|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
20.4.2005 8:27:23   
Teni_
Spet smo nekam izginile predaleč. Kako ste kaj? Pri meni vse super.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
20.4.2005 8:33:56   
wawa
O lepo da si nas osvežila, prav paše:)-:)-:)-:)-

pri meni je vse OK (vsaj mislim - kako se ima moja pikica sicer ne vem:zmeden:)........

edino kar me moti je da sem trenutno taaaaaaaaaaakkkkkkkkkooooooo lačna, pa mislim da mi ne bo uspelo priti do hrane se nekaj časa:((:((:((:((:((:((,,,,jedla bi.....hamhamhamham

Ne resno, danes sem precej težje zapela svoje hlače, bo treba počas malo v celovec skočit:zmeden:

Pa ostale, kaoko?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
20.4.2005 8:56:05   
Teni_
Jaz lačna nisem nič kaj več. Lačna normalno, edino pojem manj kot pa sem, ker sem takoj sita. No, saj mi paše tako, ker moram zdaj full na kg pazit. Je še ostalo od 1. nosečnosti, pa še štaratala sem takrat z viška kg.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
20.4.2005 9:10:12   
Pikica76
Mi smo pa včeraj končno doma povedali. Sej ne morm verjet ampak pri starših so bili včeraj cel dan obiski tako, da sva prišla šele ob 21. uri na vrsto. Sem že trikrat doma jokala, da ni fer, da ko imam jaz tako novico pa je ne morm povedat. No potem pa sva prišla z rožco in vinčkom, pa so se vsi samo gledal in premišljeval na katero obletnico ali rojstni dan so pozabili. Moja mama, ki ponavadi joka za vsako malenkost je bila tako šokirana, da ni mogla niti zajokcat :)- Je rekla da sva jo čist presenetla.

Sicer pa a vam grejo ostali kaj na živce s temi izjavami, zdej se pa pazi, da ne boš preveč pod stresom, pa a boš zdravo jedla, pa da se ne boš preveč zredila, pa ne smeš tega in unga, celo moj dragi mi naslednji mesec ne pusti na en koncert, ki si ga tako želim videt. Jaz mislim živeti še vedno normalno življenje kot prej.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
20.4.2005 9:21:57   
Teni_
Joj, mi gre včasih malo na živce, ampak saj imajo prav. Dobro, ampak saj sami vemo, kaj je prav in kaj ne.

Glede koncerta. V 1. nosečnosti nisem šla na nobenega, ker me je bilo strah, da bi me kdo preveč v trebuh ruknil, ko bi se noter prerivali. Zdaj pa sem šla čisto na začetku, pa ni šanse, da me še kdaj spravijo v nosečnosti. Sploh nisem mogla uživat. Sem sedela(ker smo bili na sedišču), pa so nekateri tako skakali, da je mene kar metalo na stolu(je bil tisti montažni del). Pa me je bilo sel čas strah. Sem rekla, da če bo zdaj vse ok, pol bo do konca. Ne grem več. Če pa tebi paše, pa kar idi, zakaj ne.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
20.4.2005 9:22:58   
Teni_
Aja, Muca Maca, tešča moraš it, tako je vsaj meni rekla. ČEprav se ne spomnim, da bi morala 1. tešča hodit.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
20.4.2005 9:37:43   
Andy13
Dobro jutro vsem, :)

sem še kar, nekam utrujena, kar spala bi in spala.
Jaz grem pa čez pol urce na pregled. Komaj čakam, da zagledam svojo pikico.
Poročam po pregledu. ;)

Lep dan vam želim,
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
20.4.2005 9:43:11   
Teni_
Jaz grem tudi jutri. Ti si iz MB, če se ne motim, ne?

Jaz bi naj šla danes, pa sem si pozabila uro nastavit. Mi je mama zvonila kot zmešana, da pride Tejo pazit, pa sem preslišala zvonec. Tako, da grem jutri.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
20.4.2005 9:51:40   
Teni_
Ja, tam v ZD. Ti greš tudi tja? Ali imaš v bolnici?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
20.4.2005 9:57:06   
Teni_
Sem jaz tudi hujša kot prvič. Saj še ena ura, potem pa bo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
20.4.2005 10:33:17   
Teni_
Ja, v bolnici je nenormalno. Sem bila tam na NS in sem čakala kot največje budalo, pa sem bila naročena ob 8. Končala pa sem okoli 12.

Jaz sem sicer zadnjič čakala v ZD, ampak je bilo to čisto slučajno, drugače sem vedno takoj na vrsti.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
20.4.2005 11:49:46   
Julijana
Tudi jaz sem še z vami in še vedno super:sloncek::kuza:. Sem mislila da je konec s slabostjo:( pa sem se tolk zmotila da je kaj. Mojca a misliš da je to normalno da sem prej sita (en krožnik in pol juhe), če pa preveč pojem me pa potem boli želodec. Mojca a imaš že NS?
Za pregled krvi nisem bila tešč ker mi ni noben rekel, ko pa bom dala urin pa tudi ne bom ker imam pregled popoldan.
LP:nosecka:J!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
20.4.2005 12:00:51   
Teni_
Jaz sem na istem koti ti. Včeraj sem pojedla zjutraj eno makovo, potem pa malo juhe, pa sem naprej že na silo jedla. Tako, da sem potem še spravila malo riža in mesa v sebe. Ampak res malo.

Saj, kolikor se jaz spomnim, mi takrat tudi ni rekla, da moram it na tešče, zdaj pa mi je. Mogoče bo delala še kakšno drugo preiskavo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
20.4.2005 12:45:49   
tincci
Za kri je treba bit vedno tešč, za vodo ne.

Meni so včeraj na NS potrdili PDP: 2. 11. 2005, pa mali je velik že 5.9 cm 9nebesa

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
20.4.2005 15:07:56   
tincci
Za vodo je treba biti tešč, za kri ne..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novemberke
20.4.2005 16:07:43   
Andy13
Jaz se šele sedaj javljam s pregleda.

Tudi jaz sem se načakala, Mojca v izolski bolnišnici. ;)
UZ mi ni delal, ker mi ga je pred 10. dnevi. Dobila sem materinsko knjižico. Opravil mi je ginekološki pregled in vzel bris.
Po dosedanjih izkušnjah mi je svetoval, da opravim trihormonski test in sicer v 16. tednu, takrat ga je najbolj priporočljivo naredit. Glede pregleda NS pa je rekel, da na obali nima nihče licence in da je v primerjavi z trihormonskim vseeno manj zanesljiv. Torej najbrž na NS niti ne bom šla. Naslednji pregled pa imam 25.5., ko bom v 13. tednu.

Lep pozdravček vsem! :rozica:
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novemberke
21.4.2005 12:00:13   
Julijana
andy13!
Rada bi ti dala en nasvet glede trihormonskega testa. Meni je tudi G svetoval ta test (zaradi let 34)samo se še nisem odločila in bom šla najprej na NS (k mojemu G) pol se bom pa odločila glede na rezultat. Res je da nuhalna ni 100%, ampak boš imela vsaj en podatek in če imaš ta test slab rezultat imaš lahko dobiš napotnico in je brezplačen (drugače od 136.000 naprej).
LPj!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   novemberke
21.4.2005 13:38:16   
Še ena T
Pozdravljene novemberke:)

Jaz sem tudi imela ta teden prvi pregled (8t4d). Taaakooo sem bila živčna!!!

Plodek se je lepo videl, velik je bil 16mm, srček utripal... Zdaj sem naročena čez 4 tedne na kontrolo in takrat moram še v laboratorij (kri in urin). Nič mi ni rekla, da je treba biti tešča??!!!

Naročila sem se tudi na NS in jo imam sredi 12 tedna.

Aja, pa PDP ti G. izračuna kar po okroglem koledarčku, kakršnega sem jaz dobila v reviji. Sploh ni vprašala, kako dolge cikluse imam in podobno???!!
Mi je bilo prav smešno. Se mi zdi, da je sfalila za en dan.

Lep pozdravček vsem:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   novemberke
21.4.2005 14:47:16   
Julijana
Meni je isto izračunal kar po koledarčku:( in ko je izmeril velikost je rekel da odgovarja:bravo:, jaz imam ciklus namreč na 25 dni tako da bi mogla imeti tri dni prej PDP. Mogoče bo na nuhalni kaj spremenil komaj že čakam 4.5., upam da bo hitro minilo saj je kar nekaj praznikov:bravo: vmes, kateri kar padejo mim:grrr:.
Zaradi laboratorija ti pa tudi jaz nevem povedat, jaz nisem bila tešč niti pri krvi in tudi pri vodi ne bom, ker mi je sestra rekla naj dam vodo predno pridem na pregled to pa je popoldan. Mislim da moraš biti tešč če ti merijo sladkor ali holesterol.
LPJ:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   novemberke
22.4.2005 8:33:09   
Še ena T
Praznikov se pa res že veselim:bravo:
Se bomo fino spočile, potem se bo pa v maju dogajalo toliko novega:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!