|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ za ginek. težave
20.4.2005 23:15:24   
cmokec
Pozdravček. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Danes vprašanje ne postavljam zase, ampak za svojo taščo. Pred letom je imela ginek. operacijo. Vse od takrat jo spodaj velikokrat zelo boli, njen G. je pa ne da na UZ, ker pravi, da nima kaj boleti, ker so vse pobrali ven. :zmeden::(:zmeden:

Ker bi ji rada pomagala me zanima, kje bi jo lahko prijavila na samoplačniški UZ, ki bi ga naredil dober ginekolog diagnostik.

Sva iz Kranja, tudi okolica vključno z LJ ni ovira.

Za odgovore HVALA!

P.S. Ne nagibam se k ideji, da je prijazen G. do nosečnice enako dober G. diagnostik pri zgoraj opisanih težavah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ za ginek. težave
20.4.2005 23:23:48   
teta beta
Ne morem ti svetovat G, ker sem z drugega konca, je pa tudi moja stara mama šla na ginekološki pregled, kljub temu da so ji vse vzeli ven. Se mogoče vseeno splača, ker ji pregleda še trebuh, dojke itd. (vsaj njej so). So ugotovili, da ima pruh.
Če pa ima tašča težave oz. bolečine v spodnjem delu trebuha, pa bi mogoče šla raje k internistu.
Srečno!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ za ginek. težave
20.4.2005 23:27:38   
teja21
pozanimaj se v diagnostičnem centru bled.
zelo dobra g, zelo pomagala moji mamici, je pa samoplačniški uz.
št.: 045-798-000

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ za ginek. težave
21.4.2005 7:38:52   
darjatimci
Ali jo je ta njen G.tudi operiral,če ne se pozanimaj še kje drugje in vprašaj še koga za nasvet,lahko tudi na kakšen forum,tista tvoja trditev spodaj definitivno drži.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?