|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers simply dry
5.2.2009 7:32:23   
pupika
Je katera poskusila novem pampers simply-dry v oranžnem pakiranju. Prodajalka v mullerju mi je rekla, da naj bi bile boljše kot so baby-dry, naj bi bile bolj močne in vpojne, imajo pa samo številke 3,4,5.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers simply dry
5.2.2009 13:56:28   
suzy124
Še nisem vidla, sem pa danes v DM vidla da ima pampers zdaj različne za fantke in punčke sam so od 9 kg naprej.
Jaz pa sem iskala Pampers sensitiv, ampak jih nisem našla.
A jih je katera mogoče kje vidla?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2009 14:42:53   
pupika
Tole za fantke in punčke pa sedaj prvič slišim.

Pampers sensitive naj ne bi bilo več za dobit v sloveniji, so pa baje podobni sensitivkam pampers active fit.
Če pa bi rabila za dojenčka, pa imajo v mullerju  sensitive swadler, mislim, da imajo samo št.1 in 2.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2009 16:01:01   
suzy124
Aktiv fit uporabljama sedaj paniso vredu po navadnih pa je še slabše tak da bom mogla zamenjat proizvajalca,  jaz rabim pleničke za štiri mesce starega oz 3.

Pamperske ki pa so za fantke in za punčke sem pa do sedaj vidla samo v DM.u

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2009 21:49:59   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Je katera poskusila novem pampers simply-dry v oranžnem pakiranju. Prodajalka v mullerju mi je rekla, da naj bi bile boljše kot so baby-dry, naj bi bile bolj močne in vpojne, imajo pa samo številke 3,4,5.

Jaz sem jih zadnjič kupila, ker niso imeli 4 active fitk. Meni so dosti slabše kot active fitke.
Take "češke" se mi zdijo user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2009 21:51:09   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Še nisem vidla, sem pa danes v DM vidla da ima pampers zdaj različne za fantke in punčke sam so od 9 kg naprej.

To so pa easy up pleničke.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?