|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerni čvek
10.2.2009 20:56:39   
Shorty_
No dete spi mož en računalnik prepričuje naj dela, men je pa doooolgčasss.user posted image
Dejmo kako čveknituser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerni čvek
10.2.2009 21:02:38   
matejchy
js sm pa mela glih dve prijatlci na obisku in smo se fajn načvekaleuser posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 21:04:31   
Shorty_
jz sem že teden in pol na bolniški pa se mi mal že bledeuser posted image user posted image no sej v četrtek grem že delat pol bom mela pa telefona in čvekanja vrh glaveuser posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 21:21:55   
PAJO

kje si shorty?a si se ze pozdravila?no lahko mal poklepetava,
a tamala spi celo noc?
kako drugac?

lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 21:24:08   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

kje si shorty?a si se ze pozdravila?no lahko mal poklepetava,
a tamala spi celo noc?
kako drugac?

lp

Hojla dvojna mamica kako si?

Ja Nika spi do ene3h v svoji sobi pol pa pride k namauser posted image
Kako pa Blaž in Žana, a maš kako slikico male lepotičkeuser posted image shorty se bo kmal pozdravla ker noče bit več domauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 21:24:55   
Lianna
Soba pospravljena, stvari spakirane, jaz pa uživam ob pitju čaja in visenju na netuuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 21:26:42   
PAJO

blaz in zana spita,tko da imam mal casa za cvek,dokler se tamala
ne zbudi.kaj pa ti kej pocnes tele dni ko si doma?
kdaj bos ti dvojna mamica user posted image ?imam slike sam jih moram se nalozit,ok.
ko bom,bom poslala.

a nika hodi v vrtec?koliko ga placujeta?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2009 21:29:52   
PAJO

hhhmmmm jz grem pocasi spat,sm kr zaspana ratala kle za racunalnikom.
se slisimo

lep vecer pa pejta se vidva s tvojim dragijem raje mal crklat user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 21:32:51   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

hhhmmmm jz grem pocasi spat,sm kr zaspana ratala kle za racunalnikom.
se slisimo

lep vecer pa pejta se vidva s tvojim dragijem raje mal crklat user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pajo lepo spančkej pa se tipkamo. Dvojna mami pa še nekaj časa ne bom.user posted image Lepo se imej

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 21:33:19   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Soba pospravljena, stvari spakirane, jaz pa uživam ob pitju čaja in visenju na netuuser posted image

a si še na Poljskem ali že v slo

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2009 22:26:54   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Še na Poljskem. Jutri pridejo moji sem in do ponedeljka bom že domauser posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2009 7:54:36   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Še na Poljskem. Jutri pridejo moji sem in do ponedeljka bom že domauser posted image  

super srečno pot nazaj domov ti želimuser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?