|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moji dragi otroci
8.2.2009 19:28:06   
nobena
Tako sm žalostna,zdej ta moment se morem zjokat,pa vam zaupat,da edino kar imam na tem svetu  sta le moja dva otroka.
Imam 3 sestre,baje ,da še enega brata nekje na drugem koncu sveta.
S temo sestramo,ki so tukaj nimam preveč stikov,oz obiski mogoče 1x na leto.Pa smo doma zelo blizu.
Z svojo lastno mami imam slab odnos,ker 1.mož ji ni bil dober,drugi tudi,mene je skoz poniževala,v tem smislu,da je delala razliko.Sicer pa je imela dobesedno samo mene pri sebi ostalo je bilo pri babicah.
Ko so roj.dnevi ne dobim od domaćih eno malo darilo za 1€,sestre me še pozabijo poklicat,pa voščit.
najrajš na tem svetu sem imela mojega pokojnega očija,staro mamo in strica.
Pa hvala bogu moja dva zlata otroka,ki se pred njima tud včasih zjočem,ko mi je najtežje.
Pa še veliko grdega sem doživela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moji dragi otroci
8.2.2009 19:56:13   
CLAUDY11
Kaj nimaš nobena dobre prijateljico kateri lahko zaupaš in kateri se lahka zjokaš v težkih trenutkih!!????
ker velikokrat ti prijatelji v težkih trenutkih bolj pomagajo kot družina!! sprijazni se s tem da z družino nimaš neke dobre veze in si najdi kako razvedrilo ki te bo zamotla !! pa saj maš svoja dva otroka!! samo upam da ne stresas svojo slabo voljo in žalost na njih!!!
glavo pokonci!!

(odgovor članu nobena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2009 19:56:33   
lukec
Sicer kri res ni voda, ampak kaj potem. Obkroži se z drugimi ljudmi, ki jih imaš rada in ki te imajo radi, čeprav niso sorodniki. Uživaj in praznuj z njimi pa stisni svoja dva srčka, da ti bo tudi v najhujših trenutkih toplo pri srcuuser posted image . Pa še en objem od mene.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu nobena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2009 19:57:00   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: nobena
da edino kar imam na tem svetu  sta le moja dva otroka.

Tudi to je nekaj oziroma veliko. Marsikdo bi menjal z vami.

(odgovor članu nobena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2009 20:00:06   
Anonimen
Dejstva so kakršna so. Ti misliš da imaš malo. Jaz mislim da imaš ogromno.
Raje se obrni v prihodnost, kaj vse lepega te še čaka. Odraščanje otrok. Ljudi ki jih boš srečevala, ki bodo mogoče se izkazali za zelo dobre prijatelje....samo oči je treba odpret......

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2009 20:01:04   
lukec
Pa še nick si hitro zamenjaj za kaj bolj pozitivnega in optimističnega.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2009 20:12:14   
ajataja
Glej,če imaš svojo družino potem imaš veliko.Se pa strinjam ,da je lepo če se razumeš z sorodniki in jaz si tega ne znam predstavljat brez.Ampak  delaj na tem da se z otroci lepo razumeš da boste v dobrem odnosu tudi čez 30 let in več,da boste praznovali....

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2009 5:32:08   
TRIŠ
Živi za svojo družino otroke in moža,ostale pa žal pusti pri miru.Manjka pa ti optimizma.Zato vedi da si super in krasna mama in da ob sebi ne potrebuješ negativnih ljudi,tako boš tudi ti postala pozitivna in gledala na vse drugače,pa srečnouser posted image

(odgovor članu nobena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2009 9:16:47   
Lalica1
user posted image user posted image user posted image

Razumem te, da ti ni preveč lahko. Vsi kdaj potrebujemo objem svoje mame ali pa vsaj kakšen pogovor z njo. Tvoja očitno zate ni "mama", ampak s tem se sprijazni in fertig. Mislim, da bo ona prej potrebovala tebe, kot ti njo.

Poleg tega imaš zdaj svojo družino, ki potrebuje tebe in ti njo. Ko ti je hudo se stisni k možu in k svojima otrokoma. Je na svetu sploh še lepši objem, kot objem lastnega otroka??? In se sploh lahko čutimo še bolj ljubljeni kot takrat ko nas stisne lasten otrok???
Jaz vem da NE!!!

Vso srečo in veliko poguma!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2009 11:54:55   
komarka
Živjo!
Če malo pobrskaš po forumu boš našla kar nakj tem"odnos hči-mama" in ugotovila, da je veliko takih ki imajo "štalo".

Ampak to ti ne sme bit pogoj za to kako se počutiš. Prihajaš iz razsute druzine, ja zalostno. A pojdi naprej!!!!

Sama imam sicer icsto ok starše, a v stiski in problemih se ne obrnem na njih, temvec na prijatelje. In tudi jaz se s svojo sestro zelo malo druzim,ker pač nimava nič skupnega.

(odgovor članu nobena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2009 12:22:21   
nobena
Punce ,hvala vam za vaše prijazne besede,da me ne boste narobe razumele,ne smilim se sama sebi,ampak,res se moram nekomu izpovedat in dat to vn iz sebe.To kar sm včeraj čutla,tko sem tudi pisala.
Imam nekaj prijateljic,temu bi rekla" kofi frend".
Povem oz zaupam  vse do ene meje,ker čutim,da ni nobena preveč zanesljiva.Vse bolj sem starejša,sem bolj previdna,ker danes je res težko dobit prijatelja,kateremu poveš čisto čisto vse.
Lahko rečem,da imam samo eno,ki ji lahko povem čisto vse ampak res vse,tudi to kar je moja tajna v sebi.
Druživa se ne,ker je ona malo dlje od mene doma,največ se pogovarjava po tel.je gospa,let moje mame.
Tko,da jo imam kot za svojo mami.
S sestrami pa nismo rasle skup,in to se zelo pozna.Samo nisem jaz kriva temu.
Moja mami pa bi rada sedaj svoje napake iz njene mladosti porinila za steno.Potem pa meni pametuje,kako naj živim,kako naj delam iz svojimi otroci in bla bla.Jaz sem najslabša mama,za njo  druge dve sestre pa sta krasni.Sploh starejša,njo ima v najlepši luči.Mlajša pa jo itak ne ima za mamo,ker joni imela pri sebi.
Ko pa ji od jeze očitam njene napake pa znori.
Uglavnem,srečna sem,da imam svojo družino moja dva otroka,ki rasteta skup.
Probleme,ki jih imam jih tudi nočem delit z mojo mami,mene najbolj boli to,da nimamo sploh stikov s sestrami,bratranci,tetami itd.....Na poroki mojih sestr sploh bila nisem,ker me nobena ni povabila.tudi oni dve nimata nikakršnih stikov.Uglavnem tko kot je rekla KOMARKA,da prihajam iz razsute družine je res.
Lep pozdravček

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?