|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj sama doma
9.2.2009 13:03:43   
timoteja
Pozdravljene! Zadnjič sem zvečer razmišljala, kako nam je sedaj še fino, ko imamo varstvo za otroke zagotovljeno tudi v poletnih emsecih, glede na to, da nimamo sreče z babicami, dedki, tetami kar se tiče varstva. Naša ta velika je stara 5 let, torej, letos septembra gre še v vrtec, drugo leto pa v šolo, torej, ko bo zaključila 1.razred, bo stara 7,5 let. Povejte mi, kdaj so bili vaši otroci sami doma, npr. cel dopoldan, kako naj si zorganiziramo varstvo itd. Prosim, malo me potolažite.LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj sama doma
9.2.2009 13:37:17   
Lunca1
ne vem, jaz bi rekla 9, 10 let, vse je pa odvisno od posameznika, eni so prej eni pa kasneje toliko zreli

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 14:07:54   
melanija
Moja je tudi stara 5 let, pa večkrat ko imam kaj za delat izven hiše noče z mano pa jo pustim doma. Res pa je da nisem daleč in če se naveliča lahko pride k meni  - oddaljena sem približno 50 m. Pustim odklenjena vrata in na listek ji tudi napišem tel št. mobija da me lahko pokliče. Pustim pa jo največ 1 uro samo, če ne pride do mene, grem k njej pogledat kaj dela in kako je  in se pole zmenimo kako naprej.

V tem času ponavadi ali gleda tv, riše, posluša radio.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2009 14:08:33   
Lalica1
Jaz vem, da sem bila pri 8 letih veliko sama doma s 3-letno sestrico. Ker nam drugo ni preostalo.
Še dandanes sprašujem mamo, kako si naju je upala pustiti sami, če se ni bala prižgane pečice in ostalih stvari. Pa mama pravi, da ji drugega sploh ni ostalo, vendar pa je bila vedno v strahu, kaj se lahko zgodi.

Drugače pa tudi jaz mislim, da je pač odvisno od otroka in vzgoje. Vem za enega fantka, ki je tako nesamostojen (kriva sta menda starša....), da pravijo, da še pri 18-ih ne bo nič vedel... Naša soseda (punčka) pa ostane velikokrat sama doma, ker sploh noče s staršema in bratcem kam na obisk. Je najraje sama. Mislim pa, da boš sama vedela, ali je tvoja hčerka zrela, da jo pustiš samo doma. Včasih moramo svojim otrokom, kljub njihovi starosti, bolj zaupati!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2009 14:09:20   
melanija
SEm pozabila napisat, če bi bilo po njeno bi bila celo dopoldne sama, ji sploh ni problem, sam jaz si je še ne upam pusti tako dolgo same, čeprav je babica v bližini ( in jo bi konec koncev hodila kontrolirat).

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2009 15:58:35   
lelaval
Pri 10 in 11 letih. Midva jih prej nisva upala pustit sama doma - sploh, ker sta 2, pa nikoli ne veš, kaj si zmislijo in ušpičijo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2009 16:01:28   
Anonimen
Jaz sem bila sama doma, tudi cel teden popoldne, nekje od 7. leta dalje, včasih sem pazila tudi na mlajšega brata. Ni šlo drugače, sem pa bila zelo odgovoren otrok, pa rada sem bila sama user posted image .

Odvisno od otroka, torej.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2009 17:30:26   
ribica.
naša 5 letnica je večkrat sama doma, kadar se mi v soboto dopoldan spravljamo kam po nakupih. Ona reče, da bo končno imela mir. Jaz jo brez problema pustim 2 uri in pol. Vedno ji pa prej povem, da nas kar nekaj časa ne bo, potem se pa sama odloči a bo šla al bo doma počakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 20:33:04   
pikolinna
Moj gre tudi letos v šolo in ne bo več varstva med počitnicami. Na srečo ima starejšega brata, tako da bosta skupaj. No starejši bo star 12 let. Starejši je bil sam čez počitnice od sedmega leta. Ena starejša soseda ga je malo pogledala, da je bil na dvorišču, da ni kam uhajal, drugače je bil pa notri. Je bil pa račun za telefon malo višji, ampak kaj češ.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?