|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep
20.4.2005 13:55:04   
Amoss
Mene zanima kako zgleda čep ko se lušči, meni že kakšen teden, mogoče manj, teče prozoren izcedek ali pa malo bele barve (ni krvavo), pa tak sluzasto je, ali je to mogoče čep?Kako dolgo pa se čep lahko lušči in ko se začne luščiti kaj to pomeni da se bo porod začel kmalu??
Sem namreč konec 35 tedna nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čep
20.4.2005 14:17:36   
Lunca1
Čep je zelo različen, ene ga opisujejo kot sluz prepredeno s krvavimi nitkami, pri meni je bila rahlo krvava sluz, lahko pa da je tudi samo sluz. Ima pa več nosečnic povečan beli tok, tako da je lahko to tudi to. Ni pa rečeno, da če se ti odlušči čep, da boš rodila v parih urah. Lahko traja tudi več dni ali tednov.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čep
20.4.2005 14:42:44   
Anonimen
Meni se je pojavila čisto majhna pikica rozaste barve, sluzasta. To bi naj bilo to, bilo pa je 20 dni pred porodom.;)

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čep
20.4.2005 14:43:04   
Anonimen
Aja, porodom, ki so ga čisto umetno sprožili.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čep
20.4.2005 14:56:59   
Maxica
Meni se je odluščil kakšne tri dni pred porodom. Bilo je fuuuuuul sluzi, sem pa tudi opazila krvave nitke, ampak ne non stop.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čep
20.4.2005 17:23:42   
LENČKA
V prvi nosečnosti se mi je krvava sluz pojavila šest ur preden sem rodila. Zdaj sem drugič noseča, sluz se mi izloča že od 4.4.,danes je bila prvič rahlo krvava in še zdaj ne vem ali od amnioskopije,ki sem jo imela včeraj ali je samo čep. Vem da je po amnio možna kri ampak se mi zdi čudno,da šele po več ko 24 urah.

Lenčka,39t2d

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čep
20.4.2005 18:12:13   
Lunca1
Lenčka to bo verjetno čep, pri meni je bilo tako več ur po pregledu MV.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čep
20.4.2005 23:25:35   
buča
meni se je pričel luščiti ene 10 dni prej.Ko sem šla lulat,je kar viselo z mene,belo,sluzasto,prepredeno s krvavimi nitkami,Še obrisat se nisem mogla,toliko ga je bilo...ene 4 dni je to trajal,pred porodam mislim,da ga ni bilo več...:rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čep
21.4.2005 18:48:30   
Amoss
Pri meni ni nič krvavih nitk, tak da potem gre verjetno samo za beli tok?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čep
22.4.2005 22:36:26   
Barbara L
Malo zamujam z odgovorom pa vseeno:

Tudi meni zadnji teden "teče" prozoren izcedek, včasih vleče malo na belo, je brez vonja in ni krvav.

Na pregledu je G ugotovila, da imam bakterije v nožnici in mi je pripisala svečke.:(

Najbolje je da ti da tvoj/a G diagnozo, ker me brez veze pametujemo - takšne smo (brez zamere vse :nosecka: )

Uživajte še zadnje mesece nosečnosti!

Barbara L:metulj:, 36 t in 1 dan

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?