|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šokantno
21.4.2005 12:40:18   
TaRe*
Če še katera ni brala...
mislim,jaz bi take starše......:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

http://www.elis-center.com/christian/html/novice_27_01_1997.html

:angel::angel::angel::angel:za tega revčka...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   šokantno
21.4.2005 12:41:40   
Čiračara
Fanatiki:grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   šokantno
21.4.2005 12:41:43   
SANDY
na grmad zažgat :hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   šokantno
21.4.2005 12:43:11   
zoya_
:grrr::grrr::grrr: takim bo pa samo otroka vzela... kreteni :hudicek::hudicek: bogi malček

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   šokantno
21.4.2005 12:44:14   
dory
Mislim,da take traparije zganjajo nad nebogljenimi otroci:grrr:...matr sej to ni res :grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   šokantno
21.4.2005 12:47:51   
kofetek2010
se spomnim te zgodbe :((

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   šokantno
21.4.2005 12:50:29   
NENAJANI
SEJ NE MOREM VERJET, DA SO TAKI TUD NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   šokantno
21.4.2005 12:52:29   
teta beta
Halo?!

A ste sploh prebrale do konca? Fantek je umrl zaradi možganske krvavitve in nikakršne podhranjenosti. Za na grmado so tisti, ki se okoriščajo na račun nesreče drugih, da prodajajo šokantne nepreverjene informacije. In da javno imenujejo vpletene, ki jih imajo potem za ene fanatike. Takega slovesa se potem nikoli ne otreseš, ker ljudje nadaljevanja ne vidijo ali pa ga pozabijo.

Katastrofa pa Slovenske novice!!! Glavno, da se prodaja.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   šokantno
21.4.2005 12:57:04   
L&F&B
Ja, punce, mislim, da res niste dobro prebrale. Je bilo pa veliko govora o tem in tožb okoli tega.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   šokantno
21.4.2005 13:02:03   
TaRe*
Se opravičujem...res sem šele zdaj prebrala do konca.

Vendar je žalostno,da se take stvari v resnici dogajajo:angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   šokantno
21.4.2005 13:04:43   
Čiračara
Ah Slovenske novice so pa itak....same čenčarije

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   šokantno
21.4.2005 13:04:43   
Čiračara
Ah Slovenske novice so pa itak....same čenčarije

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   šokantno
21.4.2005 13:09:56   
SANDY
sam kakorkoli, zaradi naših prepričanj-vegetarjanski, verskih in ne vem kaj še vse, otroku ne omogočajo normalnega razvoja. Sej je prav da imamo vsi svoja prepričanja, če so le v mejah normale. ne pa da z njimi forsiramo svoje otroke.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   šokantno
21.4.2005 13:12:58   
lin
Na jok mi gre,bogi:duda:,naj ga čuvajo:angel:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   šokantno
21.4.2005 13:21:49   
taška30
Jaz pa nekaj ne štekam tule: a Slovenskim novicam beseda IZSTRADATI DO SMRTI pomeni NE HRANITI Z MESOM?
Mislim, nisem še mama, ampak koliko mesa so pa vaši dojenčki pojedli do 10 meseca? A ni v začetku le materino mleko, potem kakšno sadje, zelenjavne kašice...
Mislim, da se od nejedenja mesa do 10 meseca ne umre...:zmeden:
Vse skupaj je močno zavajajoče...
Taška

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   šokantno
21.4.2005 13:25:32   
SAŠA
se podpišem pod tvoj post.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   šokantno
21.4.2005 13:32:04   
Anonimen
Sem razmišljala zelo podobno kot taška30, no nevem naša pupa bo stara 14 mesecev pa mesa praktično skoraj ne je, do 1o meseca se je pa tako ali tako več ali manj dojila...Je pa tako, da se redko kdo vpraša, kaj pa je s tistimi starši, ki svoje otroke prenajedajo z nezdravo prehrano in so "podvrženi" prekomerni debelosti...tudi takšni imajo navadno ogromno zdravstvenih težav...
Sicer pa na vsake toliko časa vidim dotične otroke, ki so na linku omenjeni, kot tudi njihovo mater in očeta, pa nihče od njih ne zgleda podhranjen - je pa res, da so imeli z uradno medicino en kup težav, začelo se je pa s tem, da niso dovolili nekaterih predpisanih cepljenj otrok...

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   šokantno
21.4.2005 13:43:46   
nejcko

Tudi jaz bi vprašala vse tiste veleumne dohtarje in novinarje, če so svojim otrokom do 10 mes vsak dan en svinjski kotlet, puranje bedro, dunajski zrezek in klobase na mizo servirali.

Bog pomagaj, ljudje pa še padajo na take fore. In kar je najhuje - družina je že tako ali tako imela uničeno življenje zaradi smrti otroka, potem pa jim ga je dokončno poteptala še glupa, čredno usmerjena, neuka raja.

:angel:za družino in za otročka.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
21.4.2005 13:48:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   šokantno
21.4.2005 13:51:04   
Rozalija
Piše hrano živalskega izvora. Torej tudi sir, mleko, jogurti, jajca (ok to itak ni za tok stare), ne samo meso. Tega pa otrok do 10m poje kar nekaj.

Čeprav se mi zdi, da kljub temu da si vegetarjanec je to tvoja odločitev in moraš otroku omogočiti da je vso hrano, sploh pa 10m dojenčku. Naj se otrok sam odločil da ne bo meska pa sirčka pa jogurtov papal.

Drgač pa grozno.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   šokantno
21.4.2005 13:55:49   
Divja vijolica
Rozalija, dojenček naj do 12 meseca ne bi jedel izdelke iz kravjega mleka. Moj vem da jih ne bo, ker ima alergijo na kravje mleko.
Nihče še ni umrl, ker ni jedel mesa, kvečjemu bolj zdrav si lahko. Kaj pa mislite da se dogaja v klavnicah? Še bolj šokantne stvari!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   šokantno
21.4.2005 14:13:46   
ZARA
...jst ne verjamem,da je ona tukaj karkoli narobe naredila...poznam to zensko,ker je bila moja stranka in vam povem,da deluje precej zmedeno in strto!!
Spremenila si je celo ime,ker so jo mediji lincali do onemoglosti...
Je pa baje jesenicanka...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   šokantno
21.4.2005 14:21:37   
Anonimen
No, čak, Zara, zdej grem pa še jaz prebrat, kaj se je dogajalo. Še nisem.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   šokantno
21.4.2005 15:26:43   
Anonimen
Karkoli je bilo - mater jim!!! Starši ne smejo pustiti otroka kar tako - dokler se pljučnica (če je res bila) razvije v tako obliko preteče že...
Kar stisne me:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   šokantno
21.4.2005 15:52:31   
piščanc
jest se spomnim tega primera, samo je bilo veliko več, ker tudi mama ni jedla dobro in je imel mali slabo kri, ga je pa dojila, pa mama je imela slabo kri itd. jaz sem takrat spremljala to, pa nisem prepričana da prehrana ni bila kriva

pa ne mislim samo prehrana malega, tudi mamice.

ko sem bila v porodnišnici s tjašo je bila na oddelku tud ena mama, ki je zavračala skoraj vso hrano, zaradi vegetarijanstva - kuhali so ji juho in jajčka, mala je pa vreščala, ker je bila lačna. mama ni dovolila, da ji dajo umetno mleko, dojenčici je teža padla na polovico... mama je zavračala vsa zdravila, imela je carski rez... sicer ne vem, kaj je bilo na koncu z njo, ampak če mene vprašaš bi ji morali vzeti otroka, ga nahraniti in ko bi se malo mama skulirala in da bi vedela, da ji otroka lahko vzamejo če ne bo dobro delala z njim, potem bi že prišla k sebi. Ampak nočem posploševati, to je bil tisti primer.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?