Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko angelček pogleda stran ...2. del 20.4.2005 21:04:32
|
|
|
|
mmetel6
|
Moram se pohvalit, da so naši princesi danes po šestih tednih odstranili mavec. Že tako ima suhcene noge, sedaj je pa desna res kot zobotrebec. Jutri gremo še k pediatrinji, da nam da napotnico za fizioterapijo. Sicer je stanje danes tko-tko, ker se boji stopit na nogo in se spet bolj nosimo, vendar je lažja za pet kilogramov.V glavnem, naš angelček se je vrnil z dopusta!:sloncek: Sicer je mož še vedno na bolniški in hodi na fizioterapijo, ampak važno, da se stanje izboljšuje. P.S.: mogoče bo vprašanje malo trapasto, pa vseeno: ena znanka mi je rekla, naj grem na CSD in zahtevam nek dodatek za nego ali nekaj podobnega. Mi lahko katera kaj pove o tem? Prosim? Hvala! LP, Marjeta
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ...2. del 20.4.2005 21:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dodatek za nego otroka, pripada tistim staršem, ki negujejo otroka s posebnimi potrebami.
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ...2. del 20.4.2005 21:10:18
|
|
|
|
mmetel6
|
Ne, nisem mislila takšen dodatek. Nekaj podobnega socialni pomoči, ker sem imela poškodovano hčerko in moža (je še vedno), zavrnila sem zaradi tega delo preko študenta, drugih dohodkov nimam ... Nekaj v tem smislu. Samo mi je nerodno it na CSD "fehtat", če ne vem točno, kaj bi rada. Moža moram vozit na fizioterapijo 25 km v eno smer in mu ne priznajo potnih stroškov, ker je poškodba izven dela.
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ...2. del 20.4.2005 21:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej, sem vesela, da je s punčko bolje in upam, da bo kmalu še bolje. Kar pa se tiče tistih voženj, sem jaz dobila povrnjeno, ko sem sina vozila vsak dan na zdravljenje v Ljubljano (25 km v eno smer). Na koncu zdravljenja so mi dali v bolnišnici potrdilo in sem ga nesla na ZZSZ in so mi stroške nakazali na tekoči račun. Morda je za moža prav tako, saj nekdo ga res more voziti, če ga ne bi ti, bi ga pač moral rešilec, saj je zavarovan. Vsaj to po moje moraš dobiti.
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ...2. del 20.4.2005 21:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede tega dodatka ti ne vem povedati, se bo sigurno še katera oglasila, kar se pa potnih stroškov tiče, te ti pa morajo priznati. Mož naj dobi od svojega zdravnika napotnico za potne stroške, ki naj jo vsakič potrdi na fizioterapiji, ob koncu meseca pa naj jo odda na območni enoti zdravstvenega zavarovanja. Kar se potnih stroškov tiče, sem 100% da mu pripadajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?