Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulac. test močno pozitiven že več kot 3... 4.2.2009 17:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ovulacijski testi so nezanesljivi tako da škoda denarja za tole ;)
|
|
|
|
RE: Ovulac. test močno pozitiven že več kot 3... 4.2.2009 17:18:23
|
|
|
|
giotti
|
No, to pa ni res, hvala bogu. Zanesljivi so kar 99.9 % Če menimo, da niso zanseljivi, potem očitno ne zaznajo LH hormon, ki je nujen pogoj za sprostitev jajčeca - to pa je že simptom za posvet pti G. Ali obratno, pri meni zaznava velike količine LH hormona več kot 2 dni... zato to zdaj raziskujem... in tudi to, če se naslednji mesec ponovi, je zagotovo simptom za posvet pri G. Sicer je kar dobra tolažba, da je s testom nekaj narobe in pač rečemo, da ni zanesljiv, ampak na žalost zelo verjetno z nami nekaj ne štima Še kakšno mnenje?
|
|
|
|
RE: Ovulac. test močno pozitiven že več kot 3... 4.2.2009 17:19:17
|
|
|
|
giotti
|
No, to pa ni res, hvala bogu. Zanesljivi so kar 99.9 % Če menimo, da niso zanesljivi, potem očitno v našem telesu ne zaznajo zadostne količine LH hormona, ki pa je nujna za sprostitev jajčeca - to pa je že simptom za posvet pti G. Ali obratno, pri meni zaznava velike količine LH hormona več kot 2 dni... zato to zdaj raziskujem... in tudi to, če se naslednji mesec ponovi, je zagotovo simptom za posvet pri G. Sicer je kar dobra tolažba, da je s testom nekaj narobe in pač rečemo, da ni zanesljiv, ampak na žalost zelo verjetno z nami nekaj ne štima Še kakšno mnenje?
|
|
|
|
RE: Ovulac. test močno pozitiven že več kot 3... 4.2.2009 17:39:27
|
|
|
|
zvezdica1980
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti No, to pa ni res, hvala bogu. Zanesljivi so kar 99.9 % Če menimo, da niso zanesljivi, potem očitno v našem telesu ne zaznajo zadostne količine LH hormona, ki pa je nujna za sprostitev jajčeca - to pa je že simptom za posvet pti G. Ali obratno, pri meni zaznava velike količine LH hormona več kot 2 dni... zato to zdaj raziskujem... in tudi to, če se naslednji mesec ponovi, je zagotovo simptom za posvet pri G. Sicer je kar dobra tolažba, da je s testom nekaj narobe in pač rečemo, da ni zanesljiv, ampak na žalost zelo verjetno z nami nekaj ne štima Še kakšno mnenje? No se strinjam s tabo giotti....testi so sigurno zanesljivi. Kot si že sama napisala se zaenkrat ne splača paničarit. Mogoče nebi blo slabo da bi to vprašanje predstavila dr Pušenjaku na forumu http://med.over.net/forum5/list.php?19 on je zelo dober ginekolog in mogoče ti bo kaj več vedel povedati: Sicer sama delam v zdravstvu in vem da je zelo pomembno da ščitnica deluje prav oz. sprošča toliko hormona kot ga potrebujemo!!!!Ni dobro ne preveč ne premalo!!! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.