Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 5.2.2009 22:42:02
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, sem pa pasjo drisko na copatih že raznosila po celem stanovanju, če to šteje.
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 5.2.2009 22:49:47
|
|
|
|
nejcko
|
Naš kuža je imel drisko, ko nas ni bilo doma. Ponečedil se je sicer v predsobi, vendar je stopil noter in šel potem spat na posteljo. Kaj češ, se zgodi
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 5.2.2009 23:24:01
|
|
|
|
Ribica **
|
Seveda, da je ze pozrla drek in ga potem zbruhala. K sreci sem sedela zraven nje, da sem jo "vrgla" dol iz kavca, da je sla bruhat na parket in ne po kavcu. Pa tudi celo postlo pokakano sem ze nasla, pa so bili vsi ostali doma So ji dali kost za jest in je to po malem potem spuscala ven po moji postelji.
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 6.2.2009 9:02:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Se zgodi...ni za delat panike iz tega, nisi prva in ne zadnja, ki se ji je to zgodilo. Smo imeli že vse...od podriskanega, od požrtega in izbruhanega.
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 6.2.2009 9:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojadva tud če bruhata pol to požreta
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 6.2.2009 10:42:39
|
|
|
|
tiana
|
moj mi je pojedu celo tablico KT! in pol pobruhal po celem stanovanju po mal-pa na srečo ni smrdel...ja kaj češ
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 6.2.2009 10:43:55
|
|
|
|
anabanana
|
Moj tudi vedno hoče požret bruhanje... Kakanja pa ne... Ej kaj takega še nisem doživela...sem pa doživela zadnjič na sprehodu, da se je tako podriskal, da je imel cel zadnji del v dreku, oblekco in povodec ... aaaaa ... ma kaj pa češ
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 6.2.2009 11:26:22
|
|
|
|
Laubica
|
Moja pokojna psička pa je pojedla drek od našega malčka ko vedno posrano plenico dam ven pred vrata -da not ne smrdi-in kako se je oblizovala-jjjjjoooooooooooojjj sem skoraj jaz bruhala -ona pa ni
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 7.2.2009 14:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
moj kuža tudi včasih te njegove bruhece liže, bljak. Pa če slučajno kdo pljune na tla zraven njega takoj poliže in se oblizuje zraven Najbolje je pa bil smešen ko je lizalko lizal (ne me zdaj napadat, menda je pojedel 2 v celih 9. letih, pa še to ker jo je meni vzel iz roke). No vlegel se je na tla, lizalko dal med sprednje tačke in tako celo polizal-menda je ene pol ure trajalo, niti malo je ni grizel
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 7.2.2009 18:49:17
|
|
|
|
LoCa
|
mah, kaj sm js doživela....sestra v službi, js tudi študentsko delo, pes še čisto svež, je bil zato v predsobi zaprt....in ga je očitno neki zvilo in je cel prostor podriskal, tudi tiste kote, kjer bi mogle bit letvice da zakrijejo šrpanjo zaradi stika stene in tal, in clo malo stene (očitno je ful špricalo). JA, driska je šla tja not :D. ma no koment, sem mislna da pobruham še js vse
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 7.2.2009 20:36:33
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Moj tudi vedno hoče požret bruhanje... Kakanja pa ne... Ej kaj takega še nisem doživela...sem pa doživela zadnjič na sprehodu, da se je tako podriskal, da je imel cel zadnji del v dreku, oblekco in povodec ... aaaaa ... ma kaj pa češ Moja hoce pozret bruhanje, kadar zbruha hrano. Skoda stran metat Sicer pa tole driskanje .. smo mi doziveli na morju. In dobro, da sem ob 6ih pa le vstala (jo je matralo ze od treh ponoci, pa se pac ne pustim motit), ker ji je kar teklo po tacah, riti .. povsod. In se je sla skopat, kaj pa cem .. kopalnica je bila na drugem koncu apartmaja, cevi za zalivat se pa boji.
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 20.2.2009 9:17:34
|
|
|
|
Poka
|
Ojoj fuj... ja kaj vse doživiš pri psičkih... Moja mama ima dve shih-tzujke, sej sta ful luštni, sam tako neumnega psa, kot je ta druga, še pa nisem vidla... Stara je okrog 2 leti, pa se še zdaj ni naučila, da mora lulat in kakat zunaj, tako da se mi je že večkrat zgodilo, da sem stopila v kako lužo... Pa sta obe na isti način vzgojeni, sam ta mlajši očitno ne potegne....
|
|
|
|
RE: Kaj me je dočakalo včeraj ko sem iz služb... 22.2.2009 14:12:04
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Ojoj fuj... ja kaj vse doživiš pri psičkih... Moja mama ima dve shih-tzujke, sej sta ful luštni, sam tako neumnega psa, kot je ta druga, še pa nisem vidla... Stara je okrog 2 leti, pa se še zdaj ni naučila, da mora lulat in kakat zunaj, tako da se mi je že večkrat zgodilo, da sem stopila v kako lužo... Pa sta obe na isti način vzgojeni, sam ta mlajši očitno ne potegne.... ... ali je pa blond. Ne, saj ne, saj ni hecno, boga kužika. No, pa mama, ki puca, pa ti, ki stopiš v lužo.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?