Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 10.2.2009 20:16:38
|
|
|
|
jona3
|
ojla. Moje mnenje glede narkoze je zelo pozitivno kajti slišala sem da punkija kr boli in jaz lani če nebi imela narkoze bi me verjetno pobralo ker sem imela 27 foliklov in verjetno nebi zdržala punkcije tako da se prej malo posvetuj koliko je foliklov. A to greš v prvi postopek
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 10.2.2009 20:34:58
|
|
|
|
Goldy
|
bojka - takole je, v MB je narkoza, v LJ ni (samo ketonal, pa omrtvičenje materničnega vratu), pri Rešu pa sploh nič (razen, če katera kaj sama vzame). Jaz osebno imam nizek prag bolečine in sem punkcijo v Lj preživela 3x (celic sem imela 1x10, 2x8). Pa bi rekla, raje puncija, kot zobozdravnik. Odvisno je tudi kdo ti dela. Mene je 1x bolelo malo bolj, 2x pa skorajda nič. Tudi potem doma ne. Če imaš pa veliko celic tako kot jona3, je pa verjetno dobrodošla. Čeprav morajo naše na GK Lj tudi to preživeti brez narkoze. Nabolje je res, ko boš videla koliko foliklov bo.... Pa držimo pesti.
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 10.2.2009 21:47:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja res škoda , ker nimajo v G.LJ narkoze, hvala bogu da imajo anastezijo! Meni bodo dali anastezijo, ker imam zelo nizek prag bolečine, pa še povrh tega sem asmatik, si misliš, da bi me prijela med punkcijo Me pa zanima kako je z anastezijo, a kej čutiš? So kakšni stranski učinki po punkciji?
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 10.2.2009 23:21:44
|
|
|
|
gupika
|
Jaz sem imela punkcijo v Lj. (dve punkciji). En dan prej sem imela delno punkcijo. Imam visok prag bolečine in moram rečt, da me ni čisto nič bolelo, malo je neprijetno, a ni boleče. Vsaj pri meni. Imela pa sem veliko foliklov, na vsaki strani več kot 15. lp
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 17:03:58
|
|
|
|
bojka
|
Punce hvala za vaša mnenja. Včasih je res dobrodošlo kakšno mnenje, da se lažje odločiš. Ja sedaj bom šla v prvi postopek tako da niti ne vem kako bo. Ne vem ali bom vedela koliko foliklov imam, ker mislim da se bom morala že prej odločiti ali bom pod narkozo. Vem da ima vsak drugačen prag vzdržljivosti in ne vem kaj naj naredim. Ene pravijo, da jih je bolelo že ko so jim delalo UZ maternice. Meni to ni bilo nič hudega. Res pa je vsaka stvar neprijetna.
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 19:59:08
|
|
|
|
mala81
|
bojka jaz sem tudi v MB in bo to zdaj moj 3. postopek. Nekje v začetku marca bom imela punkcijo. Glede števila foliklov ti povejo na vsakem UZ-ju, za narkozo pa vprašajo na zadnjem UZ, 2-3 dni pred punkcijo.
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 20:06:50
|
|
|
|
bojka
|
mala81 si tudi ti pri dr.Gavričevi? No in kaj ti praviš ali naj rečem za narkozo ali ne? Hvala za te informacije. Ja glede na to da grem prvič seveda ne vem še veliko in je vsaka informacija dobrodošla. Pozdrav vsem puncam ki se trudimo za naše in da nam čimprej rata.
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 20:11:41
|
|
|
|
Skye
|
bojka zakaj bi "trpela", če ti ni potrebno Jaz sem se odločila za narkozo pa čeprav sem imela samo 5 foliklov (moj prag bolečine je namreč na 0 ), pa ko sem se zbudila bi lahko šla že plesat...nisem čutila nobenih posledic...res pa je, da sem bila pod narkozo samo nekje 5 min.
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 21:02:41
|
|
|
|
bojka
|
Ja imaš prav Skye tudi jaz se bom odločila za narkozo. Zakaj pa bi trpela če mi dajo možnost narkoze in da čim manj boli. No saj je res da ne moremo trpeti če ni potrebno. Ali ima katera dr. Gavričevo za svojo ginekologinjo? Jaz sdaj hodim k Mojci Kopše Berčič pa se mi včasih zdi da te kar na hitro odpravi. In prosila sem jo naj mi da napotnico za mamografijo pa ni hotela, češ da to dajo šele po 40. letu. Ja kaj me mlajše pa nimamo možnosti za pregled preko napotnice. Ni pošteno. Razmišljam da bi se prestavila in imela za ginekologinjo dr.Gavričevo. Ima katera kako mnenje glede tega?
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 11.2.2009 21:09:56
|
|
|
|
mala81
|
bojka odločitev glede narkoze je samo tvoja in od nikogar drugega. Moj zdravnik pa je dr. Reljič. Če pa imaš še kakršnokoli vprašanje pa kar na plano, drugaeč pa imamo na "Upajmo skupaj" podtemo Ambulanta Mb in se nam pridruži v debatah. skye živjo. Sem malo polukala v tvoj album. Moram rečt da imaš prečudoviti princeski. Ko pa sem prebrala, da si imela 5 foliklov na punkciji in sem malo preračunala, se mi zdi, da sva bili takrat skupaj v postopku. Me veseli, da ti je uspelo, zdaj pa le uživajte max.
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 15.2.2009 11:01:28
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojka Ja imaš prav Skye tudi jaz se bom odločila za narkozo. Zakaj pa bi trpela če mi dajo možnost narkoze in da čim manj boli. No saj je res da ne moremo trpeti če ni potrebno. točno tako želim ti veliko sreče IZVIRNO SPOROČILO: mala81 skye živjo. Sem malo polukala v tvoj album. Moram rečt da imaš prečudoviti princeski. Ko pa sem prebrala, da si imela 5 foliklov na punkciji in sem malo preračunala, se mi zdi, da sva bili takrat skupaj v postopku. Me veseli, da ti je uspelo, zdaj pa le uživajte max. Kdaj točno si takrat bila v postopku ? Ja pa da ne pozabim...hvala, hvala za pohvalo mojih frač
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 15.2.2009 18:17:58
|
|
|
|
mala81
|
skye takrat sem v začetku septembra 2007 imela punkcijo. Pa sodelovale smo v njihovi raziskavi, ko nas je pregledovala tista Dr. iz Zagreba. Jaz sem ona mala s kratkimi lasmi, pa bila še je ena punca iz Celja in ena malo starejša od nas z blont lasmi.
< Sporočilo je popravil mala81 -- 15.2.2009 18:18:25 >
|
|
|
|
RE: IVF pri dr.Gavričevi v MB 16.2.2009 10:36:23
|
|
|
|
Skye
|
a črne lase imaš? Ker potem mislim, da se te celo spomnim
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Surovo sadjextinchyKdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?pri 6. mesecih (
52%)
pri 7. mesecih (
8%)
pri 8. mesecih (
8%)
pri 9. mesecih (
3%)
pred 6. mesecem (
18%)
po 9. mesecu (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!