Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 8:56:12
|
|
|
|
.ču
|
Sm ti hotla Lanolin predlagat,pa vidm da ga že uporabljaš:(tko da poj ne vem kaj bi še pomagalo. Mogoče Bepanthen,samo ga morš odstrant pred vsakim dojenjem:zmeden: Lp
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:03:11
|
|
|
|
kaja11
|
Men je Lanolin zelo pomagal.... na začetku.. v primeru zobk pa ne vem... mogoče tiste blazinice od Lanolin Multi Mum:zmeden: Jaz sem tudi to uporabljala. Me je pa kar zabolelo ko sem prebrala:(
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:10:05
|
|
|
|
baguSka
|
Tinca_25 čist tko neumesno a ti mogoče zamuja M :zmeden:
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mislim, da moraš nekaj drugega začeti misliti. Mene je namreč mala grizla samo takrat, kadar sploh ni bila lačna. Tako da čim me je ugriznila, sva se odklopili, in po dveh mesecih sva z dojenjem lepo in uspešno prenehali. Ne vem, jaz takih bolečin ne bi prenašala samo zato, da bi bilo otroku fletno. Za grizenje obstajajo druge igrače.
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
E, Meta, točno to sem imela v mislih. Koliko je pa star otroček? Ko je naš mali začel grizti, sva počasi zaključila seanse dojanjea. Sicer je bilo to šele pri 15 mesecih, ker je pri enajstih dobil šele prvi zob.
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:31:28
|
|
|
|
piščanc
|
multi mum ima tudi blazinice za dojenje (papirčki prepojeni z gelom),meni so zelo pomagale, ker sem tudi skakala od bolečine, lanolin je bolj blag če imaš na bradavicah tudi temne črte, pa so mogoče glivice - pomaga da jih imaš čim več na zraku, pa Daktarin
|
|
|
|
Help- boleče bradavice! 21.4.2005 9:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinca A se ti mogoče bliža menstruacija? Jaz imam enake probleme. Včasih preden jo dobim, včasih ko se že konča, kakšen mesec bolj očitno, kakšnega manj. Jaz bi rekla, da je najbrž to. Po dojenju ji namaži z Bepanten mazilom. Sva pa midve imeli še en problemček, pa tudi na začetjku nisem vedela kaj je. Kmalu, ko je dobila prve zobke, sem imela iste težave kot ti. Dokler nisem ugotovila, da se ne pristavi več pravilno ampak me čisto narahlo drgne z zobki. Seveda ni blo čutit kot ugriz, ker v bistvu ni bil. Niti ni tega počela namerno. Takrat sem zelo trpela ampak sem vztrajala in ji govorila naj da zobke stran in se zdaj spet pravilno pristavi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?