|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina...
12.2.2009 7:56:34   
polho3006
Pozdravljene!
Z mojim user posted image  sva se odločila da začneva delati na user posted image , sedaj me pa zanima kateri proizvod, ki vsebuje med drugim tudi folno kislino priporočate? Ker nekateri menda povzročajo neprijetno počutje in slabosti. Prosim za vaše izkušnje.
Za vse ki si želimo čimprej zagledati magični + držim pesti.

lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Folna kislina...
12.2.2009 8:03:54   
toba
Jaz sem na Elevitu- to pa zato ker sem slabokrvna, te tablete pa vsebujejo tudi železo - zato imam sedaj črno blato -to je normalno če ješ tablete z železom. Jem jih drugi mesec. Prvi mesec me je želodec kr fajn bolel, sedaj pa vzamem tableto zjutraj z pomarančnim sokom in mi je OK.
Mogoče je fino, da še v lekarni malo vprašaš za mnenje.
Drugače pa veselo na delo user posted image , držim pesti, da čimprej zagledaš magični +.
lp

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 9:39:44   
smejčica

Hey,

jaz jemljem centramed mami....mi je fajn. user posted image
Sem jih jemala v prvo, zdaj sem pa drugič noseča (ta teden je bil test pozitiven) in jih spet jemljem..user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 10:45:49   
Anonimna.k
Jaz pa jemljem Tifol. Sem brala, da je nekaterim po njih slabo, jaz ne čutim nobenih sprememb.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 14:32:09   
sarar
tudi jaz jem tifol, mi je čist ok po njih. ko bom pa zanoslila bom pa po moje na centramed šla ker ima še druge stvari not, ne sam folno k.

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 15:07:47   
lenčy
živjo!

tudi jaz jemljem Tifol in ne čutim nobenih stranskih učinkov, razen na začetku se mi je zdelo, da imam napihnjen trebušček. tudi tebi želim čimprejšni plusek, mogoče bova pa kdaj skupej zibale:)

LP Alenka

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2009 16:09:18   
ursap
jaz jemljem Tifol in mi ni nič slabo, se počutim ok.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2009 15:41:51   
tršica
Tudi jaz jemljem tifol pa ne cutim nobenih slabosti. 

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2009 7:54:44   
bellissima
Jaz tudi jemljem Tifol in se počutim OK.

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2009 20:48:54   
POLINA
ojla, tudi jaz jemljem Tifol in se tudi počutim OK. Tidi midva sva začela delati user posted image ta mesec je šel mino, čeprav znaki so vsaj nekater bli ampak .... Upamo, da bo naslednji mesek tudi pri naju +

lp

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2009 22:42:09   
donna22
Jaz sem jemala (in še jemljem občasno) centramed mami, pa tudi nimam pripomb...

(odgovor članu POLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.