|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča ovulacija
9.2.2009 15:03:08   
Anonimen
v Soboto zvečer me je full matralo tam doli po trebuhu,bolelo za pop....da ne govorim o jajčnikih...zvijalo.....slabosti,mislila sem da bom bruhala, napetost v trebuhu....pomislila sem opet viroza. Žilca v meni pa mi ni dala mira in sem naredila ovulacijski test, glej ga zlomka vse te bolečine.....so pomenile ovulacijo. Danes je ponedeljek in še vedno čutim napetost v trebuhu. Seveda sva midva v nedeljo zjutraj hitro slončka in čez dan in čez nočuser posted image user posted image . A je normalo da imam tako hudo ovulacijo. Kako pa jo čutite ve ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča ovulacija
9.2.2009 15:10:26   
ursa30
bodi srečna, da jo čutiš user posted image
jaz je ne in sploh ne vem kdaj jo imam, če jo sploh imam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 15:13:51   
Kliki
Ne vem če je to normalno sam jest  mam tut tak problem.
Me že nekaj dni prej boli tko da bi najrajš sam ležala in mela mir pred vsemi.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2009 17:13:49   
čipka
bodi srečna, da jo čutiš user posted image
jaz je ne in sploh ne vem kdaj jo imam, če jo sploh imam user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2009 17:40:16   
n.nati
Nisi edina, tudi jaz imam tako močno ovulacijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2009 19:38:50   
Kliki
Bom kar to temo izkoristla in vas nekaj vprašala.
Zanima me če je to normalno, da me med O zelooo boli samo desni jajčnik?user posted image

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2009 21:25:31   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: U

Bom kar to temo izkoristla in vas nekaj vprašala.
Zanima me če je to normalno, da me med O zelooo boli samo desni jajčnik?user posted image

Tudi jaz imam zelooo bolečo O, tako da takrat odpadejo vse moje športne aktivnosti, saj me pri vsakem gibu zaskeli v jajčniku. So pa tudi pri meni te bolečine že dolgo samo v desnem jajčniku in zadnjič mi je rekla G, da je pač desni bolj aktiven. Med O imam tudi trebuh zelo napihnjen in zatipam res nabrekel in otečen jajčnik. Mene je G tolažila, da sem lahko srečna, ker tako močno ovuliram, ampak kljub temu nama še ni uspelo naredit user posted image .

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2009 21:28:10   
n.nati
ja mene tud ponavadi boli samo desni jajčnik in to tak, da komaj hodim, sploh pa zdaj po porodu, če je normalno pa nimam pojma.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2009 22:03:32   
Kliki
Hvala punci sta me potolažli.user posted image
Ma ja midva delava tut na user posted image  pa za enkrat še nič.

< Sporočilo je popravil U -- 9.2.2009 22:04:13 >

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 18:17:31   
nincrli
mene tudi zeloooo boli:( tak da včasih spat ne morem... traja pa do tri dni potem pa je kul... zadnjič sem imela še neke krvavitve po spolnosti...
ja in kljub temu da vem kdaj jo imam še ni bilo user posted image
user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.