Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povečana menstruacija po operaciji 4.2.2009 23:01:50
|
|
|
|
sttj
|
pa kaj ni normalno,da jih menjavaš na 3-4 ure,kako lahko imaš tisto packarijo cel dan med nogami.pa čeprav nisi imela močne razumela bi,če bi rekla na pol ure,ampak na 3-4, nevem punce,kje vam je higiena,ne mi zamerit ,nisem odgovorila na vprašanje ampak nisem morala mimo tega.....
|
|
|
|
RE: povečana menstruacija po operaciji 4.2.2009 23:43:11
|
|
|
|
*lena*
|
no da bolj razlozim, da se ne bos razburjala po nepotrebnem. kaj naj bi pa menjala, ce jo skoraj nisem mela?? mela sem lahko tudi dnevne vlozke, seveda sem jih menjala (da ti ne bom razlagala o moji higijeni...). hocem samo povedati, da imam sedaj zelo mocno in da je velika razlika od prej. o higijeni pa nebi...
|
|
RE: povečana menstruacija po operaciji 5.2.2009 8:01:59
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem imela še dva meseca po operaciji ful močno in bolečo . to je normalno, ker se telo "čisti".
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Sindrom karpalnega kanalaSadrikaVprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja.
Težave so izginile:takoj po porodu (
33%)
1 teden po porodu (
9%)
1 mesec po porodu (
26%)
z operacijo (
19%)
s pomočjo B-kompeksa (
5%)
drugo -prosim za komentar (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!