|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Erekcija (ne, ni ravno klasični primer!)
6.2.2009 20:10:25   
Eyeless
Vem, da je podobna tema bila predebatirana že milijonkrat in se opravičujem, če delčke ponavljam. Toda zadeva je vseeno nekoliko drugačna od podobnih "klasičnih" primerov, predvsem ker nisem "nov v seksu" in ker se zadeva ponavlja na nekoliko bizaren način.

Star sem 26 let, doslej sem spal (ali to poskušal) s 5 puncami (vse so bile moje punce, dve od njih v daljši zvezi, ena je relativno sveža).

Torej, preden sem spal s prvo punco, je živčnost poskrbela, da penis ni hotel stati. OK, do tu vse normalno. Pač, strah oz. živčnost pred prvih seksom. Kasneje je sčasoma problem izginil in je bilo vse OK.

Pri drugi se mi je zgodilo isto.

Pri tretji punci se mi je prvič zgodilo isto (le enkrat!), nato je bilo vse OK. Sva bila dolgo skupaj.

Nato sem pri četrti punci SPET imel isti problem, in le-ta je trajal za moje pojme predolgo. To pomeni, da je šele ene tretjič ali četrtič (torej ko sva bila tretjič skupaj v postelji) zadeva končno "uspela". In to je bila punca, ki je bila vedno vlažna! Po tem se je enkrat ali dvakrat zadeva še ponovila, potem pa tudi ni bilo več težav, verjetno zato ker sem se na dekle navadil itd.

Ko sem imel znova eno strastno noč s svojo prejšnjo (tretjo) punco, je pa šlo že prvič popolnoma brez težav (to je tista, s katero sem bil najdlje).

Zdaj imam pri novi punci SPET isti problem! Pa sem se dejansko že počutil sproščeno in vse, ampak potem spet gre navzdol.

Vem, da je kao to psiha (in se tudi sam zavedam da je) in da se je treba pogovarjati, sprostiti, ne misliti na to,... VSE to vem!

Ampak kako za vraga je možno, da se mi to dogaja pri ČISTO VSAKI PUNCI?! Do vsake od teh punc mi je bilo res veliko. Nimam problemov s samozavestjo, izkušenj s spolnostjo imam že tudi nekaj. Kaj se mi res mora to zgoditi prav vsakič? Počasi dobivam komplekse! Ali je to sploh normalno? Ne rečem če bi bilo pred prvim seksom, ampak da je ravno pri vsaki punci isto?!

Pri samozadovoljevanju mi drugače normalno stoji.

Ko se začneva crkljati, je vse OK, sem vzburjen (ni nujno da mi takoj stopi, ampak mi), ko pa pride zadeva malce dlje (četudi še nisva na tem da bi prišlo do penetracije), je konec. Tudi pri oralnem seksu se je zgodilo isto.

Kako naj se tega znebim? Ne pomaga to, da sem kao sproščen - saj si ne moreš ukazati, da boš sproščen!
Tudi ko na to nisem mislil, se je vseeno zgodilo. Zdaj pa se res že dogaja, da me je vsakič strah prav tega!

In iz tega razloga mi ni jasno, kako lahko nekateri spoznajo osebo v diskoteki, gredo domov in se kar dajo dol. Kako je lahko toliko moških, ki s tem nima težav? Pač, "hej bejbi", gresta domov in "bum"!
Kako jim to uspeva, meni pa ne in to pri puncah, ki jih poznam, jim zaupam, mi je do njih in me noro vzburjajo?!
Ne pravim da si želim one night standov, ampak ni mi jasno kako imam lahko s tem takšne probleme?

Vem, da boste rekli, da ima marsikdo takšno težavo. Ja, OBČASNO ali pri prvih korakih v spolnosti. Ne pa mlad fant v svojih dvajsetih, ki nekaj izkušenj vendarle že ima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Erekcija (ne, ni ravno klasični primer!)
6.2.2009 23:36:22   
ksenjicka
Najbolje ti bo pri tem pomagal seksolog. Mislim, da bi se dalo tudi na internetu kakega najti.

dr. Košiček je bil dober strokovnjak, če ga je pa kdo nadomestil pa ne vem

(odgovor članu Eyeless)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2009 8:43:53   
ronja
Sam si že ugotovil, da je kriva psiha. Tudi to,d a se ne moreš na ukaz sprostit. Ni ti jasno, kako to drugim rata (one-night stand), ker si ne predstavljaš, da bi nekomu x zaupal tako do sebe - če ti kaj pomaga, tu smo ženske precej podobne, veliko bi nas težko imelo one night stand, ker pač seks doživljamo bolj čustveno in moramo zaupat moškemu (ne vse in ne vedno, ampak večinoma). Očitno tudi ti jemlješ seks bolj kot intimno doživetje, tako kot veliko nas in s tem ni nič narobe, po mojem. Je pa lahko tuid čisto športna aktivnost, po pričevanju nekaterihuser posted image , eni ga tako jemljejo. Eni imajo celo ločeno: intimni seks s punco in športni seks z drugimi in tudi s tem ni nič narobe - kakor komu pašeuser posted image .

Zakaj se ti to dogaja? PO mojem je najbolj verjetno, da te je strah se navezat na punco - katerokoli. MOgoče imaš slabe izkušnje iz otroštva, ne vem, kako sta se starša obnašala med sabo in en do drugega, je pa precej verjetno,d a nista imela ravno vzornega ljubečega odnosa. Tako si podzavestno ves čas v dvomih, če se splača (ljubit, zaljubit, odpret se in bit tako zelo ranljiv). Zakaj te je tako zelo strah intime, ne vem, mogoče še sam ne veš, ker si vse skup že potlačil, mogoče pa se boš vendarle spomnil na kaj, kar te boli. Ampak podzavest ti še vedno sporoča svoje, tudi, če se tega ne zavedaš. Je močna in lahko vpliva na našo željo in sposobnost v spolnosti...

Zato je tudi logično, da nisi imel problemov pri ponovnem snidenju s 3. punco, ker sta bila najdlje skup in nekak med vrsticami se mi zdi, da se razbere, da si jo imel vsaj takrat ob tem snidenju še vedno rad... Zaupal si ji in zato nisi imel problemov.

Malo razmisli in se poglobi vase, zakaj se bojiš bit s puncami, zakaj se bojiš, da te bojo prizadele, če je to razlog, ker najverjetneje je...

Druga rešitev je pa, da si s tatretjo puncouser posted image .

(odgovor članu Eyeless)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2009 11:34:10   
hrchy
Najprej da te potolazim - nisi edini. Tudi jaz sem dozivela podobno situacijo pri kar nekaj svojih partnerjih - ko je bilo za naju prvic (nekaterim tudi veckrat na zacetku)... in po drugi strani nikoli, ko je slo za 'one night stand'.

Torej tezava se je pojavljala pri tistih, ki so do mene cutili isto, kot ti cutis do svojih deklet - privlacnost, ljubezen, zeljo, da bi bila skupaj... ko sem se po teh 'neuspelih poizkusih' pogovarjala z njimi, so mi vsi stvar razlagali nekako na enak nacin - kot si ze sam ugotovil, niso bili sprosceni. Vendar ni slo za to, da bi se bali navezati, ampak za to, da so si enostavno prevec zeleli vsega skupaj, biti z mano, da so se bali, da ne bom jaz razocarana, da so si zeleli, da bodo obcutki med nama se lepsi po prvi noci... Na sreco so bili vsi taki, da so bili res zaljubljeni do uses in se cez, ko je bilo 'prvic'. In ker jih je skrbelo, ce bo res tako, je bilo zraven enostavno prevec zivcev in pricakovanj. Z vsakim od njih je bil kasneje seks cudovit in brez problemov!

Tako da tvoj problem lahko nima nic veze s tem, koliko deklet si ze imel, ampak bolj s tem, kar cutis do njih... ce gre za 'one night stnd' oba partnerja mislita predvsem nase. Ko pa gres prvic z nekom, ki ga imas res rad, pa je poleg tvojega lastnega uzitka v igri se veliko vec - in te to ponavadi izda.

Pa ce te skrbi, kaj si bo dekle mislilo o tebi... po mojih pogovorih s fanti glede razlogov, sem jih, lahko si mislis, imela se raje.

< Sporočilo je popravil hrchy -- 7.2.2009 11:35:00 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2009 15:23:21   
muška
jaz pa mislim, da preveč razmišljaš o tem

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2009 16:43:34   
Ancy
nama se je tudi to prvič nardilo, ampak se mi je zdelo prej kjut kot pa kej drugega user posted image mi je v bistvu pokazal, da ni sam mene strah user posted image
jaz mislim, da če ji poveš, da te to teži in da bo sčasoma vse v redu, da si malo na trnih ker si jo tako želiš da kr nemoršuser posted image ..... no, da bo to razumela in se boš z njenim vedenjem lažje sprostil oz. imel manj skrbi ali bo ali ne bo, pač enkrat bo, potem pa glede na tvojo prejšnjo prakso bo skoz user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2009 9:08:19   
ronja
Aja, sicer se pa zaradi prvih parkrat nobena punca ne bo sekirala, sploh če ji poveš, da se ti je to dogajalo tudi pri drugih puncah. Če potem kasneje zadeve lepo tečejo (oz. stojijouser posted image ).

(odgovor članu Eyeless)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2009 16:11:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: muška

jaz pa mislim, da preveč razmišljaš o tem

Jp. Se strinjam.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?