|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   in spet te črtice....
21.4.2005 11:31:19   
marty5
Se opravičujem v naprej - vem, da je podobnih tem na tone in sem ravnokar ponovno šla skozi marsikatero - celo slikice testov sem pogledala v albumih.

Ampak - še vedno ne vem kaj naj si mislim. Danes oz. včeraj bi mogla dobit :hudicek: in je ni. Seveda sem šla delat test - baby check mini. Nisem pa ga naredila s prvim jutranjim urinom, ampak pred eno urco. Pred tem sem veliko pila - kot ponavadi.

In - desna črtica (kontrolna) se vidi normalno - tista ta druga pa zelo zelo zelo slabo - kot obris in je na prvi pogled sploh ne opaziš.

Jaz več ne vem, če jo res vidim ali si le domišljam, da jo vidim :zmeden:

Je imela katera podobno izkušnjo? Res moraš zelo dobro pogledat, da vidiš obris. Je možno, da sem tako "razredčila" urin, da ne zazna prav? Ali je enostavno ni - vidim le podlogo za črtico v ozadnju testa?

Saj vem, da bo najboljše, da test jutri zjutraj ponovim, ampak saj veste......tako mučnooo je to :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   in spet te črtice....
21.4.2005 12:18:44   
raja
O kot bi brala svojo zgodbo, :hudicek: čakam od včeraj na WC hodim vsakih 5 minut preverjat, če se že kaj dogaja pa za enkrat nič :bravo:.

Test sem delala včeraj zvečer (CB), pa ni nič pokazal:zmeden2:, no pokazal je samo eno črtico.

Jaz še vedno upam, mogoče pa je še premalo nosečniškega hormona :zmeden:.

Upam in držim :miska:, da nama je ratalo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   in spet te črtice....
21.4.2005 12:27:03   
girly
halo punci!

jst mam podoben problem.M tud še vedno ni, test sm delala v ponedeljek,ampak nekje okrog 10h, ne s prvim jutranjim urinom.in je bil - :((. ampak ker sm štela dan predvidene :hudicek: glede na zadnji mesec, ko sem jo dobila že 22.dan (imela sem dabroston) še vedno upam, da :hudicek: ne pride in sem :nosecka:. bom pa z naslednjim testom do ponedeljka počakala, če do takrat tetke še ne bo.

držim :miska: za vse nas in smo srečke :nosecka:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   in spet te črtice....
21.4.2005 12:35:49   
Anonimen
Jaz bi naj :hudicek: dobila to nedeljo, pa sem ze zdaj vsa na trnih in v pricakovanju. Menda bo ja gratalo zdaj...

Drzim pesti za vse nas bodoce nosecke!:duda:

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   in spet te črtice....
21.4.2005 12:52:41   
marty5
Jaz tudi non stop visim na wc-ju in gledam, če je kaj novega...na srečo še nič. Me pa zvija, kot da bo vsak čas. Pred dobrim tednom sem pa imela isti občutek - bolelo me je v križu in imela sem občutek napihnjenosti.

Zdaj pa ta test - tako dvomljiv, ali jaz že dvomom v vse skupaj....že prav sem obsedena.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   in spet te črtice....
21.4.2005 13:02:37   
kofetek2010
Jaz sem delala Baby Check okrog 20h, na dan ko bi naj dobila M in pokazal mi je 2 črtici - dokaz fotka v mojem albumu!;)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   in spet te črtice....
21.4.2005 13:20:21   
TANTRA
Jaz sem delala z Baby checkom test 25 dan in mi je pokazal tako dvomljivo črtico, da sem mislila, da narobe vidim. Romed mi pa niti 28 dan ni nič pokazal. Test sem ponovila in naslednji dan je bila z jutranjim urinom že bolj vidna. 28 dan mi je zjutraj tudi CB pokazal +.
Jaz mislim, da si:nosecka:, saj se drugače niti slučajno ne pokaže. Ker pa je še čisto na začetku pa je raven hormona še čisto nizka. Pa je pri vsaki ženski tudi malo odstopanja v ravni hormonov.
Predlagam, da ponoviš jutri zjutraj. Čestitam!:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   in spet te črtice....
21.4.2005 13:27:14   
eva1
Joj punce, kt da bi sebe "poslušala" dobro leto nazaj-isto 1000 testov(nepotrebnih), pa kr naprej obiski Wc-da sem gledala če je že prišla:hudicek: pa kr naprej eni znaki... !
Rada bi rekla samo to, da ostanite optimistične, ne obupat, ker nekega dne se vam bo nasmehnila sreča in boste v 9nebesa !
Želim vam, da boste kmalu :nosecka: !
Lp, Eva in Luka!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   in spet te črtice....
21.4.2005 14:58:32   
PiaM
Ja, jaz sem ta mesec ud malo zabluzila s temi testi, ki so kazali rahel plus, po 6 dneh pa se je vseeno ulilo.Malo še probaj počakat in čez par dni ponoviti test, ki pa ti mora pokazati definitivno že zelo močno črtico, oz.plus.Držimo pesti in poročaj, kako bo!:miska:
:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   in spet te črtice....
21.4.2005 15:09:37   
Sofia
Meni se dogaoja isto. G. mi je rekla, da sem imela O, to naj bi videla na UZ. POotem :hudicek: ni prisla in sem 16 dan po OV delala test, pa nic, pol se vedno :hudicek: ni prisla, pa sem cez 3 dni ponovila test, pa se vedno nic. obakrat sem delala test romed. pol so me (na kak 20 dan po OV) zacele boleti joske, :hudicek: se vedno ni, testa pa si vec ne upam delat, ker ne vem niti, ali je blo tisto, kar je G vidla na UZ red OV al se ji je samo zdelo.

Zdej ne vem, al kupit CB al raj pocakat, saj mi pride :hudicek: obicajno po 12 dneh, ko me zacnejo boleti joske. To bo nekako drugi petek in takrat bo vse jasno, ma ne vem, ce bom zdrzala

Od zadnje :hudicek: je sedaj ze 36 dni, sem pa imela prej vedno neredno ( sedaj sem bila prvic v postopku merjenja foliklov, zato sem tudi vedela, kdaj naj bi prislo do OV, ceprav ne vem vec, komu naj verjamem)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   in spet te črtice....
21.4.2005 15:11:51   
PiaM
Sofia, rajš počakaj, pa ne meči tolko dnara stran kot jaz:), če ti bo uspelo počakat ;).
Držim pesti, da bo :modri::roza:.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   in spet te črtice....
22.4.2005 11:46:20   
marty5
No, danes zjutraj se je dvom razblinil brez testa - prišla je :hudicek:

Dva dneva zamude, sta mi že dala upanje. Zdaj pa sploh več ne vem, če sem videla črtico ali je nisem, ali sem jo le tako zelo želela videti :zmeden:

No, pač ne bo decemberček:)Zdaj lahko upamo na januarčka ;)

Lep dan vsem:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   in spet te črtice....
22.4.2005 11:57:57   
baguSka
A si zihr da je tale teta prava :zmeden:
Če je pa next tajm zihr bo.:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   in spet te črtice....
22.4.2005 12:34:23   
raja
Tudi moja teta je danes prišl na obisk!:((:((:((

Ampak tudi jaz upam na januarčka.....

Pa gremo spet v nove boje!!Držim :miska::miska::miska:
, da čim prej ugledamo ti dve tako zaželjeni:modri:.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   in spet te črtice....
22.4.2005 13:01:19   
tinkamiška
Oh, marty in raja:( Držim pesti, da naslednjič rata:rozica:

Tinka

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   in spet te črtice....
22.4.2005 14:05:04   
PiaM
Marty, raja, pol bomo pa imele januarski piškotek za papcat.Pa bo dober, njam...boste vidle!:miska:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?