|
Erekcija (ne, ni ravno klasični primer!) 6.2.2009 20:10:25
|
|
|
|
Eyeless
|
Vem, da je podobna tema bila predebatirana že milijonkrat in se opravičujem, če delčke ponavljam. Toda zadeva je vseeno nekoliko drugačna od podobnih "klasičnih" primerov, predvsem ker nisem "nov v seksu" in ker se zadeva ponavlja na nekoliko bizaren način. Star sem 26 let, doslej sem spal (ali to poskušal) s 5 puncami (vse so bile moje punce, dve od njih v daljši zvezi, ena je relativno sveža). Torej, preden sem spal s prvo punco, je živčnost poskrbela, da penis ni hotel stati. OK, do tu vse normalno. Pač, strah oz. živčnost pred prvih seksom. Kasneje je sčasoma problem izginil in je bilo vse OK. Pri drugi se mi je zgodilo isto. Pri tretji punci se mi je prvič zgodilo isto (le enkrat!), nato je bilo vse OK. Sva bila dolgo skupaj. Nato sem pri četrti punci SPET imel isti problem, in le-ta je trajal za moje pojme predolgo. To pomeni, da je šele ene tretjič ali četrtič (torej ko sva bila tretjič skupaj v postelji) zadeva končno "uspela". In to je bila punca, ki je bila vedno vlažna! Po tem se je enkrat ali dvakrat zadeva še ponovila, potem pa tudi ni bilo več težav, verjetno zato ker sem se na dekle navadil itd. Ko sem imel znova eno strastno noč s svojo prejšnjo (tretjo) punco, je pa šlo že prvič popolnoma brez težav (to je tista, s katero sem bil najdlje). Zdaj imam pri novi punci SPET isti problem! Pa sem se dejansko že počutil sproščeno in vse, ampak potem spet gre navzdol. Vem, da je kao to psiha (in se tudi sam zavedam da je) in da se je treba pogovarjati, sprostiti, ne misliti na to,... VSE to vem! Ampak kako za vraga je možno, da se mi to dogaja pri ČISTO VSAKI PUNCI?! Do vsake od teh punc mi je bilo res veliko. Nimam problemov s samozavestjo, izkušenj s spolnostjo imam že tudi nekaj. Kaj se mi res mora to zgoditi prav vsakič? Počasi dobivam komplekse! Ali je to sploh normalno? Ne rečem če bi bilo pred prvim seksom, ampak da je ravno pri vsaki punci isto?! Pri samozadovoljevanju mi drugače normalno stoji. Ko se začneva crkljati, je vse OK, sem vzburjen (ni nujno da mi takoj stopi, ampak mi), ko pa pride zadeva malce dlje (četudi še nisva na tem da bi prišlo do penetracije), je konec. Tudi pri oralnem seksu se je zgodilo isto. Kako naj se tega znebim? Ne pomaga to, da sem kao sproščen - saj si ne moreš ukazati, da boš sproščen! Tudi ko na to nisem mislil, se je vseeno zgodilo. Zdaj pa se res že dogaja, da me je vsakič strah prav tega! In iz tega razloga mi ni jasno, kako lahko nekateri spoznajo osebo v diskoteki, gredo domov in se kar dajo dol. Kako je lahko toliko moških, ki s tem nima težav? Pač, "hej bejbi", gresta domov in "bum"! Kako jim to uspeva, meni pa ne in to pri puncah, ki jih poznam, jim zaupam, mi je do njih in me noro vzburjajo?! Ne pravim da si želim one night standov, ampak ni mi jasno kako imam lahko s tem takšne probleme? Vem, da boste rekli, da ima marsikdo takšno težavo. Ja, OBČASNO ali pri prvih korakih v spolnosti. Ne pa mlad fant v svojih dvajsetih, ki nekaj izkušenj vendarle že ima.
|
|
|