nobena
|
Punce ,hvala vam za vaše prijazne besede,da me ne boste narobe razumele,ne smilim se sama sebi,ampak,res se moram nekomu izpovedat in dat to vn iz sebe.To kar sm včeraj čutla,tko sem tudi pisala. Imam nekaj prijateljic,temu bi rekla" kofi frend". Povem oz zaupam vse do ene meje,ker čutim,da ni nobena preveč zanesljiva.Vse bolj sem starejša,sem bolj previdna,ker danes je res težko dobit prijatelja,kateremu poveš čisto čisto vse. Lahko rečem,da imam samo eno,ki ji lahko povem čisto vse ampak res vse,tudi to kar je moja tajna v sebi. Druživa se ne,ker je ona malo dlje od mene doma,največ se pogovarjava po tel.je gospa,let moje mame. Tko,da jo imam kot za svojo mami. S sestrami pa nismo rasle skup,in to se zelo pozna.Samo nisem jaz kriva temu. Moja mami pa bi rada sedaj svoje napake iz njene mladosti porinila za steno.Potem pa meni pametuje,kako naj živim,kako naj delam iz svojimi otroci in bla bla.Jaz sem najslabša mama,za njo druge dve sestre pa sta krasni.Sploh starejša,njo ima v najlepši luči.Mlajša pa jo itak ne ima za mamo,ker joni imela pri sebi. Ko pa ji od jeze očitam njene napake pa znori. Uglavnem,srečna sem,da imam svojo družino moja dva otroka,ki rasteta skup. Probleme,ki jih imam jih tudi nočem delit z mojo mami,mene najbolj boli to,da nimamo sploh stikov s sestrami,bratranci,tetami itd.....Na poroki mojih sestr sploh bila nisem,ker me nobena ni povabila.tudi oni dve nimata nikakršnih stikov.Uglavnem tko kot je rekla KOMARKA,da prihajam iz razsute družine je res. Lep pozdravček
|