|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vstavljanje leč
21.4.2005 9:24:13   
Natas@
Pozdravljene,

ne vem, a sem samo jaz tak "trot" da ne znam v oko vstavit leče ali imate vse take probleme. Leče sem imela že pred :nosecka:, ampak jih nekako 5 mesecev po porodu nisem nosila, ker so me zelo motile, zdej mi pa to vstavljanje ne gre in ne gre. Včasih v eno oko tlačim tudi po par minut, na koncu popi... in jih pospravim. Danes mi je začuda ratalo jih dat not v 2 poskusu ampak na desno oko tako meglenoo vidm, da jih bom mogla popravit.
Imam cilindrične in pri njih moraš še gledat kako jih obrneš, naj samo prekontroliram, če prav delam, tista nula mora bit spodaj, ne?
sem malo pojabrala. Lepo se mejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vstavljanje leč
21.4.2005 9:38:33   
Anonimen
Hi, hi, kaj naj rečem?
Vaja dela mojstra. Jaz sem jih tudi prej stalno nosila in sem jih lahko v temi dala s prve v oko. Zdaj brez ogledala ne gre več, k jih olj redko nosim. Pa sem jih prej 10 let obvladala!

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vstavljanje leč
21.4.2005 9:46:20   
Magi*
ej natas, a imaš mehke leče (s cilindri) ali poltrde? jaz poltrdih ne prenesem in sem skoz nosila cvike. zdaj bi pa poskusla tudi leče.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vstavljanje leč
21.4.2005 10:34:51   
Gina
Ja to tudi mene zanima, a poltrde imajo tudi cilindre, ali kako? Jaz sem svoje čase trde nosila, mehke so mi ful izsušile oči, jih ne prenesem.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vstavljanje leč
21.4.2005 10:41:43   
tesa
Kr se tiče kontaktnih leč pa kr vprašite mene:)-Imamo doma proizvodnjo kontaktnih leč in dve optiki.
Mehke lahko nosijo skoraj vsi, ampak ne pokrijejo vseh nepravilnosti oči; s poltrdimi pa se lahko reši skoraj 100% vida.
Drugače pa lahko pogledate našo stran
http://www.dlcontact.com/

upss mal reklame menda ni prepovedan;)
Lp:miska:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vstavljanje leč
21.4.2005 10:44:17   
tesa
Gina tudi mehke obstajajo cilindrične, ampak so zelo redke in malokdo jih proizvaja, zato jih je potrebno čakati iz tujine kar precej časa.
Ponavadi cilindre rešujejo s poltrdimi kont.lečami.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vstavljanje leč
21.4.2005 10:53:24   
tesa
natas naš oftalmolog pravi, da dokler hormoni še divjajo (če še dojiš) je priporočljivo, da še malo počakaš z lečami. Telo namreč divja še malo po svoje
in nekatere ne prenašajo tujka v očesu. No nekatere pa brez problema. :)
Drugače pa je lahko po porodu prišlo tudi do spremembe dioptrije in ti priporočam, da se greš malo pokazat oftalmologu kako je s tvojo dioptrijo in občutljivostjo oči.
Drugače pa počasi in stvar bo spet lepo stekla:)-

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vstavljanje leč
21.4.2005 11:01:46   
Jančika_
Natas, meni gre najlažje tako:

lečo dam na kazalec, pogledam navzgor, spodnjo veko potegnem dol s sredincem in kazalec približam očesu - plop, kar sama not skoči (OK, ne vedno, ampak skoraj vedno:)).

Ven pa tako, da pogledam gor, s sredincem spodnjo veko potegnem dol, s kazalcem lečo premaknem nižje in jo zgrabim s palcem in kazalcem.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vstavljanje leč
21.4.2005 11:09:49   
Gina
Ja, jaz ne dojim več, pa k oftalmoloču tudi moram, ker se mi je v resnici vid poslabšal, samo dokler se ne bo ustavilo, ne grem nikamor. Bom še malo počakala. Sem shranila naslov, pa te še kontaktiram, ko bo moj vid nehal štrajkat.:bravo:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vstavljanje leč
21.4.2005 11:54:00   
Natas@
Imam mehke leče, za ven ni problema, samo noter jih spravit, res za znoret. Na te leče sem res čakala približno 14 dni, da so jih poslali iz Italije.
Mogoče bi tudi res morala ponovno na pregled, samo imam še za tri mesece teh leč (se pravi 3 paketke), pa se mi zdi škoda, da bi jih stran vrgla če se mi je dioptrija spremenila. Dojim pa ne več že okoli 2 meseca.

Aja a so se leče res pocenile. Sama sem kako leto nazaj dala za leče <(6x2 paketka) okoli 30000sit, sedaj pa sem slišala da so okoli 14000sit.

Lo

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vstavljanje leč
21.4.2005 14:57:52   
tesa
Sama jih sicer ne nosim , sem pa se igračkala z barvnimi in si jih poskušala vstavit.
Veke razširiš in si jo nasloniš na spodnjo; Ne vem men kar notr pade:)-in se sama uleže.
Sej boš, počasi se daleč pride.:)-
Drugače pa so se cene res malo spustile; ja konkurenca je velika ni kaj. Samo ZZZS je za tiste, ki jim pripada preko njih, kar lepo spustil tarifo, tako da so zdaj na doplačilo; prej pa je celoten znesek kril ZZZS. Seveda upravičencem.(Večje dioptrije, keratoconus...)
Je pa seveda odvisno tudi od materialov in firme.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?