|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bikec
20.4.2005 15:15:49   
Čiračara
Kakšne so kaj vaše izkušnje z partnerji bikci?
Za mojega moža lahko rečem, da je zelo trmast!!!:(
Drugače pa zelo ljubezniv, pozoren in zelo dober mož....

LP:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bikec
20.4.2005 15:22:44   
total
Moj ati je bik,trmast:grrr:,pameten,ljubeč,prijazen.

Lp:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bikec
20.4.2005 15:24:09   
baguSka
Niso za moje živce..:grrr::hudicek:

No glih zato moj to ni.;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bikec
20.4.2005 15:53:29   
CUKRČEK
Jaz sem bikica (govedo:)- ) in sem zelo trmasta tako, da o trmi ni dvomiti.:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bikec
20.4.2005 15:56:51   
Anonimen
Nekaj o moških:

Ženska, ki želi osvojiti bika, se stvari pogosto loti na napačnem koncu. Umirjeni in rahlo sramežljivi bik se namreč redko odzove na njene poredne poglede in v svoji želji po njem lahko postane preveč vsiljiva. Le kdo bi verjel, da pri biku namesto čelnega napada veliko bolj zaležejo nežna šepetanja in dolgi poljubi. Da, ta nerodni fant zna biti pravi pravcati romantik. Slastna večerijca ob svečah, kozarček žlahtnega, vse to je treba ponoviti vsaj trikrat in tudi bik utegne spoznati, da je ona zanj zares prava, čeprav bo, resnici na ljubo, za to potreboval ogromno časa.

Tudi s poročenim bikom je potrebno delati v rokavicah. Nikoli ne bi prenesel, da bi mu ženska ukazovala in tu je treba preprosto popustiti. Nagrada za to je bogata: bik je večinoma denarno dobro preskrbljen in z njim v svoji družini tudi ne skopari. Celo v veliko veselje mu je, če si njegova spremljevalka, četudi z njegovim, denarjem, privošči novo obleko. Ima izostren čut za estetiko in če ženska za lepoto potrebuje novo obleko, naj jo tudi dobi!

Ostareli biki znajo biti zares težavni partnerji, brezdelje jih namreč ubija. Toda nikar tega narobe razumeti! Včasih mu partnerka želi popestriti dolgočasen vsakdan in ga voziti na različna potovanja, novim dogodivščinam naproti! Narobe! Biku vendar ustreza toplina domačega doma in mnogo pametneje bi bilo, če se oprime kakšnega konjička. Vrtnarjenje se zdi na stara leta kot nalašč, družbo pa lahko poišče na sosednjem balinišču!

Tole piše na vijavaja.com :)

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bikec
20.4.2005 17:12:58   
mimica
Trmasti, nežen, pozoren, ljubezniv,skrben, prijazen, zelo zelo redko povzdigne glas, umirjen,...Mislim, da je najboljši mož kar bi jih lahko dobila !
Čiračara, sem morala paziti, da nisem ponavljala :)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bikec
20.4.2005 17:32:08   
india
Fiška, še en dokaz, da ta horoskop na Vijavaji ne drži!
Moj mož je bik in skoraj nič od tega ni res! Sicer pa : sto ljudi, sto čudi!
Res je, da je fuuuul trmast, tudi kar se tiče posla, ko si nekaj zapiči v glavo, to bo pa pika.
Kar se tiče financ...ne drži,...kar se tiče zvestobe, ja pa ne, včasih drži, včasih ga je pa spodneslo. Res pa je, da se je odločil, da ne bo niti poskusila alkohola, kadar namerava it za volan in se tega drži.
Otroci mu pomenijo ogromno, rad ima svojo zasebnost in intimo, ne mara vsiljivosti in zelo sovraži,kadar kdo vanj vrta z nepotrebnimi vprašanji. Pove kolikor hoče, ostalega ne izveš od njega.
Je na hece, veliko stvari obrne raje na šalo kot da bi obupoval, zna biti nežen in to zelo, čisto pa ponori, kadar se kdo preveč približa njegovi "lastnini" ( otrokom in meni) ali nam poskuša storiti kaj žalega. Ko se mu utrga film, je bolje bežati kot gledati.

Smrtonosna kombinacija: bik - dvojček:)-:)-:)-:)-:)-
( in to je ravno pri naju)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bikec
20.4.2005 17:32:48   
india
Ja, pozabila, pa doma imam še dva bikca :pio in Marka ( jao meni):)- :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bikec
20.4.2005 17:42:00   
Anonimen
Miška, sploh brala nisem, sem samo kopirala. Zame je več lai manj na Viji res. :)

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bikec
20.4.2005 18:13:57   
babylove
Moj je bik, jaz pa tudi (krava :zmeden: ), pa kar gre. No včasih se z rogovi zaletiva, in takrat je huudooo...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bikec
20.4.2005 20:01:26   
lin
Ni ga boljšega človeka kot je bik v vseh pogledih,aja jaz sem BIK!!!!:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:bravo::)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bikec
20.4.2005 20:05:37   
baguSka
Moje izkušne z biki:

-trmasti
-samosvoji
-hitr užaljeni
-objestno lubosumni

Skratka če ni kej po njihovo, se lohk zgodi da se tud po ceu mesc ne pogovarjajo s tabo in te ne pogledajo.. In tok noro so lubosumni, da so prpravleni vse narest da bo njihova partnerica res samo njihova.. Noben drug je tud pogledat ne sme :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bikec
20.4.2005 20:14:18   
Ro-La
moj:love: je bik, je včasih trmast, drugač pa je fajn:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bikec
20.4.2005 20:47:07   
india
Joj Baguška, ti maš pa res slabe izkušnje z njimi!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bikec
20.4.2005 22:12:41   
Urška*
Ojla!

Midva z mojim sma oba bika. Obadva :hudicek: trmasta, noben noče popustit, ko vdarima skup je hudo, drugače pa je fajn.:)-

lp:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bikec
20.4.2005 22:39:58   
Pupica
:)ležerni nič se jim ne da,
:)guramani, ki bi jedli samo preizkušeno dobre jedi,
:)radi so doma, so bolj zapečkarji, ki se jim en da nikamor ven
:)bistroumni, vendar se jim ne da učit:(
:)imajo ozek krog prijateljev, le te ki jih imajo pa so za dlje
:)predani so službi
:)navezani na družino
:)trmasti pa se mi zdi da ne

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bikec
20.4.2005 22:40:52   
Pupica
:)nikol ne povzdignejo glasu
:)z njimi se ne moreš prerekati:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bikec
20.4.2005 23:00:04   
india
Pupi@,kje si pa ti takega bika našla???? Ta je čist drugačen kot moj!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bikec
20.4.2005 23:15:54   
Gina
Miška, tvoj ima druge podvplive:)-, meni bolj tale tvoj opis na kozoroga spominja.:)-:)- Sonce v biku je samo en planet od desetih, ki jih imaš v horoskopu, tako da posploševat čisto ne moreš.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Bikec
23.4.2005 10:45:44   
ribica.
Biki so tradicionalisti. Radi imajo hrano in znajo uživat. Pomembna jim je družina. Meni zelo odgovarjajo, ker so prizemljeni in realni ljudje.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?