|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomaranče...
10.2.2009 20:56:18   
Čajček
Pozdravljene!

Kdaj ste vašim otročkom začele dajati citruse? Naš je star 9 mesecev in se kar trese, ko zagleda pomarančo. Ni pa nihče alergik pri nas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomaranče...
10.2.2009 21:04:35   
slovenka
Čajček, sicer ne bi vedela odgovora, samo kolikor sem prebrala, ne vem, če je pri citrusih problem alergenost, ampak bolj kislina, se mi zdi - da le-ta povzroča težave na črevesju, vneto ritko, tudi kri...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 21:10:19   
ttamariskaa
Pri 5-ih mesecih, a ne samo. Dva - tri krhlje sem zmešala s hruško, banano in mletimi keksi. Počasi pa vedno več, sploh, ko so mu rasli zobki mu je poamaranča ful pasala ( verjetno zarad kisline, kaj vem )

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 22:19:10   
AnciM
Jaz sem mu dala včeraj (5,5m) en krheljček v usta, da je malo cuzal. Mu je bila zelo všeč. Malo me je bilo strah glede ritke, pa ni bilo niti ene pikice.

(odgovor članu ttamariskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 22:23:43   
Toja22
Jaz moji vsake tolk časa stisnem sok polovice pomaranče in zmešam z vodo. mali je blazno všeč. Stara je pa 8m.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 23:03:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 23:06:00   
Toja22
Pomoje je najboljš probat, saj kar enim paše, drugim ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2009 9:11:38   
Tisana
Naša je alergična na KML. Mandarino smo ji ponudili pri nekje 13 mesecih. Vse ok in jo obožuje user posted image .

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2009 11:37:28   
ksenci
naš je star 6m in pol, pa sm mu zadnjič dala za poskusit, kr me je tak gledal ko sm jedla in je z veseljem cuzal, mu je tak pasal ko je kiselkastauser posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2009 21:22:19   
Čajček
Sem vprašala še P, pa je rekla, da najbolje, da poskusimo... in smo, in je vse v redu user posted image . Hvala vsem za odgovore.
Naša P pravi, da jo je sram, ker si je stroka spet premislila in prestavila uvajanje GH spet na četrti mesec, kot preventiva za nastanek alergij user posted image  in ona spet mlade mame prepričuje v nekaj, kar je bilo še par mesecev nazaj narobe...boga ženska. je pa faca, da tako odkrito pove user posted image .

Lp

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2009 12:00:37   
jana81
naš je pri 9m jedel mandarine in pomaranče, brez kakšne reakcije

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2009 15:48:24   
Pika Zoja
Naš je zelo hitro pogruntal, da so citrusi dobri (nekje pri 5mesecih je prvič zagledal košček limone v mojem kozarcu) in sem mu jo dala za polizat in od takrat dalje nenormalno rad je vse grenko. Bolj je kisla mandarina, limona, grenivka, pomaranča, bolj on je.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2009 7:36:17   
lejla14
Naš ima 13 mesecev, ampak vsakič, ko mu damo malo pomaranče, mandarine ali pomarančni sok, se potem ponoči zbuja in na veliko joka. Zato mu jaz niti nisem več dajala, ampak včeraj mu je dala tašča in smo spet ponoči kričali :( Je to od kisline?

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?