|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večerni klepet
20.4.2005 20:47:54   
aljča
Čer punce:rozica::rozica::rozica:
Dons bom jaz odprla debatni krožek tu gori, ker se vam javlam zelo ,zelo utrujena:zaspan::zaspan::zaspan:,Ker sem danes šla prvi dan v službo po dveh mesecih bolniške pa še tole vreme pa nakupovanje me je zdele čist vrglo v fotelj.Ampak moram vam pisat in vas vse lepo pozdravit,ker nisem zjutraj pila kavice z vami.
Goji moram pa reč,punca zdej pa akcija:sloncek::sloncek::sloncek:imaš možnost za:duda:
Kako ste kaj ve? Upam, da ste kaj boljše volje.Sej bo kmal sonček pa bomo bolj dobre volje.Tko jaz sem odprla debato ve pa kar v njo.Jaz grem pa počas v perje panat:zaspan::zaspan::zaspan:.
Lepo se mejte in se jutri javim, ko bom bolj spočita.
Čao Alja:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Večerni klepet
20.4.2005 21:03:06   
Maša26
Čer..:rozica::rozica:

Aljča, lahko noč pa eno bolho za pomoč.. :)-:)- A ste vi tud tko rekli?

No, jaz sem glede na vse skupaj (čakanje na M, dež, služba) kar dobre volje :) Res pa tudi že pogrešam sonce in toploto..

Anitka, ti se boš gotovo pogrela na dopustu :morje::morje::morje: Če pa ne bo sonca bo pa :sloncek::sloncek: :)-:)-

Upam, da ste tiste z obiskom :hudicek: že prišle malo k sebi :miska::miska:

Aja, še to.. :ups:, fosilke, kmalu me boste morale sprejeti medse..

Za lepši večer :morje::morje::morje: (danes se kar ne morem ločit od tehle palmic :))

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Večerni klepet
20.4.2005 21:06:38   
Anitka
Hej klepetulje :)-:)-:)-

Na hitro vas pozdravim, potem pa :muca::zaspan::muca::zaspan::muca::zaspan:

Aljča upam, da nas tale slaba volja kmalu mine. Baje bo že jutri nekaj sončkaaaaaaaaa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

O ja Maša, bo :):):) in bo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - garantirano :)-:)-:)-:)- In pestke:miska::miska::miska::miska:, da ti ne bo treba v klub fosilk

Pa lahko noč in eno bolho na pomoč ;)

Anitka:pika:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Večerni klepet
20.4.2005 21:13:10   
tinkamiška
Jst vas tudi na hitro pozdravljam, vsak čas bo možek doma in potem se bova stiskala:love::love::love:hehehe.

Fajn bodite in se jutri kaj beremo:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Večerni klepet
20.4.2005 22:14:09   
Sulfinija
Čer punce!!

Najprej vsem skupaj lep večer,ki se bo zame in za mojega lubija :love::love::love: prav kmalu iztekel,sva namreč oba ful :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,vendar za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: bo še vedno čas!

Joj Aljča hvala za tvoje sporočilo in,da si se trudila za rožice čeprav jih nisi našla.Upam,da sta Niki kupila ful lepo darilo za njen rojstni dan.
Upam,da boš jutri že bolje,da se tipkama tudi kaj čez dan,kajti verjamem ti,da si po dveh mesecih bolniški lahko danes :zaspan::zaspan:.

Kako pa kaj ostale,kaj delate ve,ali že vse skupaj :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,vas več nič ni gor?
Pa Tantra upam,da uživaš z svojim :love::love::love::love: v njegovem toplem objemu.

Tako punce jutri tudi jaz in moj :love::love::love: pričakujema več ;););),da bova lahko kam peš odšla na kakšen kratek potek.
Pa še ena zanimivost po teh hormonih,injekcijah sem se začela ful rditi sem prejle bla suhica sedaj pa kar apetit,apetit in me kar počasi raznaša in s kilami grem lepo gor.
Upam,da je res na poti najina :duda::duda:,jutri je en teden od druge insemiancije in sedaj se počutim super,ne tako kot prvič.

Sedaj pa vsem skupaj in vsaki posebej lep večer še naprej,sladko :zaspan::zaspan::zaspan: in ne pozabite seveda na domačo nalogo naše :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav vesela nova srečka nosečka!!!!!!!!!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?