|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako jih previjate???
10.2.2009 12:01:20   
sxy
Mene pa zanima, kako vam uspe vaše user posted image previti. Naš 8m. user posted image ni primiru niti sekunde, sploh pa na previjalni. Ko ga položim na hrbet je že tudi na trebuhu, kolenih in pa seveda takoj tudi na nogah, saj imamo previjalno ob steni in oknu in ima tam oporo da se dvigne. Ko je na hrbtu in mu poskušam zamenjat plenico se zvija kot kača... user posted image
Probam ga zamotit z igračami, a kaj ko niso zanimive, on bi raje plazil po kolenih, se splazil iz previjalne na tla, seveda na glavo!!! user posted image

No imava kar borbe pri spreoblačenju. Kaj pa ve?

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako jih previjate???
10.2.2009 12:36:02   
pob@linček
No tud nas ni primiru,sam ko mu pa dam naprimer glavnik,al kaj podobnega kar ni njegova igraca pa da mir.Al pa kaksen pokrovcek od kreme.......user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 12:45:06   
metuljčica1
Ja poskusi ga zamotit s čim novi,kar ni njegovo.Js pri svoji 20m poskusim tudi tako da se pačim pa pojem in podobne traparije, pol me pa gleda pa se smeji pa jo hitro previjem.Sem jo pa tudi že lovila po celem stanovanju, da sem jo lahk previla.Sploh zdaj ko je čez dan brez pleničke jo je zvečer bolj težko dat gor.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 13:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pob@linček

No tud nas ni primiru,sam ko mu pa dam naprimer glavnik,al kaj podobnega kar ni njegova igraca pa da mir.Al pa kaksen pokrovcek od kreme.......user posted image

Enako,glavnik je zakonuser posted image ,al pa pametnega kuza prizgem...je tudi vrtavka in hoce koj na trebuh...da ne govorim o joku...koj ko jo polozim v leze se mora obvezno zacet,ji dam dudo v ustka in neha.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 13:07:56   
zmajaz
Naša je stara 13 mesecev, pa nikoli nismo imeli težav pri previjanju. Seveda jo včasih prime, da bi se obrnila ali vstala, a ji ne dovolim in hitro odneha. Najboljše pa je, če jo s čim zamotim, da pozabi, da se previja.

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 13:19:54   
end1
pri sinčku me to še čaka, pri hčerki sem imela tudi jaz probleme, da mi je ratalo sem jo morala z eno roko držat na previjalni in z drugo povijat, kolkr se je pač dalo. Naj te potolažim, da bo kamli minilo in bo šlo lepše.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 13:23:59   
ttamariskaa
Z desno roko držim oba gležnja, da sta nogi v zraku, če je potrebno pa ga z levo roko tu in tam primem za trebušček, da se mi ne skotali. Js sm tega obračanja vajena, v  vrtcu pa so imeli ful težav.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2009 13:31:24   
J.L.
pri nas ni aktualno več nič. niti glavniček,  tako da doživljamo prave muke pri previjanju in oblačenju. user posted image zadnjič sve bile v posvetovalnici, pa me je imelo, da bi za pomoč zaprosila kar P, ker ni pa ni pustila obleči. kaj bo šele v jaslih. user posted image

(odgovor članu ttamariskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 13:38:54   
Anonimen
Dam ji pleničko in jo gleda, vrti...

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 13:40:02   
ZARA
Čez par mesecev bo ta "problem" pozabljen, ker boš imela 39 novih.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2009 13:42:58   
sxy
Ja saj tudi mi smo poskusili že z vsem živim, tudi z igračami, njegovimi in "našimi". Ne pomagajo več glavniki, kremce, zobne ščetke,... Ni da ni, celo kopalnico smo mu že zdevali, pa je vse zanimivo 2 do 3 sekunde potem pa spet "ringelšpil". Najlažje ga previjem edino zvečer, ko je že tolk utrujen da nima več moči se kotalit in itak že sam komaj čaka, da ga previjem in dam v posteljo spat!
No, saj bo minilo, če prej ne, pa ko bo lulal in kakal v kahlo ali na školjko!!! user posted image user posted image user posted image

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2009 13:57:06   
benika
Pri nas ni pomagalo NIČ. Celo tako daleč je prišlo, da ga je en previjal, drug pa držal, da smo ga lahko sploh previli. Če sem bila sama, sem ga previjala na postelji, z eno roko sem ga trdo držala, z drugo pa, še danes ne vem kako mi je uspelo, previjala. Po nekje 2 mesecih je ta faza minila in smo se previjali naprej bp.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2009 13:58:49   
nia5
Tudi mi imamo pri 8,5m ta problem, včasih zaležejo razni rekviziti(ne njene igračke), če ne pa se pačim, pojem, vrtim jezk na vse strani in ga gleda z zanimanjem...

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2009 14:53:48   
kajajaka
z daljincem ali mobitelom v rokah... vedno uspe, ker se posveti "novi, prepovedani" igrači...user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.2.2009 15:15:39   
andrejkam
Jaz voham njegove podplatke in se delam, kako zelooo smrdijo. To mu je zelo hecno in je pri miru ... nekaj časa, potem mi pa sam daje svoje nogavičke, naj jih voham. Potem je pa že prevituser posted image  

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.2.2009 15:53:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

Jaz voham njegove podplatke sin se delam, kako zelooo mrdijo.

...meni se sploh ni treba delatuser posted image

(odgovor članu andrejkam)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.2.2009 17:26:21   
slovenka
Ja, z našo je tudi kaos, takoj ko jo dam na previjalno, se obrne, pa na kolena in ker je previjalna blazina na večji mizi, spleze ven in običajno leze proti vlažilnim robčkom in v par sekundah tri robčke ven potegne... Malo pa nam pomaga, da sem na polico, ki je pritrjena na steno nad mizo na spodnji strani prilepila risbe različnih živali in potem to gleda. Kako dolgo bo, pa ne vem... Ja, pa petje, grimase, duda, žvižganje to pali za par sekund. Sicer pa dretje "čakaj!, čakaj!" user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2009 18:35:05   
sxy
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

z daljincem ali mobitelom v rokah... vedno uspe, ker se posveti "novi, prepovedani" igrači...user posted image

Ja tudi pri nas se je posvečal daljincem in gsm-u. user posted image user posted image user posted image Rezultat: dva uničena daljinca za tv in en uničen gsm, pa je star šele 8m!!!user posted image user posted image user posted image Tako da te igrače smo že ukinili!!!user posted image user posted image user posted image

Choice is yours...

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2009 19:50:36   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Čez par mesecev bo ta "problem" pozabljen, ker boš imela 39 novih.

You wish. Jaz imam 40 problemov; tistih novih 39 in še vedno tega. Tamali je neverjeten. Tavečjega se je pa dalo zamotit. In sem mislila, kaka dobra mama sem, ker ga znam zamotit, druge jih pa ne znajouser posted image . Haha, vse se vrača.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2009 19:59:07   
Tisana
Mine! user posted image  Pri nas se je to začelo še preden je dopolnila 6 mesecev user posted image . Mi smo zaščitili ograjice previjalne s peno za cevi, ker se je non stop butala v glavo user posted image , ko je tako hitela se obračati, pa dvigovati, pa plaziti, da je, dokler še ni bila dovolj spretna, kar naprej padala. SIcer pa, tudi midva sva jo, ko je bilo le mogoče, previjala kar v dvoje. Najbolj je zalegla kakšna tuba Bepanthena, pa takšne igrače, ki sicer niso bile v uporabi. Pa to, da smo ji pustili, da se je dvignila, potem pa jo nežno položili nazaj. Kakor smo jo tlačili k ležanju, je dobila živčni zlom user posted image . (To pomaga še danes.) Kasneje pa razni katalogi igrač user posted image , ki si jih je ogledovala med previjanjem (tudi še danes). Danes, pri skoraj 14 mesecih, načeloma lepo obleži med previjanjem, s tem, da se jaz potrudim, da ji slečem hlače in odpnem body že na poti do previjalne, potem ji pa, če ne more biti pri miru, dovolim, da skače po najini postelji, ko ji zapenjam spet body in oblačim hlače. Meni je pomembno, da leži, ko menjam plenico user posted image . Tako pač, en kompromis. Moram pa omeniti še to, da tako lepo počaka na zamenjavo plenice samo doma na previjalni. Če ji menjam plenico kje drugje, ali pa npr. pri P, sploh noče v horizontalni položaj user posted image  - postane prav histerična. Sicer pa, pri živalih je npr. to položaj predaje, takrat si - ko si na hrbtu namreč - najbolj ranljiv, zato ni čudno, da tega v tujih prostorih ne mara user posted image .

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2009 6:37:49   
pupika
Jaz sem našega malega zamotila, nekaj sem mu dala v roko, ali pa sem mu dala flaško čaja, in je potem pil med previjanjem čaj in je bil čisto na miru.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.2.2009 8:42:23   
Amam
Naš je večinoma miren. Ko pa ni, mu pa dam kaj v roke, da se zamoti ali pa mu kaj pripovedujem.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2009 9:01:12   
Mišni
Mojega se ni dalo zanimirat, preusmeritev pozornosti nikoli ni delovala.

Zato sem najprej pač bila fejst huda, ko pa še to ni pomagalo, je pa dobil eno čez rit in je bil potem mir za vse večne čase.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?