Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je kaka pravnica v bližini? 20.4.2005 0:08:42
|
|
|
|
lefairyon
|
sicer nisem v pravnih vodah...ampak sem rabla kar nekaj časa da sem razvozlala kaj si hotela glede ponedbe...:)-:)-:)- lp,nadi:rozica:
|
|
|
|
Ali je kaka pravnica v bližini? 20.4.2005 8:41:27
|
|
|
|
Annny
|
2. Ne, le če gre za že 'utečene posle' med strankama (npr. ena stranka je stalni dobavitelj blaga drugi). Sicer pa taka ponudba ne more biti zavezujoča. lp
|
|
|
|
Ali je kaka pravnica v bližini? 20.4.2005 9:23:05
|
|
|
|
Tia 27
|
Kater fax pa delaš?:sloncek:
|
|
|
|
Ali je kaka pravnica v bližini? 20.4.2005 10:57:17
|
|
|
|
Spark
|
Delam Ekonomsko poslovno fakulteto. Annny- kaj pa če ne gre za utečene posle, pa je tako zapisano v ponudbi ( da če ne odgovorijo, da bo to pomenilo, da je ponudba sprejeta)? Hvala vam za odgovore, lp
|
|
|
|
Ali je kaka pravnica v bližini? 20.4.2005 12:10:39
|
|
|
|
Annny
|
Spark, tu gre v bistvu za civilno pravo (glej OZ- Obligacijski zakonik). Takole napiši na izpitu, če bo to vprašanje: Pogodba je sklenjena, ko se pogodbeni stranki sporazumeta o njenih bistvenih sestavinah (npr. cena, predmet pogodbe ipd.). Ponudba je predlog za sklenitev pogodbe določeni osebi, ki vsebuje vse bistvene sestavine pogodbe--> s sprejemom ponudbe se pogodba sklene. Ponudba je SPREJETA, ko ponudnik prejme izjavo naslovnika, da sprejema ponudbo. Torej, če NI sprejema ponudbe, pogodbe sploh ni- je neobstoječa. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?