|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
20.4.2005 12:43:34   
micki
ja, še dobre 2 uri, pa gremo na prvi pregled. Živčnost me je hvala bogu minila, sedaj pa samo upam, da bo vse o k
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi pregled
20.4.2005 13:06:44   
Emma07
Držim pesti Micki, da bo vse O.K.
Jaz imam jutri prvi UZ in ne vem kako bom praspala noč...:zmeden2:
Srečno in javi kako je bilo!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi pregled
20.4.2005 17:06:55   
KMALU
v katerem tednu sta (obe)?

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi pregled
20.4.2005 17:07:55   
KMALU
A sta nosecnost ugotovili sami s testom ( doma ) ali vama je to ze potrdil G?
Jaz sem naredila dva in oba sta bila pozitivna pa me zanima koliko lahko "praznujem" in koliko naj se pocakam, da bo 100%

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi pregled
20.4.2005 17:17:14   
micki
KMALU: takole je; smo točno 5 t in 3 dni noseči, žal pa se pikica še ne vidi, tko da me je naročil drug tedenl.
Nosečnost sem ugotovila s testom in to je čisto dovolj. če pa še nisi prepričana, pa ponovi test!!!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi pregled
20.4.2005 17:21:17   
KMALU
Micki...
Sem naredila ze dva-oba pozitivna, sem sigurna.. A so me punce na forumu zanositev malo prestasile, ker je tam ena ki je po 6ih dneh zaostanka in pozitivnem testu, dobila M - spontani splav.
Zdaj sem pa ( brez veze ) vsa na trenih..

A mi lahko poves kako se pocutis? Mene tako boli trebuh, da je za noret pa pika me noter pa malo mi je slabo vsake toliko....

Aja pa se tole ( oprosti, ker toliko sprasuje:ups: ) .
Tedne stejes od prvega dne zadnje M, a ne?
Ce sem jo imela nazadnje 19.3., sem noseca 5 tednov a ne?
..
Najlepsa hvala za odgovore

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi pregled
20.4.2005 18:27:36   
emaa
kmalu ne skrbet, tole špikanje je baje normalno, moja svakinja pravi, da včasih kar fejst boli. Ti kar pokliči G in se naroči, itak te vpraša po datumu zadnje M in te naroči vsaj od 6 tedna naprej, da se kaj vidi. ja tedni se štejejo od prvega dne zadnje M.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvi pregled
20.4.2005 18:29:37   
KMALU
emamair res je.. Boli kot hudic. Ravno sedaj sem lezala na kavcu, se zvijala, moj dragi mi pa kamilice kuha :)-
Bom poklicala G pa vprasala , kot pravis, on bo ze vedel :)

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvi pregled
20.4.2005 18:33:43   
micki
ja, jst sem bla tud fejst živčna, pa zdaj vidim, da čist brez veze. Jaz bi mogla bit (po teh izračunih) že v 6. tednu, sem pa v 5.
Špikanje baje pomeni, da se ti maternica razširuje (mene tudi špika), to mi je rekel g.
Slabo pa mi je bilo fejst, pa sem se probala koncentrirat na stvari, ki jih imam za opravit, kakšno jabolko sem pojedla, pa je bilo bolje.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvi pregled
20.4.2005 18:43:44   
emaa
no me veseli, da ni vse tako črno. Bomo videli kaka bom, ko bom na vrsti, lani je bilo prezgodaj konec, pa do špikanja še nismo prišli, naslednjič bomo pa tako ali tako šli do konca in to kmalu, sam še mal remonta v bolnici, pa sem že skoraj tam.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!