http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=21354

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2009 23:06:58   
sarar
hvala ursa30 !!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2009 11:57:56   
majalina
no, evo... pa sem si tudi jaz tale cajcek nabavila... prijateljice so mi svetovale, da full pomaga... in isto je gospa rekla, da mora caj tudi partner pit (sicer ne razumem zakaj, ampak vsega mi pa ja ni treba vedet).

ne vem pa ali se med menstruacijo pije ali ne. ocitno se bom pa morala zato se pozanimat...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2009 13:55:12   
ursa30
med user posted image  se čaj naj ne bi pil..
jaz sem ga pa danes hotla kupit v Sanolaborju v City Parku, pa jim ga je spet zmanjkalo..user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2009 17:46:33   
bučka.
@ majalina: kolikokrat na dan pa ti je rekla, da ga morata piti? pa koliko časa? ali je treba po ovulaciji nehat piti čaj?
drugače pa imajo ta čaj v zeliščnih lekarnah tudi. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2009 23:18:13   
majalina
moja mama mi ga je sla kupit in ji je rekla, da vsak vecer spijem enega jaz, enega fant (eno zlicko v vsakega, naredis ga pa kot vsak caj).

mislim, da ni nic omenjala kdaj se ga ne sme jemati, bom pa se enkrat vprasala...

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2009 13:17:28   
Looney27
Jaz sem danes kupila čaj rdeče krvomočnice, zanima me ali je teh krvomočnic več, ker sem zasledila da viljolična krvomočnica ne pomagauser posted image . Upam da se mkupila tapravo.

Do menstruacije imam še dober teden ali ga naj kar pijem ali počakam na konec menstruacije user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2009 19:22:32   
sisi77
jaz sem si čaj krvomočnice naročila preko spleta patra Simona Ašiča. Ta je zagotovo rdeča ki edina pomaga oz. ima zdravilne učinkovine.
Še vedno pa nevem kdaj ga smem oz. ga nesmem piti. Sedaj sem ga pila kar med user posted image . no verjetno bom pa malo pred naslednjo user posted image nehala piti če bi se slučajno kaj prijelouser posted image . Če katera še kaj ve naj kar napiše me bi tudi rade vedle kaj več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.