|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A je mogoče?
18.4.2009 10:26:13   
Anonimen
Anonimen,ce si roke dobro umil,potem ni mozno,pa tudi drugace,bi bil to skoraj cudezuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
18.4.2009 10:36:38   
miki99
ok.hvala...ker me res malce skrbi...pa nv ali je kaj moznosti....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.4.2009 14:01:53   
miki99
v kolikšnem času pa sploh propadejo...ker sem ču da na zraku jih pomori

(odgovor članu miki99)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.4.2009 14:25:01   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: miki99

v kolikšnem času pa sploh propadejo...ker sem ču da na zraku jih pomori

Spermiji v ugodnih razmerah v ženskih rodnih organih preživijo 2-4 (ok, nekateri viri navajajo, da rekorderji celo 7) dni, v manj ugodnih pa le nekaj ur. Na zraku naj bi spermiji preživeli do pol ure. Seveda, je to odvisno od njihove kvalitete. Kaj vpliva na kvaliteto spermijev? Geni, življenski slog, prehrana...

Lp in srečno!

(odgovor članu miki99)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.4.2009 14:28:51   
miki99
hvala...me že manj skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.4.2009 8:13:10   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje in sem se odločil kar v to temo napisati da ne bom smetiv foruma z novimi temami.

Zanima me ali je možnsot da punca zanosi, 4 ure pred spolnim odnosom sem se malce samozadoljeval in ali je možno da mi je ostalo kaj sperme na rokah. Ker potem sem tudi jaz punco z prstki.....odnos je bil pa zaščiten. In ali če si roke umiješ odstraniš spermo?
in kako bi lahko najhitreje preverila nosečnost (tester???)
hvala

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.4.2009 11:08:40   
ronja
Kaj vpliva na kvaliteto spermijev? Geni, življenski slog, prehrana...

Najbolj pa starost oz. bolje rečeno mladost donorjauser posted image .

Če si si roke prej posušil, potem spermiji praktično niso imeli možnosti preživetja. Če si jih umil, pa sploh ne. Dokler bosta imela spolne odnose zaščitene, se nimata kaj bat.

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.4.2009 12:52:37   
amaya
ma čakajte malo...ta tema o tipu in o prstih je že bila....kaj je to kaka zajebancija al kaj????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.4.2009 10:30:18   
crnamarjetica
Pozdravljeni,

Imam en problem in sicer, ko je fantu prišlo, sem imela spodaj polno sperme in je potem še nadaljeval z prstki, in me zanima, ali je kakšna možnost, da se je to prenesl potem not, ker namreč nisn 100% ali je al ni :S. Razmišljam vseeno, da bi šla h ginekologu po urgentno tabletko, vendar, me skrbi, če bi blo kej narobe, če jo vzamem, v primeru, da ni blo nič, saj nisem 100% ali je prišlo kaj not ali ne.

Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.4.2009 15:18:20   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: crnamarjetica

Pozdravljeni,

Imam en problem in sicer, ko je fantu prišlo, sem imela spodaj polno sperme in je potem še nadaljeval z prstki, in me zanima, ali je kakšna možnost, da se je to prenesl potem not, ker namreč nisn 100% ali je al ni :S. Razmišljam vseeno, da bi šla h ginekologu po urgentno tabletko, vendar, me skrbi, če bi blo kej narobe, če jo vzamem, v primeru, da ni blo nič, saj nisem 100% ali je prišlo kaj not ali ne.

Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem

LP

Na nek način je možnost, da je spermo z prsti prenesel not. Jaz bi vseeno raje šla do ginekologa ali pa po urgetno tabletko. Saj pomoje ni kaj hudega, če jo vzameš tako preventivno. Če pa se motim, pa naj katera druga pove kako je prav.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu crnamarjetica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.4.2009 20:51:21   
Ancy
Ja kako pa je to da si mela spodaj polno sperme ? a sta imela spolni odnos nezaščiten in je mal že notri pa je pol še velik zunaj, al je ponesreči tja špricnu?
Načeloma morajo met spermiji nekaj zaleta, da odpotujejo svoje potovanje, tko da recimo da je možnost zelo minimalna, ampak obstaja pa. Keri dan svojega ciklusa pa si?

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?