|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sijaj - kaj uporabljte
4.2.2009 12:32:10   
majate
Torej, sredstvo iz trgovine ali alkoholni kis in če uporabljte kis, koliko % kisline?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sijaj - kaj uporabljte
4.2.2009 16:54:52   
zmajči25
A to misliš na tekočino za sijaj, ki se doda pomiv. stroju? Mi imamo Finish.

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 18:21:14   
2 Sraki
Alkoholni kis za vlaganje (brez barve).

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2009 9:34:27   
majate
Tako je. Tekočina, ki se doda za sijaj. Jaz sem tudi imela neko tako zadevo, ne vem katero firmo. Ko je zmanjkalo sem embalažo vrgla stran. V naši trgovini sem potem hotela kupit novo, pa nimajo nobenega takega sredstva. Ko sem prodajalko vprašala, kje imajo, je rekla da pač nimajo in naj dodam kis, ki je naraven in poskrbi za sijaj.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2009 10:16:13   
jakaracman
In dejansko ulivate v stroje vredne 400 eur kis.user posted image No coment

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2009 11:59:13   
Bojana82
Nevem no, če je kis ravno najboljši za pomivalni strojuser posted image .....jaz uporabljam calgonit za dijamantni sijaj in sem zelo zadovoljna!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2009 12:03:13   
Felicita
kaj točno nej bi blo pa narobe s kisom? sej ni koncentrirana HCl al pa kej?!user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2009 14:11:18   
Anonimen
A da alkoholni kis dajete notri? user posted image Bom še jaz poskusila. user posted image

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 10:35:14   
2 Sraki
Kis odstranjuje vodni kamen in ima isto funkcijo kot zadeve za sijaj, le da je bolj naraven. Stroju pa noben kis ne bo škodil, le koristi mu lahko, ker tudi njemu odstranjuje vodni kamen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2009 16:29:52   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Kis odstranjuje vodni kamen in ima isto funkcijo kot zadeve za sijaj, le da je bolj naraven. Stroju pa noben kis ne bo škodil, le koristi mu lahko, ker tudi njemu odstranjuje vodni kamen.

ja,res,meni je serviser priporočil vsaketoliko praznega zalaufat z dodatkom kisa ali citronke,da se stroj očisti,pa se spomnim vsaketoliko,potem ima tak fin svež vonj,uporabljam pa tudi calgonit-tako za čiščenje,kot za sijaj..user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2009 23:18:45   
s.
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Ja!
Ker tole s to kemikalijo, ki se vsak dan propagira sicer fajn uničuješ okolje!  Kis pa je že iz nevem kerega stoletja znan po svoji moči in zdravilnosti, naravi pa ne škodi, še manj pa pralnem ali pomivalnemu stroju,

Ampak ne, če ne veš, pač veselo doziraš kemikalije, ki je 10 x dražja od kisa in škodljiva- ker pač se kozarci potem fajn svetijo, a ne?! kam gre ta svet? user posted image  Ne znamo več prat z naravnimi sestavinami. žalost

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2009 14:06:30   
majate
Prvi komentarji so bili nekako proti kisu in sem kupila spet tisto sredstvo. Zdaj pa resno razmišljam, da naslednjič začnem uporabljati kis. Mi katera, ki to že uporablja pove koliko % kis moram dat noter, da bo sijaj kot treba.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2009 14:16:10   
lev76
Povejte še meni, kako ta kis dozirat. Ga imam doma kupljenega, ker mi je ena svetovala, pa ga zdaj ne znam dozirat. Ona je rekla, da ga nekje na sredini not vlije. Kam? A kr tako v stroj?

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2009 13:47:36   
majate
Vlije se v predalček za sijaj.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2009 14:52:59   
Zanica

Pa kaj je narobe z kisom.... na krožnikih, in ostali posodi so vedno ostanki hrane, pa tudi kisa in česa več....

Enako je z mehčalcem v pralni stroj- namesto mehčalca- kis. Pa perilo NE SMRDI in nima poceni vonj kot vonj
od mehčalca....

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2009 17:27:44   
malecka

zanimivo, kako so nekatere proti naravi.... ja kis se uporablja za fuuul veliko stvari, .......pralni stroj, pomivalni stroj, okna, po tleh je zakon.....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 16
9.3.2009 16:46:29   
Hator
mene pa zanima, kakšen kis uporabljate, jabolčni, vinski, koncentriran???? koliko pa ga date namesto mehčalca? a pa pol ne smrdi vse po kislem???

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.