Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 11:38:48
|
|
|
|
sašaš
|
Bila v vseh treh - nekaj let nazaj. :bravo: To so (za moje pojme) ful živahni in žurerski kraji! Zvečer se povsod kaj dogaja... Drugač pa masovni turizem... Plaže kjer so nabasani eden pri drugem... to mi ni blo všeč. Za apartmaje ti pa ne vem povedat. Lp :muca:
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:13:18
|
|
|
|
Tjula
|
Nina, tudi jaz si zadnje tedne ogledujem Brelo ... raj na zemlji. Menda je brelska plaža med prvih najlepših 10 na svetu ali nekaj takega ... sam me je kolegica, ki je tam bila, hitro postavila na hladno: truplo pri truplu, v sezoni. Zato mi tam ne bomo iskali. Rabimo vsaj malo več miru in placa. sej vem, da ti nisem nič pomagala.:)-
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:21:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
Naš zadnji dopust na Hrvaškem (leta 2000) je bil v Makarski, plaža lepa in fajn za otroke, ampak tako kot so ti že napisale truplo pri truplu, noge v glavi, hoja po brisačah in po stvareh.:grrr: Bili smo pa v Hotelu Laurentium, so ga tisto leto odprli.
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:26:11
|
|
|
|
NINA1
|
kaj pa bol na braču, ali pag?
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:30:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
Glede ležanja na plaži je men isti šmorn, kot ribice v konzervi:ups: Glede plaž, gneče, neprijaznosti, oderuških cen, gneče na cesti,... mi ne hodimo več na Hrvaško.;)
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:33:21
|
|
|
|
Lenny
|
Lahko ti pomagam z apartmaji v Tučepih, ostalih ne poznam. Kar se pa gneče na plaži tiče, po naših izkušnjah je najbolje iti konec avgusta, začetek septembra.
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:40:10
|
|
|
|
kepica
|
Joj,jest mam pa letos tako smolo z morjem,da sploh ne vem,če bomo kej morja vidl.Najprej sva se z možem komaj uskladila glede dopusta,na koncu je on komaj dobil možna dva termina.enega v juliju in enega v avgustu.V službi mamo vsako leto razpis apartmajev,ki jih ima firma v lasti in jaz sem vložila prošnjo za Pag na oba termina.In dobila termin v avgustu:bravo:ampak kaj :hudicek:,ko je mož takoj naslednji dan izvedel,da takrat ne more imet dopusta:grrr: Tko sva jezna! Zdej imava apartma rezerviran,pa mož dopusta nima.Ostal nama je zdej samo prvi teden v juliju,pa nimava apartmaja.Zdej pa že cel dopoldne brskam po internetu in iščem kaj pametnega z prodnato plažo za našega malega raziskovalca,pa je vse tko drago ali pa je zasedeno:(( Iskala sem po celi Hrvaški.Ima mogoče katera kaj pametnega na zalogi? lp kepica
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 12:51:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
sicer ta link ni za Hrvaško, ampak samo za primerjavo cen ;) http://www.odklop.com
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 13:14:18
|
|
|
|
NINA1
|
kakšne pa so kej plaže na pagu, a morda kera pozna koga osebno in ima kakšno tel.za najem apartmaja lp
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 13:20:15
|
|
|
|
kepica
|
Ja Straško je fajn pa Zrće.Sam do Zrć se morš z avtom peljat-je samostojna plaža(samo za plačat :( ),Straško je pa lep kamp.Ampak mi bi radi apartma,tko da še iščemo... Je pa še ena lepa plaža,sama mivka,Čista se ji reče,je pa čist na samem in se morš tut pelat.Je pa vse v bližini Gajca oz.Novalje.
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 14:18:36
|
|
|
|
lili79
|
Jaz sem bila dve leti nazaj v Igranih, to je nekje 60 km južneje od Makarske. Majhna vasica, turistov ni veliko, plaže so pa prodnate. Pa še super apartma smo dobili (bom probala poiskati link):bravo:. Ampak ena pomanjkljivost vsega tega pa je bila in sicer, da cela vasica stoji v hribu, naš apartma pa je bil navrhu hriba:(, tako da smo vsak dan cca 500 m v hrib lezli. No za nekatere to mogoče ni nič slabega, jaz se pač ne navdušujem nad hribolazenjem.
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 16:43:43
|
|
|
|
alenkapk
|
Živijo! Z možem že več let dopustujeva v Brelima, ki je enostavno povedano - raj na zemlji.:morje: Imava apartma v zasebni hiši, v pritličju, zraven je vrt in terasa, 5 m stran pa najlepše morje kar jih poznam. Plaža je prodnata (in to km daleč) - enostavno fantastično! Tudi hotel v centru je zelo lep in udoben. Definitivno pa se splača tja izven sezone. Čauči:miska:
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 21:35:45
|
|
|
|
Sonka
|
Mi trije smo bili v Breli septembra lani v apartmaju. Boljše je iti v septembru, ker takrat res ni take gužve. Midva sva bila pred leti tudi v hotelu Soline. Nama se zdi tu veliko boljše kot Makarski, tu ni take gužve. Če te še kaj zanima, piši.
|
|
|
|
apartmaji v baški vodi,makarska,brela? 21.4.2005 22:33:47
|
|
|
|
sonček2*
|
Midva sva bila dve leti nazaj v Tučepih, čist zravn teh treh krajev.....mislm, fuuuuul lepo, super je blo. Edino kar je minus je to, da je men kr mal daleč :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?