Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 6:51:05
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa da se mal uštulim na temo- kje dobim teniske s koleščkom, št.32? Rabim do konec marca za sinov rojstni dan. Lahko začnem že šparat, se mi zdi, da bi lahko ta hec bil drag, kaj ? Lani sem jih gledala v Hervisu, črne. Cena je bila med 70 in 90€ (akcija). V MB sem jih potem videla še v eni drugi trgovini in je bila cena 99€ za št. 34. lp, mojca ------------------------ Hvala ! Se mi je zdelo, da ne bo nič prijazna cena ...
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 6:55:38
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Luštne, ampak nepraktične za tako male zaradi vezalk. Pa še kriminalna cena . Drugače pa da se mal uštulim na temo- kje dobim teniske s koleščkom, št.32? Rabim do konec marca za sinov rojstni dan. Lahko začnem že šparat, se mi zdi, da bi lahko ta hec bil drag, kaj ? U, dobro, da si spomnila, naš bi jih tudi imel, tudi do konca marca, tudi do rojstnega dne, tudi št. 32. ---------------------- Nekaj praktičnega me je prešinlo (glede na to, da jima drugo leto sigurno več ne bodo prav)- bi kupili skupaj ene, pa si jih mal menjavata? Itak bodo pok časa ležali nekje v kotu... Ideje ni slaba, ne? Sam mulcem ne bi bila všeč !
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 7:16:01
|
|
|
|
Rožica I
|
.
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 7:16:40
|
|
|
|
Rožica I
|
.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 12.2.2009 7:17:20 >
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 7:17:00
|
|
|
|
Rožica I
|
.
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 7:17:15
|
|
|
|
Rožica I
|
.
|
|
RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii 12.2.2009 7:18:29
|
|
|
|
Rožica I
|
Nekaj je zaštekalo , moderatorji lahko izbrišete prazne poste, prosim?
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?