|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi maj-3 otroci
9.2.2009 8:59:39   
tajš@
Pozdravljene,

v času prvega maja se odločamo za trodnevni oddih na morju (v Istri). Imamo tri otroke, kar predstavlja za zasedbo hotelske sobe kar problem. Večina hotelov nas ne more prijaviti v eno sobo, pa čeprav za dva otroka ležišča sploh ne potrebujemo, ker spita pri nas. V apartma z svojo kuhinjo ne bi želela iti, saj ne da bi bila lena, vendar bi te tri dni res želela preživeti z otroci in ne s štedilnikom.
Dobro bi bilo, da bi imel hotel čimveč igral in po možnosti notranji bazen in da ne bi bil preveč zanemarjen (smo že naleteli na take, ki so bili res zapuščeni, pa ne da kompliciram-pri treh otrocih to res ni možno). Ali ima katera pozitivne izkušnje z Istrskimi hoteli?
Vsem želim prijeten začetek tedna in čim manj misli na to, da je ponedeljek!
Tajš@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi maj-3 otroci
9.2.2009 10:36:41   
Anonimen
Mi smo bili lani v Umagu.Hotel Sol Umag.Super hotel,okolica,za hotelom ogromno igral za otroke,fajn je it peš do mesta.
Sobe so pa kar velike,če pa dva spita pri vama pa ja ni nobenega problema.Vzamete sobo z zakonsko posteljo in dodatno ležišče.Res je tam lepo.Potke so tlakovane in pot do mesta skos za vodo.

(odgovor članu tajš@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 10:51:15   
tajš@
Žal ostaja pri nas problem, četudi je soba za naše potrebe dovolj velika. Namreč, če hotel teh sob nima "registriranih" za toliko ljudi, to pomeni, da ne smemo noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2009 15:49:49   
kofetek2010
hoteli imajo tudi možnost družinske sobe user posted image

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2009 18:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tajš@

Žal ostaja pri nas problem, četudi je soba za naše potrebe dovolj velika. Namreč, če hotel teh sob nima "registriranih" za toliko ljudi, to pomeni, da ne smemo noter.

To pa prvič slišim.user posted image

(odgovor članu tajš@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2009 11:34:58   
tajš@
Pravkar sem izvedela, da za naše potrebe lahko koristimo naslednje hotele v Istri: Umag: Sol Garden Istra (hotel in depandanse, Poreč: Valamar Luna, Crystal, Tamaris. To pa je tudi vse od hotelov.

Mi lahko katerega svetujete?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2009 19:21:10   
Anonimen
Umag-SOL GARDEN.

(odgovor članu tajš@)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2009 12:35:48   
muška
mi smo bili v enem od teh Solov (ne vem več katerem, vem samo, da smo se do Umaga vozili z vlakcem - je bilo kar nekaj km) in smo se imeli res čudovito (če odštejem čas preživet v restavraciji in podobno user posted image  ). sama okolica je bajna, borov gozdiček, veverice ti pridejo na balkon čisto blizu,.... svetovno nam je bilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 15:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

mi smo bili v enem od teh Solov (ne vem več katerem, vem samo, da smo se do Umaga vozili z vlakcem - je bilo kar nekaj km) in smo se imeli res čudovito (če odštejem čas preživet v restavraciji in podobno user posted image  ). sama okolica je bajna, borov gozdiček, veverice ti pridejo na balkon čisto blizu,.... svetovno nam je bilo

Se strinjam.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2009 19:30:46   
tajš@
Hvala za odgovore!
Pozna katera hotel Valamar Luna v Poreču?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2009 10:53:12   
karamela
Priporočam Sol garden Istra hotel, Umag. bili 2 leti nazaj. sobe prostorne, velike, osebje prijazno, in ogromno možnosti sprehodov in aktivnosti, do veveric v bližini.

Mi smo bili preko agencije Globtur in so imeli tudi organizarirane otroške delavnice, za animatorje samo pohvale.user posted image user posted image

jaz bi izkoristila, pa tiste 3 ure brez otrok in   z možem uživalauser posted image

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?