|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Verjemete?
21.4.2005 11:06:20   
Čiračara
A verjamete v to, da punčke vzamejo nosečnici lepoto, fantki pa moč?:zmeden2:

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Verjemete?
21.4.2005 11:08:30   
malika
Zaenkrat ne.
Prvi je fant in sem bila polna energije in optimizma, dobre volje,....celo nosečnost.

Za zdaj pa še ne vem kaj bo, počutje pa je zelo labilno-prvič ni bilo.:zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Verjemete?
21.4.2005 11:08:55   
Čičica

Hm hm ... jst sem pa še vedno in lepa in močna! ;) Le kaj to pomeni? :ups::ups::ups:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Verjemete?
21.4.2005 11:09:25   
Čiračara
:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Verjemete?
21.4.2005 11:11:48   
total
Jaz sem nosila fantka,bla zelo lepa noečnica z veliko preveč energije,do zadnjega dne,tako so vsi rekli:ups::)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Verjemete?
21.4.2005 11:12:42   
Seven*
A zato sem tak grda??!?!?! :)-:)-:)-:)-:)-:)- Hecam se, saj se sploh ne vemo kaj bo. Edino kar vemo, da pridno brca.. :love:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Verjemete?
21.4.2005 11:20:56   
Žan Luka
Ne tud jaz ne verjamem! Na začetku sem nosila dvojčka fantka in deklico, tako da pol bi mogla bit :zmeden:. Ko pa je deklici:angel: nehal biti srček pa sem bila žalostna zanjo Hkrati pa vesela za fantka da je živ in zdrav!
LP:sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Verjemete?
21.4.2005 11:25:40   
Andy13
Kaj pa še pravijo;), kako se da "določiti" spol?
Eni omenjajo kožo, obliko trebuha, mi lahko pove katera kaj več? :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Verjemete?
21.4.2005 11:29:44   
malika
ma meni so prvič vsi pravili, da bo fant, ker imam "špičast" trebuh in je fant.

Zdaj v drugo imam isti trebuh, kaj bo pa bomo zvedeli poleti :)- . No zdaj pa vsi modrujejo, da bo punčka :zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Verjemete?
21.4.2005 11:50:12   
ČITA
Men je mulc "ukradu" že v nosečnosti MEMORY ČIP. Me je že v nosečnosti ful spomin zapuščal (domala sem morala na listek napisat da moram it lulat da ni kaj v hlače ušlo)in to mi je ostalo tudi po porodu. Upam pa, da se bo z drugo nosečnostjo MEMORY ČIP spet našel. Ker res ne vem kaj bom če ratam še bolj pozabljiva.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Verjemete?
21.4.2005 11:53:08   
Čiračara
Hmmm a špičast trebušček pomeni fantka?:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Verjemete?
21.4.2005 12:08:19   
kofetek2010
Jaz že imam sina in sem bila takrat v nosečnosti ful mozoljasta, nikoli prej in nikoli potem nisem imela toliko mozoljev :(
Sedaj sem pa kot Fredijeva Srnica, lepa ko spim, ker drugače sem pa tečna :)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Verjemete?
21.4.2005 12:10:34   
Čiračara
:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Verjemete?
21.4.2005 12:10:51   
špelin@
Ne verjamem ;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Verjemete?
21.4.2005 12:47:31   
anckabancka
Ma ne vem. Po moje so to ene babje čenče...

Men tud vsi ugibajo fantka (pa še res bo). Ker se nisem nič spremenila v obraz, mam velik trebuh (okroglega), prekrasno kožo... Jaz sem ugotovila, da sem postala kosmata po trebuhu in da si mi nog praktično ni treba več depilirat!?!:ups: Moški hormončki očitno delujejo na mojga bauhija.
Ja glede lepote... Lepa sem pa ko :rozica: tko k zmeri :)-:)-:)-

Veselo ugibajte še naprej...

Anči:muca:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Verjemete?
21.4.2005 12:48:56   
dory
Prvi je fant..polna energije,lepote pa se kej :)...tko da ne dam kej prevec na to :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Verjemete?
21.4.2005 13:02:02   
Rozalija
Ne. Sem bla prov luštna pa mam punčko.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Verjemete?
21.4.2005 13:35:50   
Anhelo2
Ančkabančka meni isto deluje kot tebi in tudi pričakujemo :modri:.

Trebuh kosmat, noge in ostali predili rabijo manj nege kot prej, trebuh bolj spodaj in lepo okrogel, koža pa tudi lepa. In tudi jaz se nisem v obraz nič spremenila. So mi dolgo govorili če ne bi imela bauhija sploh ne bi verjeli, da sem :nosecka:.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Verjemete?
21.4.2005 14:24:20   
PIA 1
Hmm,komu pa še danes kaj verjet?Do konca poroda nismo vedeli ali bo punčka ali fantek.Že po naravi sem suhcena,zato se tudi med nosečnostjo nisem nič kaj zredila(9kg).Do začetka sedmega meseca sem žametne elastične hlače,katere nosim v normalni podobi,brez problema tudi zaprla.Ker trebuščka skorajda ni bilo videti,no pa še zimski čas je bil,so mi vsi govorili,da bova dobila fanteka.Le moja sestra je od vsega začetka trdila,da bo punčka (ji tudi ona izbrala oz. predlagala ime-PIA).Vsako jutro me je poklicala po telefonu in vprašala,če njena nečakinja Pia že kaj brca.Ko se je porod končal,sem prvo poklicala njo in ji sporočila,da je ves čas imela prav...Rodila se je torej Pia!
Vso nosečnost sem imela zelo lepo kožo,res pa da sem nekje v osmem mesecu se zelo spremenila v obraz.Ja,kaj moremo,tudi to se preživi in ženska po porodu ponovno zažari...:bravo::love:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Verjemete?
21.4.2005 18:37:15   
Emanuelle
Anckabancka in buu - se še jaz pofočkam, pod vajina posta - trebuh (rahlo) :ups: kosmat, noge malo manj, lepa gladka koža, trebuh čisto spredaj in čisto spodaj (kot bi imela košarkaško žogo pod majico), zadnje tedne rahlo utujena in 1UZ pravi da bo verjetno punčica. Ampak jaz nekako sumim na :modri:
Tako da....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Verjemete?
21.4.2005 18:37:15   
Emanuelle
Anckabancka in buu - se še jaz pofočkam, pod vajina posta - trebuh (rahlo) :ups: kosmat, noge malo manj, lepa gladka koža, trebuh čisto spredaj in čisto spodaj (kot bi imela košarkaško žogo pod majico), zadnje tedne rahlo utujena in 1UZ pravi da bo verjetno punčica. Ampak jaz nekako sumim na :modri:
Tako da....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Verjemete?
21.4.2005 18:38:13   
Emanuelle
Ma res ne vem, zakaj je bilo treba 2x vpisat :ups: :ups: :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Verjemete?
22.4.2005 6:53:30   
Lenči
Ne - jaz ne verjamem. Imam doma punčko, pa sem bila lepa nosečnica ampak popolnoma brez moči.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?